Професионални серии за коса - тема 70

• 77 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Липидиум е страхотна серия, макар че аз лично предпочитам двуфазния серум, вместо показания. Отлични продукти, на разумна цена. За изтощена, третирана коса са перфектни.

# 256
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета  bouquet И аз съм с две леви Wink, но поне за краищата мисля, че ще се справя Simple Smile
И аз да похваля ш-на на Напура за временен косопад и ежедневния лосион против косопад - шампоана го ползвам преди всяко измиване, след това ползвам Денсифик или Дисциплин, имам подобрение , макар да има още какво да се желае Confused

# 257

ШП наистина не се обсъжда много, ползвала съм показаната серия,но  беше отдавна и спомените ми никак не са пресни, но пък много харесвам серията им BC Time Restore.

Заглеждам с епо този продукт http://www.feelunique.com/p/3-More-Inches-by-Michael-Van-Clarke- … Travel-Size-100ml и се чудя дали да не го пробвам?
Някой все пак ползвал ли е нещо на марката? Hug
Може ли по-подробно, защо ти харесва?

# 258
Магнолия, в салона ,който посещавам имаше процедура с въпросния сешоар на Collexia и бях доволна.нямаше някаква фрапираща разлика,но със сигурност при по-продължителна употреба има ефект. И аз се бях запалила да си купя сешоара има няколко вида ампули към него,но много рядко и мия косата сама и прецених,че няма смисъл,но сега пак почвам да се замислям. Whistling

# 259
Понеже заговорихте за ШП, онзи ден оглеждах в Златна рибка серията им за боядисана коса - Color Freeze. Ако някой има мнение за продукт от серията, моля да сподели   bouquet Embarassed Боядисвам се от по-малко от месец и търся нещо, което да дапазва цвета. Ако имате пък и други продукти/марки, от които сте доволни, ще се радвам да споделите! Simple Smile

# 260
Аз имам това Термо на Шварцкопф http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-color-fr … soki-temperaturi/

И си го харесвам, понеже леко ми втвърдява косата, не я прави мека и лигава, но за много сухи краища предполагам, ще е слабо. За запазване на цвета чак не съм видяла голям ефект.  Mr. Green

# 261
Аз имам това Термо на Шварцкопф http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-color-fr … soki-temperaturi/

И си го харесвам, понеже леко ми втвърдява косата, не я прави мека и лигава, но за много сухи краища предполагам, ще е слабо. За запазване на цвета чак не съм видяла голям ефект.  Mr. Green
Благодаря много, мен точно за запазване на цвета ми трябва продукт, ще се огледам и за други!   bouquet

П.с. - бях обещала да споделя мнение за Кюн - шампоанът им от серията So Pure за суха и увредена коса е чудесен, съставът също. Направи ми косата чудесна!
Ако ви се чете, писах ревю!   bouquet  bouquet
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/10/keune-so-pure-moi … zing-shampoo.html

# 262
  • Стара Загора
Holly pink много завладяващи писания Hugот къде може да се поръча това шампоанче,само от чужди сайтове ли?Някъде от нали има ли го(понеже не съм пазарила досега от чужди Blush).....ще ми се да го пробвам Peace

# 263
Ани,препоръчвам ти серията на Лореал Absolut Repair Lipidium - шампоана , маската , серума и термото.

Друг добър вариант е Schwarzkopf Fibreforce - шампоана , маската , спрейче без отмиване.Има и ампули,които можеш да включиш,но не знам дали няма да ти дойде повече от към цена,ти ще си прецениш за себе си.

Този комплект също е за изтощена коса , на доста добра цена е,има 3 продукта в пълен размер (шампоан,балсам и маска ) , както и малка опаковка на друг шампоан.

Здравейте. Моля за помощ. Препоръчайте ми нещо против косопад. Родих преди четири месеца и още кърмя. Косата ми пада ужасно много. Знам, че е нормално, но вече започна да ми прозира темето отпред на два пръста навътре Sad((. Косата ми е чуплива, цъфти и е до средата на гърба. Благодаря   bouquet

Аз ползвам от сравнително скоро ампулите на Лореал аминексил, но малката кутия отново не е налична , тук има на бройка,можеш да пробваш. Аз съм доволна откакто си слагам по половин ампула по съвет на Фрея (  Hug ).

Мерси много за препоръките, това на шварцкоф изглежда наистина много изговдно. Има ли някой наблюдения? А какъв е този магазин ензо?

http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … tichen-paket-iii/

# 264
Момичета, Uniq One Care (спрей без отмиване) как ви мирише?
В описанието обещаваха "пленителен аромат на кокос и ванилия"... а де факто ухае специфично и силно.

# 265
Holly pink много завладяващи писания Hugот къде може да се поръча това шампоанче,само от чужди сайтове ли?Някъде от нали има ли го(понеже не съм пазарила досега от чужди Blush).....ще ми се да го пробвам Peace
има го по салоните, които работят с марката, или онлайн от тяхния сайт, но не е от чужбина де, от тук е  Mr. Green

# 266
  • Стара Загора
Много ти благодаря търся им сайта но нищо не откривам Mr. Green

# 267
Момичета ,да споделя за кремчето на Шу -сатин дизайн (благодаря на една невероятно мила съфорумка ,благодарение на която го пробвах). Уникален крем ,прави косата ми копринена ,но като че ли ми идва половин идея леко (заради русото по връхчетата ,иначе ще е перфектния хидратиращ крем) .
Тааа сега голяма е чуденката ми кой крем да си взема : Сатин дизайна , кремчето с камелия пак на Шу уемура или крема Елексир . Мооооооолляяя ви някой ако може да ми ги сравни  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 268
Момичета, моля за мнение за тази серия (маската, по-конкректно)

Рових с търсачката на форума и Гугъл, все ме препраща към първи стр. от темата, където има линк към колагеновата терапия, тази 

Втората отдавна не е коментирана, ако има осъвременени  Laughing мнения за нея, ще ми е приятно да прочета.Особено,ако може да се направи паралел, с по-препоръчвани в последните теми серии и терапии.

Много любима серия ми е,  за изтощена коса е идеална ,маската е икономична и косата направо я "изпива" ,не ми заплита и ми дава приличен обем. А колагеновата терапия имах възможност да я пробвам от една размяна,за което благодаря на момичето,терапията има видим ефект още след първия път косата става някак си по-твърда,обемна и косъма по-дебел,при мен има леко изсушаване,което не ми пречи особено,защото слагам някакво олио по краищата.Жалко че колагеновата терапия ми свърши,а тук не съм срещала някъде да я продават.

# 269
  • София
Момичета, с голямо удоволствие ви чета и доста неща съм научила от тук, а и съм набелязала за себе си.  bouquet Но имам въпрос: косата ми е небоядисана, руса, тънка и права, подстригана като на черта, с равна навсякъде линия. Не ми цъфтят връхчета, но като че ли се разтягат някак си, понакъсват се и се губи линията, на която много държа защото така косата ми изглежда по-здрава и плътна. Не искам да я подстригвам защото идеята ми през зимата да докарам дължината поне до раменете и мъъъничко под тях. Какво бихте препоръчали за връхчета за такава коса, да не омазнява и не утежнява /много е финна/ и в същия момент да ги поддържа видимо прибрани и по-плътни? Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт