Професионални серии за коса - тема 70

• 77 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

Di ®,
аз когато го имах го слагах след протеинова баня. Щом ти става суха, явно ти идва много протеин с тази комбинация. Аз съм го ползвала и след хидратация в банята, но тогава се тушира малко ефекта на хидратация. За мен реконструктора със зелен чай беше незаменим  Heart Eyes

РуСа-Мамма, благодаря  bouquet
Имам и други протеинови продукти, ще го пробвам и с тях, и с нещо балансирано (Intense Repair/Wella Enrich). Прочетох много хубави отзиви за продукта и понеже, в момента, косата ми е на "вълна" протеин, много се надявах да се харесаме Wink

# 316
  • Пловдив
По повод Олео релакс - маската, видях че в ЗР я има и им писах дали и за напред ще я зареждат (любима ми е). Казаха ми, че Слим вече няма да се произвежда. Много се зарадвах на новината, че отново ще се продава старата.

# 317
По повод Олео релакс - маската, видях че в ЗР я има и им писах дали и за напред ще я зареждат (любима ми е). Казаха ми, че Слим вече няма да се произвежда. Много се зарадвах на новината, че отново ще се продава старата.
Хаха, Керастаз явно усетиха, че се изложиха с тоя слим . Аз не можах да ги разбера- слим трябва да е лека версия,а се твърди, че е даже по-тежка. Странна работа  Laughing

# 318
Руса мама ще може ли да опишеш как  действа този спрей на Тиги, в момента търся  продукт, който да има термо защита и в същото време да подхранва?

# 319
Руса мама ще може ли да опишеш как  действа този спрей на Тиги, в момента търся  продукт, който да има термо защита и в същото време да подхранва?
Това е олио под форма на спрей. Доста е течно и изглежда все едно е много леко. Но е течно и мазно  Mr. Green Заглажда и хидратира страхотно. Често съм прекалявала с него, слагала съм хем на мокра, хем на суха коса. На суха първо ми прави мазен филм като сложа много, но след няколко минути изчезва напълно  Peace Изключителна мекота,блясък и контрол над косата. До сега такъв финиш не съм срещала.  Лек е като Олео-релакс серума, мирише на плодове, улеснява страшно бързо разресването, заглажда фризитата  Peace

# 320
Руса Мама   bouquet

# 321
Ароматът на Tigi S- factor styling е наситено плодов, нещо на черешово сладникаво ми напомня.
Приключих серията на Шу Уемура хидратираща с камелия ( шамноан + маска ) и наполовина bumble & bumble хидратираща кокос ( шампоан и маска). Определям ги като средна хидратация, като Шу Уемурата е по- добрата ит към блясък, подреденост. Не видях Уау ефект.
Всъщност Уау ефект виждам май само от ампулите на Керастаз.
Сега търся начин да се сдобия с oribe , но избягвам амазон ( в краен случай). Някой с доставка до Бг правил ли е  и на поносима цена ?

# 322
  • София
РуСа-Мамма, би ли направила съпоставка между серум Олео Релакс и спрея на Тиджи?
Бях решила да купувам Олеото, но май започваш да ме разубеждаваш  Thinking

# 323
РуСа-Мамма, би ли направила съпоставка между серум Олео Релакс и спрея на Тиджи?
Бях решила да купувам Олеото, но май започваш да ме разубеждаваш  Thinking
Освен , че са еднакво течни, никаква друга прилика не виждам. Аз като цяло не бях впечатлена от Олео-релакс серума. Лекичък е, косата ми го изпива,съвсем леко омекотява и това е.
С Тиджи косата ми се хидратира ужасно много, става изключително бляскава, мека, подвижна. Смея да кажа, че не може да се прекали, поне на моята коса пръскам толкова много,косата става първоначално мазна, после попива всичко и става истински разкош. Разбира се, не препоръчвам да се оливате като мен, аз просто съм супер зарибена  Mr. Green Mr. Green

На влажна коса няколко изпомпвания са достатъчни, за да разплете косата.

На суха коса съвсем малко в краищата е достатъчно за добри резултати.

Скрит текст:

# 324
  • София
А откъм приглаждане как се справя?

# 325
  • Belgium
Аз най-после пробвах миенето в обратен ред. Тъй като нямам балсами сложих първо Ботокса на Лореал и след това го измих с Денсифик. Отначало усещането е малко странно сякаш косата не е доизмита. Но то изчезва с изсушаването.

Косата има хубава обем, лъскав косъм и най-важното за мен - омазнява се по-бавно. Единственият минус може да бъде, че този вид измиване хаби доста маска, но за мен това даже си е плюс. По принцип хабя маски адски бавно, а в момента имам цели 4 и не знам кога изобщо бих успяла да ги изхабя  Laughing

# 326
  • София
Аз най-после пробвах миенето в обратен ред. Тъй като нямам балсами сложих първо Ботокса на Лореал и след това го измих с Денсифик. Отначало усещането е малко странно сякаш косата не е доизмита. Но то изчезва с изсушаването.

Косата има хубава обем, лъскав косъм и най-важното за мен - омазнява се по-бавно. Единственият минус може да бъде, че този вид измиване хаби доста маска, но за мен това даже си е плюс. По принцип хабя маски адски бавно, а в момента имам цели 4 и не знам кога изобщо бих успяла да ги изхабя  Laughing

Звучи супер, това с омазняването  Mr. Green

Веднъж или два пъти ми с Денсифик?

# 327
  • Belgium
Наде, аз сложих 2 пъти, че все имах чувството, че не съм доизмила косата  hahaha

Но този път нямаше никакво оплитане или остъргване на косъма от Денсифик.

# 328
А откъм приглаждане как се справя?
Аз писах, приглажда страхотно фризита-мризита и подобни изроди  Mr. Green Mr. Green
Косата става огледална  Peace

# 329
  • София
Наде, аз сложих 2 пъти, че все имах чувството, че не съм доизмила косата  hahaha

Но този път нямаше никакво оплитане или остъргване на косъма от Денсифик.

Непрменно ще го пробвам, аз явно съм много икомомична с Денсифик и съм едва на половината на шампоана, но вече почнах да усешам че косата ми е суха, след него.... определено е по-плътна, но и суха в краищата, май съм се препротеинчила  Mr. Green

Сутринта измих с Напура S3, сложих Арфитекта на Керастаз(Мihaela_z, мноооооого благодаря!), след това сложих 1/3 ампула Денсифик, пяна Денсифик в корена, по дължините крема на Стиймпод изсуших, сложих едно изпомпване от серума на Стиймпод и косата стана направо мазна.... като минах с пресата, косата стана страхотна, бляскава и жива, дано да изкара така и утре  Praynig

Имам въпрос към използващите пяна на Денсифик, как я слагате? На упътването пише, количество колкото портокал, по дължините. Така я нанесох миналия  път, малко по-малко, че нали е много тъничка и резултата беше ужасен.... мноооооого клечкосана коса  Sick
В корена, бива, дава обем и може би леко изсушава, не усещам клечкосване.

Общи условия

Активация на акаунт