КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Куки,в БГ държавата плаща мисля че сега е 430лв,ако е по скъп си доплащаш.Но дано не ти трябва де,аз на 17 години го сложих и вече и с него не мога и се мъча ,ама това е животът,не се умира от това,дори с права лопата се справя човек.Шега е ...Но вярна шега.
Не ми се философства ,четох ви и си ви отговарях ,но нека си остане така ,сега ще ви шляпна някой виц ,че до лягане има време ,може да ми дойде муза да попиша...

Дъщеря споделя на майка си:
- Мамо, трябва да се разделя с гаджето си.
- Защо, скъпа?
- Мисля, че той е алкохолик!
- Какво те кара да си мислиш това?
- Вчера танцувахме валс, той се наведе към мен и аз почувствах, че той имаше бутилка в гащите си.
- И каква беше бутилката?
- Ами, мисля, че беше около 0,7 литра.
- Дъще, омъжи се за за този мъж! Аз цял живот живея с една чашка...

# 166
               Привет,момичета!Ето ме - мома англичанка в момента. Laughing ММ е в Янкиния край,а аз мислех,че ще съм сама и ще правя каквото искам.Да,ама Не!Още като влязох у нас ме нападнаха гладните чавета и пак на КПП-то!Вече успях да ги разпратя по етажите и сега сядам да ви видя и да ви покажа снимчица от урока по пеене на Неда!Ще се пробвам да кача и клип с песента,която Неда пее,ама оргиналната.Нали съм баба нищо,че внуците ме наричат по име забравих да пусна телефончето на клип та да я чуета.
              Ето ми певицата :
Скрит текст:
             А това е оргиналната песен,поздравявам ви с нея!

Сега да погледам и работата на детето - Биг Брадъра демек!

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 20:42 от Didia

# 167
Куквичке, и аз недочувам. Мерих си слуха, понамален. Дадоха ми шепа лекарства. Но и дума не можело да се издума за апарат.
Божеее, имам си 3 баби /истински, над 85г./ приятелки. 2 от тях са яко глухи - голяма мъка. Бистър, запзен ум-бръснач, но - в изолация поради нечуване. Даже вече звънеца и телефона не чуват, милите. И двете - сами. Та са ми дали ключове за всеки случай.  

Борянка, все си ми на ума как скуба неотдавна подправки /ли беше?/, или лук и чесън? И раздава с торбите. Идогдина пак така ли? С тази насадена многотия?

smile3507

# 168
  • София
Добър вечер!
Чета, че цял ден питате за Ани. След борба на авиолиниите с урагана Гонсало в 02.20 ч. видях надпис приземен на сайта на летището. Легнах си до кротко похъркващия Пламен. Ани е имала достатъчно време до автобуса, сквартирантите са я посрещнали и цял ден са спали. Чухме се преди малко. Бях я помолила да се обозначи във ФБ, Вайбър, Скайп или друга високотехнологична джаджа. Познайте дали го направи. Ми какво толкова - някаква си там мама мисли и чака. Ами да си чака.
Дидиа, браво на Неда.
Цял ден ми се спи, но няма как да легна сега. Нали ще трябва да се гледа мач....
Нищо, ще си отспя - от утре до вторник съм в отпуска.
Та - ако  има жеаещи за среща идааааааааааааааааа.
А междувременно Гонсало се преквалифицирал само на циклон. Няма да ни забърше ураган, пък  Crossing Arms

# 169
Страхотна песен ,сложих си апарата да я чуя,страхотна внучка Неда ,исками  аз такава...
Обикновено нещата се нареждат ,но ...да можеш да чакаш....Тренирана съм,мъжът ми не даваше да поръчвам на добър път ,карай внимателно ,никакви такива,наистина то дори призори си идваше ,не е спал на чуждо място.Но пък децата са все на път и се старая да не им досаждам,но това не пречи да мисля,заради тях отварям фейса да видя зелено...и да се успокоя ,че са пристигнали ...това е ...
Здравче ,много подправки ,вярно ,първия път рязахи  суших ,има и в камера на хладилник което става за там прясно да е ,обикновено копър и магданоз,джоджен не харесвам замразен ,та тази година с тези дъждове рязах 4 пъти и подарявах на готвачи в заведения,подправките са трудни за купуване,или са неправилно изсушени,или фактури трудно се намират ,бе приемат ги да ме отърват.Последно сега ще режа и спирам.А не е лесно да си изолиран от света ,то други сетива се появяват ,понякога просто усещам какво става ,без думи и звуци.И господ пази такива,има една приказка ,на сакатото врабче господ прави гнездо,грижи се.Та и рога да ни даде ще си ги носим,няма накъде.Много хора имат проблеми всякакви,лошото е отношението на света към тях ,а понякога ум бръснач носят и стават за много работи,ама  имало уроци да вземат духовни .Не го смятам за наказание.И винаги има по някой да вземе ключа,каквото и да е зад тази дума ключ.Ще ми се да се видим ,ама ...не се очертава за сега възможност,то така съм си по начало,все за мен няма начин.Ще изгрее е слънце и на нашата улица,само дето забелязвам,че ми се дава накрая да опитам,но ..накрая и  по малко от всичко.Някои и това нямат та съм доволна,ще знам по малко от много неща.Пак се разфилософствах ,но няма да се променя от сега нататък.Ако не заспя скоро пак ще цъфна тук.

# 170
  • София

Пристигам за проверката,макар и закъсняла.
    Дидиа,видях Неда във ФБ.Много хубава песен пее.Браво на бабината хубавица!
    Кукувичке, зарадва ме с информацията за циклона.Ха,дано съвсем се загуби по пътя.
    Борянче,Айша и аз дебна да светне зелено в Скайпа и ФБ,иначе започвам да пиша романи...
    Тук задуха силен вятър.Прибрах саксиите,привързах димитровчетата.Когато са на букет са по устойчиви.Тъкмо разцъфтяха и сега снега ще ги унищожи.Аз не бера цветя за вази.Харесват ми ,когато са си на корена.

# 171
Привет,привет!
И при нас  вяха силни ветрове.Сега понамаля.
Топло е.Дали наистина ще става студено newsm78

Яжке  и аз не обичам да късам цветя- за разлика от голямата щерка.
Първата и работа като си дойде е да напълни вазите с цветя според сезона.
Никога не пропуска моето нощно шкафче - в малка вазичка - цветенце за мама така казва тя.
Борянче и Айша- от както чух разговор на щерките и тяхна приятелка как майка и я търсела и питала къда си,кога ,защо и т.н  и каза - абе истински телефонен терорист newsm78
Олеле- като размислих - ами ,че то и аз съм същата. Опитвам се да не досаждам,но не всеки път успявам Embarassed

Диди - видях  Неда. Браво на бабината гордост Hug

Тази вечер варих нектар от праскови. Бяха нарязани и замразени във фризера.
Бърках ,бърках.Седнах на компа иииии -ами позагорих нектара  ooooh!
Е не  е замирисал на изгоряло,но тенджерата ми  newsm78
Незная дали ще се изтрие.Накиснах я. Ще ме чака до утре вечер.

И аз тия дни съм мома англичанка.Брейй - доста май станахме Joy Joy
Роска - тортата ти е станала чудесна.
И нашите рози са нацъфтели все едно е  пролет.
Маринче - и аз съм му фен на Ал  Grinning
Скоро го гледахме с Павел пак и отново в Кръстникът.
Фло - останаха ли ти силички за тангото? Ти си бойна  дама - ще се завъртиш някой път,ама дали либето се завърна? Hug Hug

Кукувичке - радвам се винаги на снега Grinning
Здравче - и аз съмна твоето мнение.Мисля ,че не мога да съм учителка.Още по-малко  - детска.
Диди - шапка ти свалям Hug
Танче ,Шпунци Hug Hug

На всички - спокойна нощ  Hug Hug

# 172
  • София

Ето ме и мен. Ида с автоНобила. Яжке, слизай от моторетката, ще те взема на стоп... hahaha
ММ се върна от вилата, зазимил я е. Обрал е розите и гергините. Другата седмица ще отида и ако не са измръзнали грудките ще ги извадя. Спретнах вечерята, салатката, ракийката и седнахме да гледаме мача. Страстното танго се отлага за по-добри времена...
Ей, голям отбор е Лудогорец!!! Като Гонсало отвяха Базел.
ГЪБКЕ, твоя загорял нектар ми напомни, за свекито на една приятелка, дето сложила да готви и седнала пред компа да реди пасианси... Сетила се, че готви едва когато замирисало силно на изгоряло. Тенджерата почти стопена, абсорбатора стопен, стените и пердетата почернели-докарала го почти до пожарна... Последва основен ремонт на кухнята...Гъбке, като си помисля колко много сме танцували...Като се запознахме танцувахме от 22.00 до 6.00-един работен ден...
БОРЯНЧЕ, HugКой с бутилка, кой с чашка... hahaha
АЙША, Ани ще те разбере и ще те оправдае тогава, когато стане майка...
ЗДРАВЧЕ Hug
ДИДИА, чаровница е Неда! И не само тя... Коментирах на воля снимките в руската социална мрежа...
КУКУВИЧКЕ, Hugза принцеса Оливия...В момента и аз си гушкам виенските внучки. Утре ще гушкам и другите-сина и снахата са на концерт на Лара Фабиан, та са ме пазарили от преди месец да съм детегледачка Simple Smile
ЛУСИ, красиви са ти цветята, като всичко което правиш-било цветя, било деца, било курабийки.Hug
Аз не обичам да си късам цветята... Днес ММ ги е обрал, защото идват студове...
МАРИНКА, изгледа ли филма?
Май каквото мислех, го написах. Хайде да ви гушкам, да ви кажа Лека нощ и да се паркирам... И утре е ден (Скарлет О'Хара ). Направо ме отнесе вихъра...

# 173
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро! Хайде на кафето, че днес нещо се замотах:

Диде, сладурана е Неда! Нагушкай я от мен. Жалко, че и тази година ти се е разминало идването насам! Ех, каква срещичка щяхме да си направим Laughing
Аз ставам да погледна през прозореца на терасата какво е навън, че така ще се обличам. Лек ден!

# 174
            Добро утро! Янче,мерси за кафенцето,но погледнах с надежда,че си написала какво е времето към вас.Тук е студено и вали един ситен и злобарски дъждец!Едвам стигнах до тръстиката,че карат като луди и имаше опасност да се появя изкъпана от главата до петите!
            Фло,благодаря за комплиментите!
            Лек и усмихнат ден на всички!Нищо,че вали и е студеничко нека ви е топло в душата! Hug Hug Hug

# 175
  • София

Добро утро момичета  bouquet Вчера се опитах да ви върна лятото-не успях. Днес ви водя есента. Нали е красива?
ДИДИА, какви комплименти? Това си е живата истина Simple Smile
На всички, въпреки всичко-хубав ден!

# 176

Добро утро и от мен-отпускарско, но уморено...Честито Фло годишнина от годежа-бъдете здрави и винаги ръка за ръка-е и продължавайте да танцувате!!!
Аз пък обичам цветенце във ваза-зарежда ме-макар че ми е мъчно като го късам-но нали и на корена ще увехне.
Пустата му отпуска-още работа си намираме колкото си искаш-дай Боже да и се види края и малко да попътешестваме!
   Приятен ден на всички-кой на работа, кой в къщи-радвайте се милите внучета от сърце че да идва и нашия ред!

# 177
  • София

Добутро и от мен!

Хубава есен, Фло! Точно така - трябва да се наслаждаваме на красотата й, а да не мислим за тъгата, дето се опитва да ни навява с дъжд, сняг, буря. И за мъдростта й...  Heart Eyes

Аз пък се смея на нещо, дето откраднах от фейса. И на мен ми се е случвало.  hahaha Ето  го:

Баба приспива внучето и му пее приспивана песен...
- Бабо, аз може ли да спя вече, или още ти се пее?

Хубав ден, мили ми бабетки!

# 178
  • София
      Привет,девойки!
      Сядам за едно кафе.Малко почивка и после ще действам по задачи.
      Ето ви нещо за настроение-
Скрит текст:

Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата-донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро мадам, аз бих искал да ....
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах - прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
- Наистина!?! - озадачил се фотографът.
- Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте...
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим
нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем
различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е многоо .... - ахнала г-жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Зная това - тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения - казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета - Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи! - възкликнала г-жа Иванова.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им - продължил фотографът.
- Било е трудно?!?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!?! - разширили се очите на г-жа Иванова от
изумление......
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... апарат!!!???
- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник!?!?!?
- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.
- !?!?!?! .....
- Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 14:34 от Яжка

# 179
  • Кубрат/ Пишурка

Добър ден, дружки! Да се обадя и аз следобедно, че след 15 мин. ще тръгвам за Анжела.
Диде, тази сутрин беше студено, но само облачно. До обяд на два пъти прироси и толкоз! Сега е ясно, но преди малко ми се обади ММ и каза, че над Русе се излял доста дъжд с гръмотевици. Сигурно и насам ще дойде - обикновено не ни прескача!Твойто мило кога се връща? Дано успеят да хванат доброто време!
Щях да пиша още, ама трябва да тръгвам. До по-късно!

Общи условия

Активация на акаунт