КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хайде малко на почивка при вас. То кой знае колко не съм се уморила днес, но да видя коя какво е свършила. И да си допия кафето, че от сутринта го мъча... За обяд направих мусака и супа топчета.
ДИДИМИТИ, Hug, много си мила Simple Smile. Намери си време и за малко разнообразие през отпуската. Работа ще има и след 100 години, но други ще я работят, а не ние...
МАРИНКА hahaha hahaha hahaha
ЯЖКЕ, в случая с г-жа Иванова размерът има значение! Направо си е за припадък. То колкото повече, толкова повече, ама прекаленото и Богу не е драго. Joy
Девушки за рулем newsm78 Нееее, как'Сийке, ний не сНе от тях...
Допих си кафето. Тази вечер с ММ ще прекараме разделени. Той у дома с едните внучета, аз при другите. " Дан приказ ему на запад, ей в другую сторону..." Кой е мислил преди 38 години, че така ще бъде Laughing
ЯНЧЕ, не се надявай да ви се размине лошото време, няма да ви прескочи. Всичко лошо идва от запад...Пращаме ви го, "срещайте си го"...

# 181
                 Янче,преди малко ММ се появи на вратата.Каза,че вчера времето им е било чудесно - топло и слънчево,а днес ги е валяло дъжд като са наближили планината!Така,че вече не съм мома - англичанка! Mr. Green Да си призная изобщо не се чувствах добре сама!Изгледах сума ти глупави филмчета по ТВ-то и ми се струва,че тъкмо съм заспала и телефончето ме събуди за тръстиката.Сега направо дремя .Добре,че утре съм втора смяна та ще си поспя!
                 Фло,мислил не мислил преди 38 години важното е ,че сте на линия и че около вас тропка весела дружинка.То всъщност това си е и в реда на нещата - пълна къща с шумотевица и детски гласчета ! Laughing

PS. Момичета , някой да е виждал по пазарите да се продава райска ябълка?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 17:40 от Didia

# 182
Честита ви годишнина Фло! Hug Hug Hug
Пожелавам ви,до дълбоки старини , дните  да  минават обсипани  с цветя , щастие , любов и много радости с вашето прекрасно ,голямо семейство !!!
Нека вечно във вас живеят НАДЕЖДА, ВЯРА и Любов!
Наздраве !!!

Любовта иска и жертви. hahaha, точно тази вечер ще сте разделени , но в името на децата и внуците... Танца ще го изиграете след неделя като останете сами hahaha

При нас  цял ден дъжд и силен вятър. Сега малко спря и Слънчо се опита  за миг да изгрее...
Вчера брах лапад от градината .Сготвих го с ориз. Подправките  орязах ,та ги чистих , нарязах и сложих да се сушат- мащерка , дивесил ,маточина , гьозум...
Сварих и малко тиква. много я обичаме , а и полезна.

Диди Hug много се радвам на Неда ! Страхотно дете с толкова умен поглед и  голям талант...Сладуранка голяма е.. !!!

Янче и при вас ще дойде дъжда и вятъра , не се тревожете hahaha С ритници го  пращаме на изток.. hahaha

Маринка Hug ,много се смях на приспивната песен ... То си е самата истина с бабите- престараваме се... hahaha
Тортата ще я сложа в нашите рецепти. Аз пак ще я правя , но като си дойде и Наско.

Гъбче Hug и аз скоро загорих едни гъби... Успях с бясна скорост да се справя с пораженията от Фб , та никой не ме усети....
За цветята и аз  не обичам много да ги режа, но като не са ми в двора да ги гледам ежедневно и да им се радвам , защо да ги оставя студа и вятъра да ги мори а и няма кой там да им се радва.

Яжка Hug благодаря за настроението !!!

Приятна и уютна вечер момичета !!!

Аз ставам да подготвя салата от червено цвекло , моркови и ябълка ,залята с лимон и зехтин. става чудесна. Омръзнаха ми домати и краставици. Малко да разнообразим .

newsm51 newsm51 newsm51 1dating cheers Kissing Heart

# 183
Диди сега видях ,че питаш за райска ябълка. По нашите пазари има и в Лидл има , но там са по скъпи , на бройка им е цената.

# 184
  • Кубрат/ Пишурка
  Момичета, ще имам нова придобивка: нова печка! Моята е вече 30 годишна Мечта. Работи само най-малкото котлонче и на него готвя, като ми свърши газта. А газовият катлон е върху печката и му работи само дясната дюза. Та сега съм решила да си взема комбинирана печка на газ и ток и в Карфур в Русе има прИмоция на 287 лв. Та пратих вчера 300 на Галена. ПрИмоцията е до 27 октомври. Ще я вземат и ще ми я донесат в събота. Сега съм посипала котлона с обезмаслител - да го изчистя добре, за да го махна, а утре ще махна и печката и ще приготвя мястото за новата. Много се радвам, защото то като печката на една жена не е в ред си е мъчение голямо! Отивам да търкам!
Честита годишнина на Фло! Щастие и радост!

# 185
  • София
Ето съм!

Днес отпускарския ден ми беше почти загубен. Помотах се малко в дъжда - но не свърших всичко запланувано.
Фло, честита годишнина! Да гледате правнуци заедно. И сега 1 квартална новина - днес отвориха ремонтирания БМБ. Аз така и не го видях - че те отлагаха рязането на лентата 3 пъти. Първо от вчера пишеше за днес, 10 ч. Но Пламен се прибра и каза, че отлагат за 14.00 Понеже хладилника беше празен - реших да отида, прясно заедени стоки и т.н.  Да, ама не - отварянето ще е в 16.00. Ами ядосах се и скокнах до Лидл в Студ. град. За останалите - това е единствения голям супермаркет в Дианабад, нещо като Фантастико, цяло лято го ремонтираха.
Янке, честита ти нова печка. Ама газ - страх ме е от това чудо. 4 год. в Москва живяхме с центр. газоподаване и такава печка. 2 пъти щяхме да загинем от отравяне. Та от тогава  - газова бутилка в мой дом не влиза. Нашата печка е турска, тип Раховец. Работи също само по-малкия котлон. Не искам да купувам модерна, с керамични джаджи, защото като готви Пл. всичко клокочи и кипи яко. После само чистя с обезмаслител.
Дидиа, в Лидл имаше райски ябълки. Аз не съм яла, ще взема 2 -3 за проба. А те за какво са полезни и как се ядат?
И лапад ми се хапва като чета Луси. Веднъж ядох с телешко, хареса ми. Но то беше в обедно меню на ресторантче. На Пл. майка му това не го е готвила и съответно не се яде. Но може да поразгледам на пазара в Младост и да си взема за с ориз.

# 186
  • София
Фло,честита ви годишнина! Да сте живи и здрави ,да тренирате танците и да оберете овациите на сватбите на внуците!

Живачна сватба – 38 години
Вярва се, че на този юбилей можете да промените всичко, което не ви е удовлетворявало през годините фвъв връзката ви.

# 187
честита годишнина, фло! бъдете здрави, задружни и още 100 години заедно!

Янче, честита печка! Със здраве да си я ползваш и всичко да ти се получава много вкусно! Да я сефтосаш с нещо, което много обичате, за да има винаги от него във вашата къща  Wink

# 188
  • София

ФЛО, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА В МИР И СГОВОР ЖИВЕЙТЕ! А МАЛЧОВЦИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДАРЯВАЙТЕ С ОБИЧТА, КОЯТО НОСИТЕ В СЪРЦАТА СИ!

Айша, райските ябълки са много полезни - съържат много бета каротин. Полезни са за сърцето, за високо кръвно, съдържат и много желязо, а и са много нкусни. Аз ги обожавам. Тук в София има в Лидл, както сте споменали, но аз ги открих в Сандански. Във всеки двор има по едно, две, че и повече дръвчета. Те сега, че и по-късно през декември узряват! И като са омекнали са много вкусни! Сега ги чакам и тук да поомекнат та да купа. При Роси и Мери сигурно също са хубави, нали там е по-топло.

Янче, да ти е честита новата печка и да готвиш все по-вкусни ястия за Анжи, пък и за всички у дома.
И аз като Айша не смея и не ползвам газ. Достатъчно съм разсеяна.

Леле, какъв студ е тука. ДА пускат парното, че зинзирикам... А този преход от много топло вчера до студено днес ми разгони фамилията на кръвното. Ама, старост нерадост!

Хайде, със здраве!

# 189
Маринка, има ги много при нас тия ябълки. Бабата от дясно на нашата къща има дръвче и защото Умре да наблъска всички овошки до нашата ограда и не спазва 3-те метра отстъп,  вече са се провесили клони от дръвчетата и от нашия двор спокойно си бера. Миналата година откъснах няколко такива ябълки, но нито аз нито Гери ги харесахме, иначе тази година е родило дръвчето много.
Виж кайсии си набрахме от нейните доволно. Ядохме на корем и си направихме 40 буркана.
Да видим и ние файда от листата и шумата дето й събираме в нашия двор  Grinning
Другата баба от ляво пък всяка година ни дава нар, ама го използваме само като декорация, и него никой у дома не го яде.

# 190
  • София

МИЛИ МОМИЧЕТА, ОТ СЪРЦЕ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪРДЕЧНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! НА ПОЛОВИНА ДА СЕ СБЪДНАТ, ПАК ЩЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ! ДНЕС НЕ ВИ ПОЧЕРПИХ ВИРТУАЛНО, НО ЗА ТОВА ПЪК ВИ ОТПРАВЯМ РЕАЛНА ПОКАНА- ЕЛАТЕ НИ НА ГОСТИ...

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 21:58 от Flo 51

# 191
  • Кубрат/ Пишурка
 Ами аз до сега от доста години си ползвам газ и съм много доволна! Не са ми се случвали случки! Обикновено една голяма бутилка ми стига за 6 месеца, но този път съм направо за Гинес: Заредиха ми я на 16 ХII миналата година и ми свърши на 6 октомври! - почти 10 месеца! Ама като заври и намалявам на минимума и май по този начин направих икономии newsm78 Надявам се с новата печка да е по-добре.
Мери, Анжелка си умира за нар! Сама си го чопли и сама си го яде! И майка й много го обичаше.

# 192
  • София

Сега пускам нов пост с бисери на които се скъсвам от смях.

# 193
Фло - Честита годишнина и от мен !!!  Нека животът ви е низ от    любов и сговор / и огнени танци /   Hug Hug

Райски ябълки имаме две дръвчета на село.Много са красиви и плодовете и листата им.
Започвам сериозно да се замислям - защо  се оказва,че вс ичко което е полезно на мен не ми  харесва newsm78 newsm78 .
Ябълките в момента са още неузрели.Правилно е кзала Маринка.Когато станат почти кашави тогава що годе  стават за ядене. Минала година ги ядяхме с лъжичка Grinning

Яне - да готвиш най-хубавите "манджички" на новата печка Hug Hug
И аз отдавна съм наложила ембарго за газ в къщи.Завеяна и разсеяна,а не само аз- за това съм изхвърлила всичко. Преди години имахме котлон ,бойлер ,печка за отопление.
Вече нямаме.
Имаме една голяма горелка,на която печем чушки,но тя е навън.

При нас се изваля  /надявам се де/ . В момента се е изяснило.Има звезди ,но температурите рязко са паднали.Може би сутринта ще си облека по- дебелка "антерийка" newsm78
От понеделник вечер пререждам гардероби. Мразя я тази дейност,но малко ми остана.
Малко поразместих дрехите  и сутринта сънлива още доста се почудих къде са ми едни части от бельото Joy Joy
По-интересното ще е с ММ,който не обича да му се нарушава реда Joy
Айша - минала неделя готвих лапад с ориз. Става и с мръвка . Grinning

Роска Hug- много ястия трябва да прекръстим на ФБ Grinning Grinning,но тази вечер като сложих поредната доза ,само че от нектарини най-съзнателно си намалих котлона и на няколко пъти се стресках ,но всичко е ок.Ей сега ще го мина с пасатора.Само да поизстине. А утре вечер - в бутилки от сокчета- за зимнина. Mr. Green

Фло Hug - заради поканите ти  за гости ме караш да съжалявам ,че не съм софиянка
Иначе нямам такива мераци newsm78 newsm78 Joy

Лека и спокойна на всички Hug Hug

Лека нощ мили приятелки Hug Hug

# 194
  • София
Фло - Честита ви годишнина! Живи и здрави, щастливи с любимите ви деца и внуци.

Общи условия

Активация на акаунт