КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сега и аз да се присъединя към пожеланията за нашите именяци:
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЗА МНОГО ГОДИНИ И НАЗДРАВЕ!
Не вярвам да започнете с наздравето още от сутринта, че до довечера има още много време ( даже и час отгоре ) и след Градил Илия килия, ще следва Водят ме мамо, влачат ме rotfImao

ДИДИА, аз ти бях подхвърлила топката в твоето поле-казвай кога можеш и аз смятам, че ще мога да откликна Simple Smile
ЯНЧЕ, сбутахме се в кухнята сутринта, коя да направи кафето. Аз изпих твоето кафе, защото е направено от теб на новата печка Simple Smile
КРЕМЧЕ, умуваме с ММ защо е медена ракията. Предполагаме, че вместо захар слагате мед-нали имате в големи количества. Апропо, имате ли за продаване? С удоволствие бих си купила от хора, които познавам. В нашата къща меда е на почит и уважение.
МАРИНА, за петела си права и за мъжете-също. Що не ни ревнуват от КПП-то, а?
ДОБИ, благодарение на теб, се разходих из Париж. Много сте хубави с дъщеричката-да сте живи и здрави!
СВЕТЪЛЧО, как е Лъчката? Щом ти се катери по гърба мисля, че вече е добре. Кажи.
ДИДИМИТИ, HugОставам безмълвна-ще кажа само: Светла памет на вашето момче Flowers Rose Flowers Rose
РИМАРЧЕ, ТАНИТКА, ЯЖКЕ, ЖАБКЕ, за вас са моите приятелски прегръдки Hug
ФУРИЙКЕ, с твоя музикален поздрав искам да завърша.
СВЕТЪ Е ХУБАВ...

# 256
  • Кубрат/ Пишурка
 Диде, във ФБ току що прочетох, че и Драговците са именици! Ами да ти е жив и здрав!

"На Димитровден празнуват: Димитър, Димитрина, Деметра, Дима, Димо, Димка, Димчо, Димана, Драго, Драгомир, Драган, Митко, Митра, Митка, Митрана, Мита, Даниела, Даниел, Диян/а, Диан/a."

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 10:30 от Янче-то

# 257
                   Янче,благодаря за пожеланията към ММ! Прочетох му какво пишеш и той - ами така си е ,но ти  /демек аз  Laughing/ не го признаваш,та да си е само твой!
                   Фло,събота и неделя съм свободна,но през седмицата съм ту първа,ту втора смяна на тръстиката и през другото време гледам внуците!Едни взимаме,други водим на училище и различни други занимания!Не е невъзможно през седмицата,но трябва да кажете кога вие сте свободни,а аз да натъкмя свободното си време според вашето!По-лесно е един човек да завърти смяната си отколкото няколко!
                   Забравих да ви кажа за моите приключения със златната ябълка - райската де!Няма в Лидл или поне в този дето ходя аз,а в Кауфланд бяха направо отвратителни-зелени и недозрели та пак се разминах.Ще ходя до пазара на Кр-село,но като гледам какво е на вън направо не ми се излиза.ММ е напалил камината и в къщи ми е топло и уютничко та хич не ми се излиза!
                   Олеееее,току що се сгромоляса огромно количество сняг от покрива върху терасата ми!Добре,че Лучо се е скрил,че ще го претрепе.

# 258
  • София
Честит имен ден на Дидия,Фури,Митковците на Луси!Много здраве и берекет за всички именяци и семействата им.

Доби,благодаря за разходката из Париж. Много сте красиви с дъщеря ти- Да им покажете на франсетата нашенска хубост.
 Фло мила извини ме,да илядите с твойто мъж. Леле ти и Елия я подпука с обучение.
Вивия радвам се да те чета,как е внучо и как е новата работа.
 Танита активен пенсионер си ни ти.
Кремче това време се побърка.
 Янче да се хвалиш с нови придобивки. Peace
Айша Hug
ние цяла сутрин звъним до ЧЕЗ,че майка на село е без ток,та след 2часа звънене от три телефона успяхме да им дадем адреса,то нали пак сме изненадани от зимата. Парно тук в Дружба нама,но ще плащаме красиви сметки за ток ,пък и нови .
 И нашата Елина  ев отбора на кашлящите деца,вече втора седмица ,Трудно минава принуея но иначе е добре.
 Баща ми ни прави луди калинки,ама това го знаете....
 Дидимити ,мила  Flowers Rose Flowers Rose

# 259
  • София
Честит имен ден на имениците - Фурийка,Дидиа,Драго,голям и малък Митко на Луси,сина а Джили,Диди и Дидка! Честито на всички,които празнуват на този ден! Нека името ви носи щастие и късмет!

Дидимити,светла памет на момчето ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 15:41 от Яжка

# 260
  • София

Поздрав за всички, които си мислят, че неделята е ден за почивка... Simple Smile

Днес за обяд ще пържа сьомга. Всички много я обичаме. Преди няколко дни купих по-голямо количество от Пикадили-беше на прИмоция. Обикновено я правим на тиган, а понякога на фурна, със сметанов сос. Та реших да видя какво казва Гугъл по въпроса-за разнообразие и се натъкнах на следното: Сьомга, приготвена в миялна машина.О, небеса...По Великден четох за козунаци, месени в пералната, но да готвиш в миялната... newsm78 А, рибата се готви на горната скара , а на долната нареждаш чинии за миена rotfImbo Та такива ми ти неща...Не ми се експериментира, ще карам по старите, изпитани рецепти. Чао, до после.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 13:06 от Flo 51

# 261
Привет девойки  Hug
Честит имен ден на Фури  ,Дидия и Драго,Диди от Варна и Дидка (попадийкаи) на сина на Джили,Митковците на Роси и всички сред близките и сействата ви,които празнуват. Да са всички главно здрави и с много късмет
Доби благодаря за хубавия разказ и снимките Hug.Върна ме назад във времето.Нали съм ви разказвала че когато момчетата станат на 13 год се правят големи тържества.Та ние навремето решихме вместо голямо тържество в салон, да заминем с децата за Европа.Взехме кола и обиколихме Франция, Белгия, Холандия,Люксембург и Германия.За Париж специално отделихме няколко дни и както си е редно обиколихме всички забележителности. Една сутрин рано се наредихме на опашка пред Лувъра, разказваме на децата това онова, подготвяме ги.най сетне влезнахме и от зала взала те все питат къде е Джокондата.Стигаме ние накрая ,показваме им и двамата в един глас с недоумение и детско разочарование казват ,какво ,това ли е newsm78.След огромните платна и картини по залите изведнъж заставаш пред една обикновена по големина картина, която никак не съответства на създадената представа.  Laughing След това години наред сме се смаяли на тяхното "ама това ли е"
Аз се върнах преди малко се върнах от ортопеда,прати ме на ренгена и ми даде нови лекарства.
Оставям ви че дечковците си идват.Лек и хубав ден милички Hug

# 262
  • София
Добър ден на Димитров ден!
Да са живи и здрави малки и големи именници в темата и семействата ви!
Сбъднати мечти и разбирателство!   bouquet  bouquet  bouquet
Не изброявам, за да не пропусна някого.
Дидимити, светла памет на сина ти  Flowers Rose Flowers Rose
Каролин, моята реакция към Джокондата беше като на децата ти. Имаше изложба на одбрани картини от Лувъра в Москва. Ходихме с майка ми и аз изтърсих същото. Ами така де, толкова други големи картини имаше там. А и бях на тяхната възраст - 6 кл.
Танита, много ме кефят близнаците - дошли си с шишчета. Браво на момчетата!
Дидиа, каква рецепта ще пробваш?
Доби, за асансьора - вече не е бедствено положението. Пуснаха малкия, за другия са поръчани части и е спрян до ремонта. Но аз свикнах пеша и ако нямам покупки се катеря бавно и славно. Хареса ми, раздвижвам се и сърцето ми вече не хлопа. Не обичам да слизам пеша. Сега отивам да гледам снимки от Париж.
За среща - напомням, че другата събота е Задушница. Иначе - каквото решите.

# 263
МНОГО, МНОГО ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И МНООООГО ОБИЧ НА:
МИЛАТА МИ ФУРИЙКА, НА ДИДИ И ДРАГО, НА МИТКОВЦИТЕ ОКОЛО ЛУСИ!

bigdance2 Tada  Gift newsm24

Леле, леле, какво е из Бургаско ...  Sick

# 264
ЧЕСТИТО С ОБИЧ И НА:
ДИДИМИТИ, НА БАБА ПОПАДИЯ, НА МИТКО ДЖИЛИН!

Drunk  Hands Clap Hands Clap  friendship newsm18 dance  ura

# 265
# 266
  • Финландия

Рових се из нета да намеря някакви халоуйнски картинки за оцветяване и хоп- казвате ми, че Дидито имало имен ден....Честито, Диди  bouquet. Аз съм доста зле с именните дни, ама разчитам на вас.

В петък имаме голямо парти в детската градина. Тук навсякъде е така- и в градините и в училищата и в университетите. Този празник не е тукашен, но всички деца са луднали по него. Даже не го свързват с бонбоно и лакомства- само да има костюми и музика.... TadaСега привърших и моя костюм- от едно старо черно перде на сребърни звездички уших рокля и направих шапката от картон afwitch afwitch. Под пердето получих назаем черна рокля от щерката и ще направя голяаааама черна бемка на носа. Ама хич не съм страшна- по-скоро смешна. В понеделник ще започнем украсата- май ще са паяци от кутии за яйца и гирлянди-духчета и прилепчета.

В къщи от години запалвам пред къщата два фенера-тукви и забърквам едни черни спагети. Бих искала да направя и нещо с тиква, но цената и от 2 евро на килограм ме възпира (големички ги продават.5-6 килогрaмови са)

# 267
Здравейте   мили момичета !!!! Hug Hug Hug
Най-после остана малко време да ви нагледам...

Честит имен ден на всички празнуващи днес от КГБ и тези , които имат в семействата такива !
Честито на Фурийка , Дидиа, Драго , Дидка и Диди !!! Всички здрави и щастливи !!!

">#t=80[/video]

Да ви почерпя за здравето и на моите Димитровци ! Да са ми живи и здрави !

Благодаря ви мили приятелки за топлите и мили поздравления към моите Митковци !!! С вас ми още по празнично ! !!!   love001  love001  love001 newsm51 newsm51   Няма да ви изброявам ,че ще пропусна някой .... , а и време нямам да чета много назад и да коментирам ...
Дидимити, мир на праха  на твоя Митко  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ставам  да си подредя масата и за я подхващаме....

Хубава вечер ,мили мои приятелки !!!
Прегръдки и целувки от мен !!!!
  love001  love001  love001 1dating 1dating Wine Glass Drunk cheers cheers cheers lovekiss Kissing Heart

# 268
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ, НОСЕЩИ ИМЕТО НА СВ. ДИМИТЪР ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,РАДВАЙТЕ СЕ НА МАЛКИТЕ НЕЩА И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОБРОТАТА В ЖИВОТА !

Фло, какво стана със сьомгата в миална машина  Laughing
Viiviia, тикви да искаш от нас , хем вкусни, хем евтини.

# 269
Честит празник на всички именници и  техните семейства,живи и здрави да сте ,в дом пълен с уважение и обич всеки ден е празник.Идва ред на трапезата,а и някои цял ден са на нея,кой както е в почивни дни.От два дни се чудя,защо никой не пише докато се сетя,че известията нещо имат задръжка и вляза по друг начин.Те минали 3-4 страници ,и докато прочета дори по диагонал ,зор видях ,но пък ми беше хубаво.Преди  това пък писах пет-шеснайсе пъти и си го трих сама,но не ме питайте какво и защо ,вече ми мина.
Снегът ме изненада,не всичко е ок ,но това е ,природа,като се оправи времето и изпръхне ще довършвам,ако пък не става-напролет,никога не е било така,но винаги има първи път.това са бели кахъри.
Прочетох за наводнения ,в българските градове и  Карин дом,не е приятно никак,остави че иска доста труд и  средства,яд ме е на тази държава и институциите ,нищо не правят и хората страдат,дали сега или във времето някой не си върши работата,как съхне сега наводнена къща.Аз съм високо и нямаме реки,но настръхвам вече като чуя  заради хората.Много сме бедни за да можем да оправяме нещата и  зима идва.Българинът само война няма скоро,пепел ми на клавиатурата и чакъл даже.Всичко го гази   и мъчи..Ми това е ,пак съм тук ...ще наваксвам с писане и четене.

Общи условия

Активация на акаунт