ВЕЧЕРЕН ПОЗДРАВ...От сега, та до април ще е така...

Хоп троп пак съм с вас. ММ вече ме взе на подбив. Казва ми: Ей, ще се срастнеш с този компютър...Дали пък не ревнува...
Едва ли.СЪСЕДКЕ АЙША, днес се мотаех по терасата и изведнъж ми се стори, че те виждам. И точно да се провикна, видях, че съм се припознала....От кога не сме се срещали? Вече ще започнем да халюцинираме.
ЖАБКЕ, благодаря за пожеланията. Ако ти е много жега, ела си при нас... Или послушай Адамо

ВИВИА, хайде в нещо и ние да изпреварим Скандинавията
А за пенсионирането, както вървят нещата, ще се работи до памперси...Преди 3 години, аз затворих тази страница-приключих с работата ( за една седмица ) и отворих нова-пенсионирах се. Е, сега пак работя, но важното е, че винаги мога да кажа Баста и да спра. Само здраве да е!КАРИ, миличка, ужасно неприятно е, но го погледнете от веселата страна. Що са години напред, все по вода да ви върви. На теб нали ти предлагаха водни процедури? Ами какво чакаш? Сядай на сред кухнята и си се плацикай. Да не иде зян водата...

ЯНЧЕ, ние като че сме се наговорили. Менюто ни еднакво. От утре кафето ще ни го правиш на новата печка, нали? Сядай да я разучаваш.

ММ ми казва, че съм като ловец на пусия. Дремя пред Лапчо и само чакам да се появят нови постове и се втурвам да ги коментирам. Патология...
БОРЯНА, къде си, миличка? Има ли сняг при теб?
МАРИЯ РА, още ли си в София? Няма ли да се срещнем?
ДОБИ, ние все още чакаме да ни разкажеш за екскурзията до Париж, чакаме и снимки

Хайде да завършвам, че днес сигурно ви омръзна от мен. Стига с тази Фло, беше казал съпругът на Светълчо. Ами прав е човекът

Лека нощ, красавици.

И стууууд!