КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Добро утро мили приятелки !!! Hug
Жабчето е сервирала кафето ! Благодаря  й , но Янчето ми липсва  newsm78 newsm78 newsm78
Янче Hug как е Анжелка ????

Ето и от мен  кафенце

Днес имам доста задачи за отметна и ще ставам да се опрятам  ,че утре  ще съм мома софиянка.... Simple Smile

Пожелавам ви спорен , успешен и слънчев ден !!!

newsm10  love001 sun sun sun

Янче , Маринка Hug писали сме заедно ,но няма  да редактирам на ново... Laughing Hug Hug

# 586
  • София
Често си говорим за вярата, за нуждата от нея, за честите молби, които отправяме към силите, които стоят над нас. Но у много от нас вярата е само навик на ума. Днес сме решили да ви представим една притча, за един равин и за вярата в Бог на жителите на селото му.

Било страшна суша. Жителите на едно селце се обърнали към местния равин, за да може той да помоли Бог за дъжд. Той бил така нужен за цялото село, защото кладенците пресъхнали, растенията умирали от жажда, а жегата била жестока.
- Няма да стане, господ няма да ви прати дъжд, защото не вярвате достатъчно, малка е вярата ви - равинът им обяснил.
- Но как така, колко хора сме се събрали, нима вярата ни не е достатъчно силна? - запитала тълпата
- Ако вярвахте достатъчно, то щяхте да дойдете с чадъри...

Наистина, колко е вярата ни? Очакваме чудеса, а те не стават. Искаме да направим нещо, а не вярваме в самите себе си и в способностите си. Дори и чадърите си не носим, а очакваме дъжд...

Янче ,дано скоро оздравее Анджелка. Аз съм лекувала децата с компреси на гръбчето :
1с.л свинска мас+1 аспирин строшен се смесват и мажат върху вестник,отгоре плат ,нещо вълнено и се връзва с шалче.
 Относно срещата се надявам да дойда,но има едно голямо НО....
 Старците ме правят луда калинка,вече грях ми на душата ,ама големи театри....
 ГРЕТИ дано имаме достатъчно само хубави неща,че от лошите ми дойде до гуша.
Много хубав разказ.
 Кукувичка надявам се ис теб да се видим на живо. Sunglasses
 Яжка драсни някой ред,тревожим се.
  Дидимити,Танита,Кремче как сте? Hug Hug Hug
Фурийче и ти нещо ни  изостави,знам че си се заела с благородна кауза... Hug
 За всички неспоменати примете моите пожелания за здраве и спокоен ден.
http://www.youtube.com/watch?v=DCnwOarj8jY

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 09:23 от Шпунц

# 587
                Привет,момичета! Да ви почерпя скромничко за здравето на моето малко момиче Цвети ,което днес празнува рожден ден!! Нека винаги бъде умна,просперираща,красива и все така отлична дъщеря,майка и съпруга!Желая и късмет и много обич в семейството и и гордост от постиженията на прекрасните и деца!

Лек и усмихнат ден желая на всички!

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 13:41 от Didia

# 588
Привет-мривет и от мен! wavey
Много задачи, много работа, много нещо! Ако ми даваха и някой лев, за свършената работа, изобщо нямаше да се оплаквам от малката си пенсия и нямаше да ми пука, кога и как ще излезем от финансовата криза! Joy
Председателката на единия ми Клуб е за две седмици в Хисаря, та "живота" и в двете дружества остана на мен, то сбирки, събрания....... до идущия понеделник ще е така, после ще е по-спокойно.

Та такаааа, много е хубаво когато има маТриал за четене, още по-хубаво е когато е и положителен, приятен, ноооооо, като дойде време да пишеш от много инфо, не останало нищо  в прошарената ми глава! Mr. Green

Кари, Янче, бързо оздравяване на принца и принцесата! thumbsup

Дидия, да ти е жива и здрава Цвети,  newsm51
здраве, любов и успехи на цялото й семейство! newsm10
Да й се сбъдне и всичко пожелано от теб!
Рожден ден ли има?

Като чета премеждията с деца и внуци ми се свива стомаха, сещам се за тревогите преживяни когато се изгубиха голямата ми щерка в градската градина, племенника ми на плажа на Дружба и Бори в центъра на Варна! Ужас! Добре, че бързо ги намерихме!
За Боревото изгубване вече си спомняме със смях, защото бяхме седнали щерките, сестра ми и аз на Макдоналдс до театъра, вече го няма това заведение и сме се заприказвали, по едно време се усещаме че Бори го няма! Хукваме всички "презглава"да го търсим- в залата на първия етаж, на втория етаж, в тоалетната, на площада, няма и няма...... на Дилянчето и прилоша, аз рева, другите пребледнели, няма го Бори и това си е!
Хората ни гледат съчувствено, оглеждат се..... няма..... усещаш, че света е свършил!
И изведнъж се появява Боренцето усмихнат, с мокри ръчички, изпръскан целия с вода- изцапал си ръчичките чистофайника и влязъл да ги измие в МЪЖКАТА ТОАЛЕТНА, защото е мъж и с баща си преди влизали в мъжката тоалетна, а баба му го търси в дамската, защото там го е водила, та той беше 3-4 годишен, та такива ми ти преживявания, добре че са с добър край! newsm78

Грети, Шпунц, копирах си "Пожелавам ти достатъчно!" и Притчата за равина, много ми харесаха, ще ги прочета на моите дами в Клуба, като отбележим "Деня на християнското семейство".
Много благодаря за материала, голяма помощ ми е! Heart Eyes Hug Two Hearts

Още колко неща има да ви споделям, ама времето ми е кът- ще търча в банята, обличам се и отивам да си водя "тракийките" на закриване на Фестивал на червенокръстките филми в някакъв комплекс на устието на р.Камчия, понеже и транспорта и прожекциите са безплатни, искат да отидат, пък сами не смеят да тръгнат, та как да им откажа! Чули че откриването на Фестивала било много хубаво, имало много известни артисти, Маргарита Попова......... и т.н.....
Толкова много жени ми се обадиха да питат за часа на тръгване, че не знам дали ще ни побере автобуса! Laughing Joy hahaha
Дай им мероприятия на пенсионерите, хеле и ако са безплатни! Mr. Green
Ако не дай си Боже, нещо се провали, предлагат да сме отидели да се почерпим в заведение, така че няма да сме капо, каквото развлечение- такова!
Пък и нали днес дават пенсиите, пък и е 7 ноември, все празници! tooth

Довечера ще рапортувам, дано да се получи мероприятието, да не останат разочаровани дамите и кавалерите от Тракийското дружество! Стискайте ни палци! fingerscrossed

Хубав петък! newsm10

# 589
  • София
Привет, момичета  bouquet Станах и веднага на компютъра. Simple Smile
ЖАБКЕ, пъргавелка си ми ти. Ама какво се чудя newsm78 Младото си е младо.И своя снимка ни изпратило, и кафе ни сервирало, и хубаво пожелание ни отправило. Hug
ЛУСИ, и твоето кафе изпих, плодове си хапнах, но сладкишите за утре Simple Smile Приготвих ти гергини, опаковани са кОлтурно, та да можеш да си ги занесеш. И от бялото цвете ще ти сложа.
ЯНЧЕеее, много жалко, че Анжелка е болничка. То, че ще мине, ще мине, ама някой и друг бял косъм повече ще имаш в косицата...Добре, че директорката ти е проявила разбиране.
ДИДИА, на теб благодаря, за оценката на музикалните поздрави. Едни от вас вече познавам по-добре, други само виртуално за сега. Много песни прехвърлям, мисля, избирам и така ми се иска да успея да зарадвам приятелката, до която адресирам поздрава. Даже би ми било приятно, ако ми подсказвате каква музика харесвате newsm68
ГРЕТИ, благодаря за хубавото пожелание. До сега такова не съм получавала, но вече ще го използвам. Hug И аз ти желая от всичко най-хубаво ДОСТАТЪЧНО  love001
МАРИНКА, без да знам, че това е пожеланието на мечо Пух, цял живот се ръководя от него Simple Smile А рецептата за близалките, ти знаеш къде да я сложиш, та да се ползва при нужда.
ШПУНЦИ, твоя музикален поздрав вече наведе везната към това да пиша. Мислех да чистя, но като ви изчетох реших да отложа малко чистенето и да си " поговоря " с вас. Много харесвам този клип.  bouquet
РИМАРЧЕ, АЙША, ЗДРАВЧЕ, Hug Hug Hug
СВЕТЪЛЧО, много примамлива оферта за блузките. Няма да се възползвам, но ти благодаря! Как изкарахте вчера? Дай отчет Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 12:51 от Flo 51

# 590
  • София
МИЛА ДИДИА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА! ДА ИМА ОТ ВСИЧКО ДОСТАТЪЧНО!!!

ХУБАВ ДЕН!

Ей, ТАНИТА, не мога да ти се начудя от къде толкова як заряд. То всяко деяние има философско оправдание и ето какво е моето обяснение luvbed ДС ще да е в основата Simple Smile Радвам се на ентусиазма ти. Рапортувай довечера, моля Hug

# 591
Тук съм по пладне се сдобих с интернет.Само се обаждам  и после ще чета,че пропуснах много....и котката ми не е  черна...,събота на 11 август 22 син клуб откъм Искър...да ме поправите ако греша ,пък до довечера все ще пиша пак...

# 592
Правилно си разбрало, ЯДЯЩО ДЪРВО /Йойовизъм/. 14 саато. Поръчах вече!

newsm19
Ех, Танче, що си толкоз заета!Та не се метнеш на един нощен влак и утре росна-росна - та в Синия. И всички несофиянки.

newsm49
babydust7

# 593
  • София
Дидиа,честит рожден ден на Цвети! Да се радва на младост и хубост,да е щастлива и да постига големи успехи!

Шпунц,предизвикваш ме да пиша.Нападнаха ме болежки,но не ми се пише,не искам да се оплаквам.Опитвам разни диети,но нищо не  постигам и изпадам в депресия. Не ме мислете! Чета ви редовно и ви се радвам.Утре планирам да дойда.
    Кари, дано по бързо да заздравее счупеното краче.И дано и ти забравиш за болежките.Помня,че с теб куцахме огледално. hahahaКъде си сега,да се хванем под ръка!?   Joy
    Янче,браво на директорката ти.Гледай си детенцето,някой ще те замести в работата.Струва ми се,че тази вирусна пневмония е много разпространена напоследък.
    Маринка,много полезни близалки.Замислям се,да направя и да занеса на внуците,когато отида за Коледа.Те се редуват да боледуват.Но,все някой кашля.Обичат близалки и ще ги харесат.
     Ако останат чепки,луковици и грудки,ме включете в отбора!
    Хубав ден на всички!

# 594
  • София
Диди, да ти е жива и здрава щерката! Все така красива, умна и успешна да бъде!

Яжка, май аз те предизвиках с черната точна, ама нейсе. Радвам се, че се обади. И не се депресирай, ела да се видим колко хубост имеме. Нали така се казваше?  hahaha

Фло, рецептата е сложена в бабешките илачи веднагически, а и вашите рецепти (предимно готварски) съм ги сложила по местата им.  Heart Eyes

Довечера сме на гости у кумовете ни, но ми се спи и не знам дали сега малко да не опъна краци. Ама, надали.

И понеже съм на поетична вълна, днес цял ден се занимавам със стихове, споделям и с вас прекрасен стих на рано отлетяла от този свят, но богато надарена поетеса:

Лятото изтече...

Петя Дубарова
Лятото изтече като пееща вода.
Тежко ми е - колко много, много пих от нея.
Бели стъпки, нежни като котешка следа,
още за червената му песен пеят.
Мислите ми тръгнаха след него по света.
Може би не ще успея вече да ги върна.
В дланите ми плаче невидяна есента,
моли ме поне веднъж да я прегърна.
Но не мога - аз на лятото обрекла се веднъж
ще го чакам, ще го помня, ще му бъда вярна.
То ще дойде пак с коси от топъл дъжд,
пак дъхът му цветен ще ме парне.

# 595
  Диди - Честит рожден ден  на порастналото ви момиче! Да е здрава , все така чаровна, обичана и обичаща !!!

Яжка не се предавай на мрачни мисли! Понякога и диетите са виновни за такова състояние.
Най-важното е да си здрава !!! Hug Hug

Яне - Анжелка да се оправя бързо  Hug Hug
Гледай си детето.Тя работата няма да избяга.

Ами то в това ненормално време с непостоянни температури ,а каквито са мъгли при нас в равното Тракийско полее ooooh! Днес цял ден е мъгливо,а сега привечер пак и отново - дебелаа,гъста мъгла.

Танче - неуморна си.  Hug Hug
Шпунци - хареса ми притчата. Неверници сме ние българите - лично мнение.

Роска,Боряна -  приготвихте ли се за срещата? Защо ли питам newsm78
Естествено ,че сте  готови.

Приятно да си изкарате всички утре на срещата Hug Hug

Тези почивни дни аз ще съм си в къщи.Проза- ще  слагаме зелето в бидони. Ще правя една солена трушия. Готвене,пране  и т.н.
Тази вечер ще си постоя до по-късничко.Обичам петъчните вечери. Ще погледам някоя серия от някой сериал,че много изостанах. Имам свалени по няколко сезона от 3-4 филма,които следя  и все няма време.
Надявам се зимата да си ги изгледам.
И книгите чакат.
Сега ставам ,че ММ е гладен , а и аз също де.
По 0късничко пак ще надникна.

# 596

Диди, честит рожден ден на Цвети !!!  Пожелавам й да е здрава , щастлива ,обичана от всички около нея !!! Много късмет и успехи във всичко ,което прави !!!

Багажа за София вече ми е готов .
Чакам децата всеки момент да дойдат на вечеря.
Фло, много  благодаря за гергините и бялото  цвете !  Hug
Янче Hug дано бързо да се оправи Анжелка , малката сладуранка!!!
До утре мили дружки , с нетърпение очаквам утрешният ден !!!

Ставам,че децата идват....
 Hug Hug Hug lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

# 597
  • София
Добър вечер момичета. Прибрах се от тръстиката-здраво поработих. Днес беше ден за обеззъбявяне, а като се върна от " разходката " ще садим зъби...

Днес ще поздравя ДИДИА и така към празника в техния дом ще се прибави още настроение, а току виж и потанцували с Драго. От сърце желая Хубава вечер!Ако пък ви се пее-попейте си...Наздраве!

# 598
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидиа , честит рожден ден на Цвети!
Да е жива и здрава , щастлива и обичана!
Хубав празник!

# 599
Така ,започвам да коментирам от момента дето бях з0заета.
От Джак на Жабка и пълния хладилник,няма лошо и по чехли.С 3 по 100 едва ли ще се справя ,ще съм под масата на първото,но пък като си го представяя...Много ме няма с алкофола ,но пък да близна мога,все е нещо.Кой ми го дава.
Любовниците да паркират в друг квартал,щом са пред блока,значи нямат право да им пипат гайките.
Фло,дръж изкъсо ТМ,какви са тези изневери ,я да те вдига нощем и  на стола..Бе както иска да те вдига.... hahahaИ си му късай нервите без притеснение.Много са особени тези мъже ,никак не разбират какво им говориш,все буквално го вземат.Не срещнах жена да не разбира.От хумор,ирония,всякакви предизвикателства.
Кривите краставици вършели добра работа,да се ненадяваш.Търсела си го е  жената ,то прави БГ вече няма,само баберки и  криви.Другите не струват.Бе дали има жива оранжерия в БГ зиме,лете има много найлонки.
Честити зъбчета на Люси ,със здраве да си ги носи и да им се радва,то други няма за нас вече.Стига ,че и такива има,да не зафъфлим.
Здравчето ни харесва правописа,май само аз си позволявам жаргон,за цвят,или е интересно или толкова си мога. Да е  жив и здрав редактора.
Дидиа,за изгубването май всеки го е правил ,и аз ,ама не ми се разправя,че отиде роман.
Улица "11 август"е успоредна на Раковска,следващата навън от центъра.Няма да се изгубите,щом аз се ориентирам.Пък да не ви разправям първия път сама в София каква бях.Сега пак съм,защото всичко е променено.

Следва продължение....

Общи условия

Активация на акаунт