КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добър вечер.

Стрък виртуално цвете за  празника на почти адашката ми Цвети.

Честит рожден на дъщерята на Дидия!
Пожелания за здраве, късмет, любов, щастие и много успехи във всичко, с което се занимава!

Хубава празнична вечер на цялото сговорно семейство.

На всички - приятна вечер, на тези, с които ще се срещнем утре-до скоро.
Лека.

# 601
  • София
Дидиа,честит рожден ден на Цвети! Да е жива и здрава !

# 602
Дидиа, и от мен благопожелания за Цвети и прегръдки за майката-баба-героиня!
 newsm51 newsm67 newsm24 coolcool

# 603
Ей,аз кога ще ви настигна,тази вечер ми се пише,зажадняла съм...Ама нека честитя и  аз,че докато настигна ще стане утре...

Много цветен букет..за Цвети и Джили...
и един виц  за отпускане ..
[spoilerВ кръчмата седят ловци и се надлъгват.
- Вчера ходих на лов за елени. Влизам в гората и какво да видя, един грамаден елен. Прицелих се аз и го гръмнах точно в средата на челото. Отидох до него, хванах го за единия крак, метнах го на рамо....- почнал да разправя единият.
В това време другите казали "Наздраве". Пили всички и питали:
- И после какво стана?
- А, кое, какво ви разправях, че забравих...
- Ами хванал си единият крак и си го метнал....
- Аааааа, да, бе. Хванах единия крак и го метнах на рамо, после хванах другия и него го метнах на другото рамо.. И после такъв секс правихме, че още ме търси. ][/spoiler]

# 604
  • Кубрат/ Пишурка
 ДИДЕ, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИЧКА! МНОГО ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Рози за розата!

За кривите краставици....казват, че къс, крив и игрив бил най-добре Joy Joy Joy
За Анжелка - подобрява се и всеки път плаче по-малко. От утре ще ни ги бие комшийката - тя има много лека ръка. Бивша мед сестра, вече пенсионерка. Поне няма да ходим до болницата, че е много далеко.
Фло, винаги целиш в десетката с музикалните поздрави! Peace
Гъбче и аз обичам петъчните вечери!
Маринче, много харесвам Петя Дубарова и това е едно от любимите ми стихотворения!
 Аз си сервирах на тамагочетата, след малко - и на себе си и сега  гледам "От местопрестъплението". Лека вечер на всички Hug

# 605
  • София
Добър вечер!
Дидиа, честит рожден ден на Цвети!
Пожелавам здраве, успехи във всичко и послушни деца!   bouquet
Борянка, като ти се пише - пиши.
Янке, гледай си детето - работа и след нас ще има. Дано бързо и мине и тази зима да няма повече болести.
Яжке, понякога диетите не действат. Няма защо да се депресираш - просто яж качествени храни и не му мисли. Трябва и движение, но ние сме обездвижени. Да сме здрави, който не ни харесва - няма вкус.
Фло, много хубави поздрави. Слушам си ги, нищо че не са за мене.
За загубени деца няма какво да пиша - Ани беше под строг контрол, за ръка и въоражена с тухлоподобен мобифон. А от малка яучехме как да се пази, как да не тръгва без да се обади. Нали гаджето преди Пламен беше частен дедектив - та професионално изкривяване. Братовчеда Даниел се ни изчезна в Москва, в огромен магазин на оживена улица. Но той просто се беше скрил, ядосан че купуват шапка на майка му. Той искал нещо, но то не се продаваше и се смота между щендерите с дрехи. Аз случайно го открих.  Wink
Аз в неделя трябва да спретна колет с палто, ботуши и топъл пуловер за Англя. Всичко е готово, но няма подходящи кашони. Софиянки, да знаете от къде може да купя?

# 606
Здравейте!!! Прочетох ви всички, насладих се на музикалния клип и красивите стихове на П. Дубарова. Това стихотворение май  се пееше на песен от една  певица, която сега живее в Гърция- Росица Борджиева. Прочетох притчите и вицовете и така завършвам деня-  С ВАС.
Честит рожден ден на Цвети! Да е здрава и щастлива!
Бързо оздравяване на Анджи!

Честито ви ново правителство! Дано да ви повиши пенсиите, /а и на мен да даде по-голямка/, да намали цената на тока и на лекарствата и въобще всички цени в магазина и на режийните  да намалеят, а пенсиите  да се увеличават! Я ДАНО, АМА НАДАЛИ!

Лека нощ! Докато заспя, ще мисля утрешното архангеловско меню, че имам именник  /по-малкият ми син/
А , да ви се похваля, че хлябът в новата хлебопекарна става вече чудесен.
Лека нащ!

# 607
Писах но ме изхвърли като мръсно коте...По натам ще  е.Само да кажа,чее кашончета за колети има вмсякакви в пощите.Големи да влезеш вътре и малко.Така прашах дрехи ,ботуши и  сума багаж.

# 608
Може ли вече да спра да бачкаааам?!? За днес? 13-ти час ми е. Разрешавате ли?
 Banghead Rage  comp03
Задникът ми без друго си е ... мхмхмх ... хептен на плескавица стана. Да си наваксам за утре, да не би да спре да се върти земята.
 smile3511

# 609
  • София
АЙША, защо трябва да купуваш? Отиди в Промаркета в квартала и попитай дали нямат подходящ кашон. Обикновено ги изхвърлят. Вярвам, че ще ти дадат. Може би 2 броя по-малки ще е по-добре, отколкото 1 голям. Радвам се, че ти харесват поздравите. И за теб ще има Simple Smile
ЯНЧЕ, коментара ти за кривите краставици определено ме разсмя. Анжелка е геройче, щом вече почти на плаче. Миличката. След малката внучка във Виена, сега е болничка и каката. Дано се оправи докато отида, че не ми се мисли как ще се справям с двете деца, сама и немски не знам...
БОРЯНЧЕ, определено липсваш на компанията. Добре завърнал се на и-нета ти Simple Smile Хайде и аз да разкажа няколко ловджийски истории:

1.Ловец разказва: Вървя си из гората и срещу мен-огромна мечка стръвница.Обръщам се назад и побягвам, насреща ми още една мечка. От ляво мечка, от дясно мечка...  Другарите му го питат: Е, и какво стана? Ами, нищо. Изядоха ме hahaha

2. Вървя си из гората и срещу мен-глиган. Свалям го с 3 куршума. От ляво-мечка. Бам, бам, бам-свалям я и нея. От дясно вълк-бам, бам, бам-убих го. Зад мен...Ееее, чакай бе, ти не зареждаш ли тая пушката? Кога да зареждам? Нямам време... Joy

3.Отива нашенец в Сибир на лов за бели мечки. Напуснали селото и вървяли, вървяли,поне 10 километра. Насреща им бяла мечка. Подгонила мечката ловците. Водачът се обърнал назад и хукнал към селото. Нашенецът също побягнал, но след малко се спрял и гръмнал мечката. Ама, че си глупав му казал сибирякът. Ние тичаме до селото и чак когато стигнем до дома си убиваме дивеча. Я сега да те видя как ще я влачиш тая мечка 10 километра hahaha

ММ ме подсети за тези вицове Simple Smile Аплодисментите - за него Laughing

Милички, лека нощ и хубави сънище. Да напомня за утре-носете Хотоапарати, та да се увековечим smile3509
ГРЕТИ, писали сме заедно.  smile3501за хляба. Видя ли? Получи се-имаш 6+
БОРЯНЧЕ, не се давай на мамата. Simple Smile
ЗДРАВУНЧЕ, това и в мракобесните времена не е било. Какви са тези 13 часа работа? В Америка работниците са стачкували за регламентиран 8 часов работен ден, празнува се на 1-ви май, а ти проваляш всичко...Я се стегни...

# 610
  • София
Здравке, спирай работа - заповед!
Работата няма да свърши, ние - може.
Боряна, в пощите из района ми има само малки кашончета - като класьор в офис.
Утре ще търся навсякъде. Та може да се появя на срещата като клошарка - задяната с кашони и велпапета.

# 611
ТЪЙ ВЕРНО! СЛУШШШ, ФЛО, АЙШАHug
 smile3507

# 612
Айша - правилно те съветва Фло.
Питай в магазините около вас.
Онзи ден така си изпросих     голям кашон от един строителен хипермаркет.
Ще правя "хотел" на котките ни на село. Затварям го отвсякъде.Обличам го с найлон . Изрязвам само малка дупка през която да влизат,слагам вътре нещо мекичко. Под него и над него някое парче  стиропор изостанало след нескончаемите ни ремонти и готово.
Прибирам кашона някъде на завет. Котките ни са устроени за зимата. Grinning
Здравче - спри и лягай да почиваш! Hug
А утре  е ден за релакс Hug

# 613
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , честит празник!

Да почерпя и аз. Днес сме именници с голямата щерка - Ангелина.
Жива и здрава , все така обичана и щастлива!

# 614
Рапортувам:

Днес, след много, много напомняния къде е срещата ни, в колко часа е, на кой автобус ще се качим и т.н.... се събрахме!
Няма да повярвате, една дама ме попита в четвъртък вечерта в колко часа утре да е на спирката, понеже автобуса с който ще се придвижим минава покрай тях, днес към десет часа пак ми се обади да пита за часа, след половин час пак ми звъни с извинението: "Тане, аз забравих в колко часа да съм на спирката?"....
Пак и казах и представете си, когато минахме край тях я нямаше на спирката, аз се притесних, обаче като отидохме на сборното място, ТЯ ТАМ! Отишла с друг автобус! Mr. Green
Само аз мога да ги изтърпя тези изпълнения, не вярвам друг да може! smile3538

Както й да е! Нататък:
Първо, автобуса за Камчия трябваше да тръгне в 14 часа, според раздадените покани, но тръгна в 15.15  часа, БЪЛГАРСКА РАБОТА! #2gunfire
Това намали времето, което предвиждахме да разгледаме комплекса, имаме дами с бастунчета къде да ги пришпорвам, за това направо седнахме в една механа, близо до залата, където се провеждаше фестивала, на рибена чорба, пържен сафрид и бутилки "Загорка".
Прожекцията започна в 17 часа, не видяхме заглавието на филма, защото докато се дотътрим от механата, филма беше започнал.
Много тежък филм, документален, израелски, за атентата на летище Сарафово, Бургас.
Имаше кадри на летището, пушеци, пламъци, писъците на пътниците, разкази на очевидци, на родителите и близки на загиналите, на малките им дечица! Ужас! Трагедия!
Излязохме си потиснати и тъжни от салона.

Кари, за теб казвам, че филма беше за загинал 27 годишен младеж Амир, фамилията му започваше с М, но я забравих, голям красавец, съпругата му също много хубава Натали и момченцето им Ром.
Съпругата му се е спасила, но той и приятеля му са загинали, а са идвали на почивка в България!
Много тъжно!  Flowers Rose Flowers Rose
Тръгнахме си веднага след прожекцията, в автобуса всички мълчаха, не ни се говореше изобщо!

Фестивала беше открит на 3 ноември с документален филм за бедствието в Аспарухово, добре че не сме били в салона, че да преживеем ужаса отново!

Лека  нощ! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт