КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ЧЕСТИТ АРАХАНГЕЛОВ ДЕН! НАЙ - СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЖАБКАТА, ДЪЩЕРИЧКАТА Й АНГЕЛИНА, СИНЪТ НА ГРЕТИ И ВНУЧКАТА МИ РАДА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМАТ КЪСМЕТ И УСПЕХИ, ДА ИМАТ ОТ ВСИЧКО ДОСТАТЪЧНО, А НА РАДИЧКА СЛАДИЧКА - ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ЖАБКЕ, кога успя да спретнеш такава трапеза? Simple Smile Огин жена си! Hug
Аз пък ще ви почерпя ето с какво:

И не си мислете, че това е Бейлис. С Бейлис черпя в кабинета Simple Smile

А сега да раздам подаръците:
На ЖАБКАТА - един козел за фермата.

За АНГЕЛИНА - милион алени рози.

За момчето на ГРЕТИ

За РАДИЧКА - кукла.

С една пенсия - толкова мога... Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 01:50 от Flo 51

# 616
Уау,пробудих се и какво да видя,писано,че и почерпка.Честит празник на именниците,живи и здрави да сте,късметлии и обградени с обич.

# 617
  • София
Брей и мен сън не ме лови. От радост ще да е, че утре  ( то станало днес ) сме на купон. Като гледам и Боряна я не свърта. Маце, я да лягаме, че утре тебе път те чака. Ти брой оФцете, а аз козите.
ТАНИТА, смях се посред нощ с твоя контингент. А бре Танче, какво се хАбиш, бре душо. Ами те утре няма да помнят, че сте ходили някъде. Лелеее, старост - нерадост. Не ми се мисли. Мразя ги австрийците, ей, мразя ги... hahaha hahaha hahaha
Хайде сега да спим, та за срещата да сме красиви.

# 618
Страх ме е да не се успя утре ,но като легнах рано  не ме свърта,наспах се ....Четох напред назад и омесих всичко.Лека нощ...

# 619
Леле-мале, цял ден вчера си казвах, че утре е Архангел Михаил, а ето че съм забравила! Laughing Joy hahaha
Танче, Танче, голямо си забраванче! smile3532

Днес нашата внучка Михаела, има имен ден, newsm51
да ни е жива и здрава, умна и разумна,
много успехи, късмет и любов в живота!
Да вземе шофьорска книжка от РАЗ!
През пролетта абитуриентка - на есен студентка!
Мише, много те обичам и ти желая всичкото щастие на света! newsm10

Черпя за красивата ни именничка!

Честит имен ден на Шпунц, на Жабка, на дъщеря й Ани, на Анжелка, на Мила на Маринчето, на Ани дъщерята на Джили, сина на Грети и внучката Рада на Фло, всички да са живи, здрави, късметлийки и паралийки!

newsm51 newsm51 newsm51  newsm51 newsm51  newsm51 newsm51 newsm51

ЛЕКА! 1countingsheep

# 620
София ,чакай ме...тръгвам...не спах от вълнение ...

# 621
  • София
Честит имен ден на Шпунц,Жабка,Ани на Жабка,Миши на Танита,Анжелка,Мила,Ани на Джили,Сина на Грети и куклата Рада на Фло.Честито на всички ,които празнуват!На всички желая здраве и късмет!

# 622
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утрооо! Днес е светъл празник, а ние го започнахме с поредната инжекция. Но нали болничкото е именица, почти не плака. А баба да почерпи. Да започна с традицията:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!

# 623
  • София

Хелоу!

Милата ми Борянка! Как така, бе, душо злата, си осъмнала без сън? Очаквате ме, и ще те нагушкаме много, много!  Hug Hug Hug

Среднощен купон е имало, гледам и софрите сте сложили, и песни сте пяли и всичко както си му е реда.  hahaha Ама, на мен какво ми остава освен и аз да сложа напитките за здравето на моята Мила и да честитя на ШПУНЦ, ЖАБКА, АНИ на ЖАБКА, (не зная Ани дали на Джили не е на друга дата), Миши на Танита, Радичка-сладичка на Фло, Анжелка, сина на Грети. Всички вие бъдете живи и здрави и носете името си с гордост! Аргангел Михаил да ви закриля! [/color

# 624

Добро утро дружки-честито на всички празнуващи-бъдете здрави, благословени и от щастие окрилени!
Днес на софийската среща да се чувствате супер-мислено съм с Вас-много исках тайничко да се промъкна-дали щяхте да ме познаете-но уви-дали от напрегнатото ежедневие или така щяло да се случи-нещо бъбрека ми се обажда-ще пробвам с хомеопатия и от народната медицина.След отпуската съм редовна смяна - много ми е трудно но се жертвам заради курса по английски който започнах и така...виж съм станала мома англичанка.
  Танита-поразсмя ме с твоите приключения-ти си колежка на сестра си-тя учителка на малки деца а ти на големи...
   Чакаме фотоматериал от днешната Ви среща гореща с Борянка, дето сън не я хванало от вълнение-нормално.
  ПРИЯТЕН И ЕМОЦИОНАЛЕН ДЕН!!!

# 625
Честит празник !Честит имен ден на Шпунц,Жабка,Ани на Жабка,Миши на Танита,Анжелка,Мила,Ани на Джили,Сина на Грети и принцесата Рада на Фло.Честито на всички ,които празнуват и на техните семейства!На всички желая здраве и късмет!

Благодаря на всички,които поздравиха моето малко момиче и за чудесните пожелания за РД на Цвети!Обичам ви и ви желая един усмихнат и спокоен ден!  bouquet

# 626
  • София
Честито на именниците! Много здраве, щастие и хармония да цари в дома ви!
Бъдете благословени!

# 627
  • София
Честит имен ден на Жабка,Ани на Жабка,Миши на Танита,Анжелка,Мила,Ани на Джили,Сина на Грети и  сладката Рада на Фло

На патерици честит рожден ден на Цвети на Дидия

# 628
  • София
Здравейте мили момичета! Продължавам с поздравите.

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ШПУНЦИ, ДЪЩЕРИЧКИТЕ НА МАРИНА И ДЖИЛИ - МИЛА И АНИ, ВНУЧКИТЕ НА ТАНИТА И ЯНКА - МИХАЕЛА И АНЖЕЛА! ОТ ВСИЧКИ НАЙ - ХУБАВИ НЕЩА ИМ ЖЕЛАЯ ПО МНОГО!

Хубав празни на всички! Аз изпих чайчето на Янка, хапнах от вкусищата ( сбогом чиста съвест, сбогом диета ) и след малко започвам да се стягам за срещата. 4470 newsm56 babydust7

# 629
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Един ден ме няма  и вие сте се оляли с празници...

Честит рожден ден на малкото момиче на Дидия! Пожелавам й всичкото здраве и щастие на света и повече време за любимите хора!
  bouquet

На всички днешни именяци (толкова много, че не ги запомних smile3538) пожелавам да са здрави, щастливи и благополучни! Да си носят с гордост и чест хубавите имена!

Хайде, време  cheersне остана

Общи условия

Активация на акаунт