КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добър ви ден, бабетки!

Честит Арахангеловден на именяците и техните семейства!

Честит рожден ден на Цвети!

Весела среща пожелавам на купонаджииките lalalala
Все някога ще се пласирам и аз.

Кари, Янче, тревогите ви са големи! Дано бързо се възстановят децата!
Диди, Светалчо,  това с изгубените внучета е побъркващо. Аз на два пъти за по пет минути съм изпускала от поглед само голямата щерка. Внука, слава богу, не съм.
Но пък на два пъти е падал яко при мен. Първия път си разби устата и си счупи зъбче преди около шест години.
Второто произшествие беше преди месец.
Когато всички са на работа и аз съм първа смяна, го водя рано сутрин в детската градина и от там го взима мъжът на една колежка с тяхното дете и отиват на училище.
Но тази сутрин реши, че иска да ходи сам и тръгна по тъмно. Аз си се прибрах и добре, че още нямаше деца в групата и прозорецът на занималнята беше отворен, че след няма и две минути чувам рев отвън. В първия момент си помислих, че идва някое дете от малките групи и реве така, но после си познах плача.
Нашият паднал и крещи "бабо,бабо!" Малеее, като го видях - цялата му глава, ръце в кръв. И в тъмницата не мога да видя от къде тече. Претичахме бързо при медицинската сестра в градината, та тя го позабърса и видяхме, че е чукнал главата само. Ама то нали от там тече много кръв, та се беше омазал чудесно.
Дето казват старите хора "Споменáло се - не върнáло се!"

Леки и спокойни почивни дни на всички newsm51

# 631
  • Кубрат/ Пишурка
 Като гледах преди малко списък с отбелязващите празника, то могат да се прибавят още доста именици: Емил и Емилия \ Емито на Арита \,  Огнян \не беше ли на Луси newsm78\, Огняна, Пламен \ на Айша!\, Пламена, Руси, Рая, Руслан, Серафим....то много бе Joy За всички НАЗДРАВЕ!:

Софиянки вече се приготвят за срещата с Луси и Борянка, а ние ще чакаме снимки!

# 632
Честит рожден ден  на Цвети на Дидия.Да е жива,здрава,щастлива в семейния живот , винаги горда със своите и постиженията на децата си!

Да са живи и здрави всички именници днес:Шпунци,Жабка и нейната Ани , милата Мила  и Пламен на Маринка,,Ангелина на Джили,умницата Анжелка, порасналата Таниткината внучка Миша,Пламен на Айша,сина на Грети ,малката Рада  , щерката на Аритка и всички в семействата ви които празнуват днес.Да са всички живи,здрави и много щастливи

# 633
Пропуснах да пожелая хубава и весела среща в София.Завиждам ви почти неблагородно, но се надявам, че пак ще имаме възможности да се видим през пролетта newsm78 или лятото, само да сме живи и здрави. И този път ВСИЧКИ отвсякъде! мног бих се зарадвала да се запозная не само виртуално , но истински и с Доби, Аритка,Гъбка,Кукувичка,Жабка,Грети, Тану, Борянка,( ох сигурно пропускам името някоя дружка, която не е писала напоследък, за което предварително се извинявам)  да  седнем на маса весели, засмени   заедно и с всички ,с които вече се познаваме и да празнуваме просто ...живота Hug

# 634
Не мога да схвана нещо newsm78 newsm78 newsm78
Уж прочетох всичко,до тук добре.Влязох си сега вмейла, нали там също си получавам публикациите,започнах да трия и изведнъж загрявам, че три четвърти от постовете ми фигурират в меила ,но не във форума не.Е не мога да разбера що за чудо е това. newsm78

# 635
Здравейте! Hug

Честито но всички именицици в групата ни!Да са живи и здрави , щастие и късмет навсякъде и във всичко!  bouquet
Срещата сигурно е в разгара „
Звъннах на Луси за да пожелая хубава среща и да пратя поздрави на цялатоа компания,чуваше се весела глъч ,не се и съмнявам че е хубаво.Наздраве! Кари дано се осъществи Голямото събиране!
newsm24 lalalala

# 636
  • София
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 637
Здравейте.
Благодаря ви, дружки мили, че и този път заедно с вас ,,презаредих батериите'' с много смях и позитивизъм.

Благодаря на Луси и Борянка, че пропътуваха по 150 км за да се видим и прегърнем.

Благодаря за поздравите за дъщеря ми Ангелина ( Ани) и приемете и моите поздрави и благопожелания за всички празнуващи или имащи близки на сърцето хора, които днес празнуват. Живи и здрави и много успешни!

От мен - хубава вечер и лека нощ.

# 638
  • София
Здравейте!

Срещата беше невероятна! Толкова много хора бяхме, не можахме да се наприказваме. По двойки, по тройки, по четворки, всички заедно в хор, отново по двойки и тройки. Абе, на нива. За Еденето и пиенето дума няма да отварям. Имаше и танци и песни (има доказателствен материал). Запознахме се с Борянка! Прекрасната Борянка, която цяла нощ не е мигнала от притеснение. Тя, милата едва ли ни запомни тжлкжво много, но ние много й се радвахме. Раздаха се луковици, стръкове и китки. А Яжка ни изненада с по един чадър. Та да сме винаги на линия, ори и когато вали дъжд или сняг. Остава да си ушием униформите.  Heart Eyes Луси вече си е от нашата група. А имаше и още една изненада тази вечер. Хубав млад мъж на име Наско Росин се появи и ние, бабетките не го оставихме на мира ни за миг.  Joy

Метнала съм снимки (с извинение за качеството). Апаратът има повреда, но колкото и каквито, такива са. Но са от сърце и с огромно желание.

# 639
              Ето съм и аз след срещата и бързата обиколка из ИКЕА! Laughing Пропуснах песните,танците и младия хубав мъж,защото получих толкова китки,че хукнах да си купя сандъчета та да ги насадя веднага!Нали са дадени от сърце съм сигурна ,че ще се хванат всичките и живот и здраве ще си показваме градинките и терасите!
              За емоциите и смеха,за зареждането на батериите вече са ви разказали и няма да повтарям.Само ще кажа,че освен,че бяхме много всички бяха красиви,усмихнати и ........ с една дума готини баби! Laughing
              Благодаря за китките и най-вече са прекрасното настроение и приятните емоции!Обичам си ви!

# 640
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!
Да са живи, здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet
Няма да изброявам, за да не пропусна някого.  Embarassed
За срещата - вече са писали колко хубаво и зареждащо беше.
Много се радвам на запознанството с Боряна. И иднатето на Луси също ме зарадва.
В началото се надявахме и на друга приятна изненада, но - другия път.
Ние с Дидиа си тръгнахме първи, че имах  и други задачки.

# 641
SOS момичета. Преинсталираха ми компа и ми изчезна паролата на албума.Моля ,пратете ми на лични искам да се порадвам отдалече на хубавата среща Hug

# 642
                 Кари  Hug Hug Hug

# 643
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте и от мен след срещата!

Много беше хубаво!
Беше весело, приятелско, Обично, дружелюбно и добронамерено. Много съм доволна. 4 чудесно прекарани часа. Удовлетворителни, зареждащи, усмихващи, оживяващи и вълнуващи.
Радвам се, че се запознах с Борянка и с чудесното момче на Луси, което впрочем ни покани на танци. Замислете се, що пък не, на мен ми харесва идеята.
Радвам се също, че видях Луси отново, и разбира се, пълния комплект (почти) софийски бабетки.

Така, кога е следващата среща?
 Hug

# 644
Ех мили девойки, видях ви, позавидях  ви, нарадвах ви се макар и от далеч. Hug
Майче и Дидия благодаря ви за паролата.Спомних си я аз, не бях я забравила, само не забелязах , че шрифта  при мен се е сменил на български Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт