Честит Арахангеловден на именяците и техните семейства!
Честит рожден ден на Цвети!

Весела среща пожелавам на купонаджииките

Все някога ще се пласирам и аз.
Кари, Янче, тревогите ви са големи! Дано бързо се възстановят децата!
Диди, Светалчо, това с изгубените внучета е побъркващо. Аз на два пъти за по пет минути съм изпускала от поглед само голямата щерка. Внука, слава богу, не съм.
Но пък на два пъти е падал яко при мен. Първия път си разби устата и си счупи зъбче преди около шест години.
Второто произшествие беше преди месец.
Когато всички са на работа и аз съм първа смяна, го водя рано сутрин в детската градина и от там го взима мъжът на една колежка с тяхното дете и отиват на училище.
Но тази сутрин реши, че иска да ходи сам и тръгна по тъмно. Аз си се прибрах и добре, че още нямаше деца в групата и прозорецът на занималнята беше отворен, че след няма и две минути чувам рев отвън. В първия момент си помислих, че идва някое дете от малките групи и реве така, но после си познах плача.
Нашият паднал и крещи "бабо,бабо!" Малеее, като го видях - цялата му глава, ръце в кръв. И в тъмницата не мога да видя от къде тече. Претичахме бързо при медицинската сестра в градината, та тя го позабърса и видяхме, че е чукнал главата само. Ама то нали от там тече много кръв, та се беше омазал чудесно.
Дето казват старите хора "Споменáло се - не върнáло се!"
Леки и спокойни почивни дни на всички