КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Прибрах се в къщи вече. Гледахме се с Дани, а те излязоха за 2 часа. Там нямат БГ стандарт /пишат на фонетика/ и качих само емотикончета. Срещата, както вече стана ясно беше супер. От софийската група само Мамси липсваше. Отдавна не бяхме се събирали в пълен състав или почти.
Сега и аз ще опитам да видя снимките.

# 646
  • София

Момичета, поздрав най-сърдечен от мен! За именичките и за всички, вас, милимоички!

# 647
Благодаря  момичета, за поздравите за моя именник Ангел!  
Скрит текст:
Flo, много подходящ подарък си му избрала. Точно на тази вълна е -търси да купи друга кола.  
Аз също честитя/ макар и със закъснение/ на всички именници. Да са живи  и здрави![/size][/color]
Изпратих гостите /другия син, снахата и внучетата/ , а Ангел си отиде на етажа да  празнува с приятели. Аз оправих масата, измих и подредих съдовете и седнах на компа пак по къснините. Такава съм си - нощна птица.
Сега ще  гледам снимките от срещата в София.
До утре и приятни сънища!

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 23:54 от K.A.G.

# 648
  • София
Хоп троп ето ме. За мен този ден ще остане паметен-4 часа в море от любов. Кой казва, че не може да има дружба между жени? Кой казва, че на нашата възраст не се създават приятелства??? Този, който казва това или не е в час, или просто не ни познава нас.
Клубчето, което резервира ЗДРАВКА (благодарим  bouquet), се оказа просторно, уютно. Първи на срещата бяха дошли АЙША и ЯЖКА, след тях РИМАРЧЕТО и аз, след нас МАРИНА и ДИДИА, после ДЖИЛИ и СВЕТЪЛЧО. Когато се появи БОРЯНА, посрещнахме я с ръкопляскане-последва запознаване, прегръдки и целувки. Дойдоха още ЛУСИ и МАЯ, ШПУНЦ и ЗДРАВЧЕТО. Сервираха ни разни вкусища-кухнята също е много добра. Първия тост беше за БОРЯНА, следващия - за именячката Шпунци и за останалите празнуващи. Никой не е забравен, нищо не е забравено. Приятно ни изненадаха ТУТИ, ИВЛИН и ТАНИТА, като ни се обадиха.  Hug Hug Hug Присъединявам се към всичко, написано преди мен. Наско на ЛУСИ-чаровно, интелигентно момче, ни уважи с присъствие. И както обикновено времето не стигна.  Пак да се съберем. И аз като СВЕТЪЛЧО ще кажа: Кога е следващата среща? На тротоара продължихме със сладките приказки и кръшния смях. Е хубаво беше...
След това с ММ отидохме при децата, да почетем Радичка сладичка, та до преди малко.
Тази вечер много закъснях с музикалния поздрав, по обясними причини, но сърце не ми позволява да наруша традицията, а тя е: Всяка вечер по една песен за мила дружка. Сега ще поздравя една приятелка, на която лично аз много се възхищавам. ШПУНЦИ,милион алени рози са за теб!ХУБАВА ВЕЧЕРмиличка!

Като Пепеляшка на бала бързах да публикувам преди 24.00 е успях. Сега ще допиша.
МАРИНА, що не сложи този прекрасен валс по-рано, та да го изтанцуваме с ММ, а сега той вече похърква, а аз се въртя като шемет из хола.
ГРЕТИ, писали сме заедно. Радвам се, че съм зарадвала Ангел. Скромен подарък, но от сърце. JoyНали знаеш, с една пенсия, толкова можем. Сега новото правителство ще ни вдигне пенсиите. А дано, ама надали hahaha
БОРЯНА, ЛУСИ ММ ви благодари за попратушките  friendship
Лека нощ.  Hug

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 00:12 от Flo 51

# 649
Благодаря от сърце за поздравите за именния ден на Миша! Two Hearts
Дано се сбъднат пожеланията! newsm10

Дидимити, права си, възрастните хора стават като децата! Laughing
А да знаеш колко са изпълнителни! Само им възложи задача, смятай я за изпълнена, освен ако не забравят!  Mr. Green
При по-късни мероприятия дори ми звънят, че са се прибрали без проблеми, за да не ги мисля и притеснявам! hahaha
Ама и аз си се грижа за тях- говоря им високо за да ме чуват, повтарям информацията по 20-30 пъти, напомням им да си носят лекарствата, спирам движението на пътя за да пресекат, държа най-възрастните членки 84-85-87 годишни да се прибират с някого, качвам ги в съответните автобуси, без валидол, лепенки и апарат за кръвно НЕ ТРЪГВАМ! tooth
Апарата си е техен, и си го носят на екскурзии.
А как им се ходи, "не може да се опише, това което трябва да се види"! Joy
Та такива ми ти работи!
Отивам да гледам снимки! smile3509

Лека  нощ!  smile3524

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 01:29 от Taни-та

# 650
Моля, пратете на лични как да вляза в албума със снимките!

# 651
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не можах да вляза в албума newsm78 Да не е сменена паролата newsm78

# 652
  • София
И аз не можах да вляза в албума newsm78 Да не е сменена паролата newsm78

не е

# 653
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утрооо! Хайде да се разсъним:

Много сте хубави всички на снимките! Пък за изкарването - не съм се съмнявала друго да е! Та не знам ли аз какво е hahaha

# 654
  • София

От теб кафенцето Янче, от мен неделната закуска.  Laughing

Ха, добро утро!

Светле, пробвай пак с паролата. Римар ти е казала, че не е сменяна.  Heart Eyes

И аз ви благодаря за поздравите към моята именичка.  Heart Eyes

Фло, днес преди да тръгнеш за Виена изтанцувайте го този валс с ТМ.  Heart Eyes

Грети, следващият път те чакаме теб в София!  Hug И Тануто!  Hug

Отивай да действам, че имам задачки, колкото щете, както повечето от вас!

Хубав неделен ден, дано да е топъл като вчерашния!

# 655
  • Кубрат/ Пишурка

Да добавя и малко стихове, които не знам от кого са, но ми харесаха:

Не! Няма да възпявам любовта!

Не! Няма да възпявам любовта!
И без това ми носи само болка..
Със пръсти бърка в моята душа,
стиска ме, разкъсва и човърка...

Днес ще възпея умната жена,
която има сила във душата...
Която силно стиска във ръка
 юздите на живота... И съдбата...

И вечно със усмивка в утринта,
простичко така те поздравява...
Разпалва огън в твоята душа,
но никога илюзии не обещава...

Която знае да живее без лъжи
 и без да се преструва на богиня..
В сърцето нейно пламъкът гори
 и никога не проси милостиня..

Жена такава е голям късмет!!!
Намериш ли я - не търси ти друга!
На колене със пръстен и букет,
веднага я поискай за съпруга...

# 656
  • София
Поздрав за всички настоящи и бъдещи баби!

Благодаря ви за вчерашния хубав ден!

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:37 от Яжка

# 657
Добрутро, дружина!
Ей, голяма работа сте! Благодаря! Права е Фло-то с речта си за приятелството, умница. И да знаете - сред нас "една-с-една еднаква няма", викаше мъдрата ми баба. И тъкмо заради това сме си интересни вероятно, пък и се ценим. Верно се чувствах като в семейството си. Ама някогашното, онова на баба ми - старата Герачка.
Гостенката от Северозапада Боряна - гвоздеят на програмата, голяма работа, шапка свалям!
А гостенката от Юга Луси си я знаем, и тя уникат.
Яжка ме трогна с армаган - преди 2 дена ги гледах, Яге, и им се чудех. Ама същите! И не се прежалих.
Приятелствата на Майчето и на Маринка - безценни!
Като всички останали.   

newsm51

На патерица - ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЧКИТЕ И ИМЕНЯЦИТЕ! Вчера така се захласнах, че забравих да поздравя дори и тези, с които бяхме коляно до коляно.
А знаете ли защо толкова си обичаме Шпунци? Защото някак озарява с доброта.

# 658
Здравейте и от мен ,мили приягелки !!! Hug Hug Hug
От сърце ви благодаря за прекрасният прием  , за милите и топли приягелски отношения!
Така ме заредихте  ,че от вълнения не съм и спала.... Анализирах ви всяка поотделно и си дадох сметка , че  времето ни е много малко ,  да се обърне достатъчно внимание на всяка !!!!
ЩЕ ЧАКАМ ПАК ЗА НОВА СРЕЩА, ПЪТЯ ВЕЧЕ СИ ГО ЗНАМ. hahaha
Всичко друго са описали момичетата .....
Наско е възхитен от вас ....
Разгледах снимките..... Ами то все хубост..... Hug
Блузките ми стоят чудесно и много си ги харесах. Благосаря ти мила Светле !!!
Благодаря ви на всички за подаръците !!! Ще ми напомнят  за вас....

Честито на всички , които са имали вчера празник ! Бъдете здрави и щастливи !!! newsm51

Спирам ,че много трудно ми се пише от лаптопа на Наско  а и много задачи ме чакат . 
Лек полет и успешно приземяване на Фло  на Австрийска земя !
Приятно пътуване  на Борянка към  нейният дом !!!!

Хубав  ден на всички !!!! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 659
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Моля ви се, някой да ми пусне на лични паролата, да не би нещо да бъркам newsm78

Снощи едвам заспах - от вълненията от преживяното така се бях ободрила, че сън не ме лови. Току прехвърлям лицата и репликите, едно хвана, друго пусна - до зазоряване...Хубаво преживяване - имах нужда от него след лошите преживявания от последния месец...

Благодаря на съдбата, че ви намерих и ви имам.
А и опознавам София и градския транспорт Joy Joy Вече доста съм напреднала.

Луси, писали сме заедно. Радвам се, че блузките са ти станали и ти харесват, чудесно е да знаеш, че си зарадвал някого.

Права си, Луси, че времето винаги е малко и човек не може да обърне внимание на всички - обикновено на най-близскостоящите. Ето, примерно, аз Айша така и не я видях, може да се каже.

Ама вярно, че Фло-то отива да придава европейски вид на Виена! Бях забравила. Цяла седмица без нея ще ни е трудно. Ама може пък да пише оттам, де.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 11:11 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт