КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Присъединявам се към еуфорията около срещата !Този поздрав е за всички момичета в групата у нас и по света! Hug Hug

# 661
  • София
Привет красавици  bouquet Значи всички не сме спали нощес. Ей, голямо вълнение беше. Чета всяка една  и си говоря сама: " Така, така, точно така. И аз така мисля..." Сигурно затова ми е толкова добре с вас. Хайде сега - лирически отклонения.
Снощи, след като 2 мин. преди полунощ успях да "изпратя" поздрава на Шпунци, след като се помотах още в темата и видях, че не мога да се кротна до деди и да отмъркам, запретнах ръкави и се справих с подарените китки - наслагах ги в кофи и легени. Леле мацки, не сте жалили матРиала. Няма шега. Както казва Дидиа, на пролет трябва да показваме красивите си тераси и прозорци.
От сутринта всичко набучках в сандъчета и саксии. Останаха само бегониите.
ЯНЧЕ, преди да налееш кафето за разсънване, една бабка, роднина ме събуди в 7.30 да си споделя разни битовизми Mr. Green
МАРИАНКА, два танца вече имам с Николай, преди полета Simple Smile
А, най-после разбрах кога летя - 21.00. ( допреди час не знаех. Така е като друг ти купува билета Laughing)След толкова Еденье вчера и тази закуска ни е много hahahaЯНЧЕТО предлага храна за душата- приемам я!
ЯЖКЕ, размекна бабешките сърчица с това клипче Hug
ЗДРАВЧЕ и с написаното от теб съм съгласна на 100%, ама Фло-то чак пък умница newsm78 Явно така ни идват нещата от вътре (по Светълчо:))
СВЕТЪЛЧО, благодаря за пожеланията, ще се постарая 4470
Още не ви казвам Чао, тепърва багажа ще си събирам. Simple Smile
ПП КОЛЕГА, много обичам изпълнения на китара. Благодаря ти Hug  bouquet

# 662
Фло, приятен полет от моята аерофобия! Да ги нагушкаш!
Веднъж на връщане от Виена имаше такава турбуленция, че на доктора до мен от страх му издрах ръката до кръв. Смях повсеместен - самолетът пълен с журналя. Ще го помня, този виенски полет.
Борянка сега се носи по пътищата родни - ех, как обичам! Тази хубава топла есен.

newsm49 newsm49
Две девойки-пътешественички.

# 663
  • София
Да почерпя с нещо сладичко

# 664
  • София
Честит рожден ден на малкия Дани! Пожелавам здраве и весели игри.   bouquet
Фло, лек път и дано имаш възможност да се включваш от там.
Чакам и Борянка да се обади като пристигне.
За паролата в снимка бг. - не е сменяна. Преди да се впишете проверете дали буквите ви са на английски. Понякога при мене не се  забавя смяната на буквите и паролите не се възприемат.
Аз ходих да занеса англ. колет на братовчедката. Много ми хареса квартала/бивше село/ Обеля.
Хубави къщи, спокойни хора, децата играят по улиците спокойно.

# 665
Честит рожден ден на Дани!Да е жив и здрав,да ви радва с пакостите си!Весели игри!

Днес мамата е нещо сърдита! Писах сутринта,а поста ми го няма! Thinking Сега пък ми публикува преди да съм довършила писането!
                  Фло,приятен и лек полет!Много поздрави на виенската филхармония и целувки за малките принцеси!
                  Що съм пропуснала аз бегониите? ooooh! Всичко друго е насадено в новите сандъчета и вече чакам да цъфти! Laughing
                  Ивче,благодаря за хубавия музикален поздрав!
                  На Яжка клипчето не се отваря и отивам да се боря с него!

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 16:11 от Didia

# 666
  • София

Римарче, честит да е малкия Дани! Здраве, късмет и много детски игри и смях му пожелавам от сърце на сладура!

Дидия, Яжка питаше кой още иска бегонияя, как си я изтървала. Аз имам два вида - едната такава, каквато тя предлагаше вчера, а другата бегония тигър. Ако искаш от тях  или някой друг,  ако иска следващия път ще донеса.

Eто ги бегониите.

Мога да давам и от тези две стайни цветя.

Айша, и аз чакам Борянка да се обади.  Heart Eyes

Здравче, ш-т, ш-т, няма турболенция, я, стига, не викай дявола! Тя, Флото, не се страхува от таквиз неща. А пък иначе и аз като теб съм правила и то с непознати.  Joy

Фло, от мен лек полет и очаквам включване от Виена. Специални прегръдки и целувки за двете малки слънчица, и особено на нашата изгора Кати. Ти си знаеш, нали?  Hug

Иви, мерси за поздрава.   bouquet

Луси, ама и ние сме възхитени от Наско. Той като ни види на танците някой път, направо ще се шашне.  hahaha Въпрос на организация, май.  Laughing

Яжка, и на теб благодарности за клипчето! Ама, много си лаконична!  Hug

Янче, много ми е интерсно коя ли силна жена е написала тези стихове великолепни! Ето, това е истината:

Днес ще възпея умната жена,
която има сила във душата...
Която силно стиска във ръка
 юздите на живота... И съдбата...

Хайде, със здраве!

# 667
Честит Рожден Ден На Дани!Римарче да ви е жив и здрав да ви радва и пълни сърцата с гордост.

"Виждам" че сте се заредили с цветя.
И аз днес чупих и садих  мушката  по сандъчета и саксии и ги сложих на междуетажната площадка.
Лек полет на Фло и приятно пребиваване в тази красива барокова столица и весели моменти с внучета и сватя Laughing
"Видях" и Борянка от нашата кръвна група е Hug
Диди,Маринка  Hug HugАрмик и много добър лек за всичко Laughing
Преди малко събрах и таксата за входа,уж неделя но пак 30 % липсват.Онзи ден идва инспеТктУр да прегледа асансьора,той много мазен поиска си 40 лв хонорар  е с касов бон -иска стълба  в шахтата крушка в шахтата ,пази боже да му трябва на някой,истината е че асансьора е стар и ..... ooooh!
Приятен остатък на деня на всички 
bouquet

# 668
  • София
Честит рожден ден на Дани! Римарче,да ви е жив и здрав,да расте щастлив и късметлия!

Дидиа,бегонията ми полудя това лято,запълни целия прозорец.Мисля да я изрежа до дъно,но не знам дали няма я уморя така.При всички случаи ще имам още много резници и ще ти дам. Това лято цъфтя много обилно,розова е. Ето такава е:  http://forumimage.ru/uploads/20100618/127686579401009574.jpg

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 17:59 от Яжка

# 669
Здравейте момичета-кокичета.Добър ви вечер от мен,в17 часа кацнах на родна земя,минах край МВР,но тъмно,няма дежурен,обадих се до районното и утре ще търся превоз до там.Като спя като вървя.
Трогната съм от посрещането,наистина целият позитивизъм тук не е  фалш,в реала дори е  по -цветен и красив.Всички момичета гледах по няколко пъти и си ги повтарях как са вързани никовете с имена,но май ще си карам на никове.Имената са за другаде .Да си призная,въпреки цялата ми напрегнатости  притеснение,който беше разбра от какво,се чувствах така,че не ми се тръгваше,но като за пръв път бе достатъчно и се налагаше.Имах идеи и си ги споделих с Флото ,тази жена е изтъкана от  усмивки,доброта и слънчице.Става за почетна баба на срещата,непрекъснато ми търсеше и  предизвикваше усмивката.Здравчето не е никаква мравка ,много жизнена и  разбързана ми се видя в живота,но и да не ми бяха казали коя  е,щях да я позная-тя е  най-непринудения човек,когото познавам,по жестовете,стойката,по излъчването си е едно към едно към тук.поприказвахме си и по общи неща и ще продължим темата,на връщане насам дори измислях варианти.Айша ме очарова ,млада с едни големи изразителни очи ,топли и ласкави и само дето не бе с черна коса,както я мислех.Другото точно.Светълчо  си е светла душа,загрижена ,любяща  и топла.Яжка исках да гушкам много ,ама много и следващ път специално ще го направя,независимо къде ще  е,може да я отвлека на остров за себе си само.Много живот кипи в нея и много мъка е събрала,лесно се показват сълзички...ще ги трием заедно,веднъж мисля да се наревем яко и до там.Шпунци  е достолепна баба  и дано скоро  грижите и олекнат,не е лесно с възрастни хора ,то в днешно време трудно се минават 80,но който ги е минал започва с капризите и притесненията за околните.Душа да  е яко.Римарчето не очаквах такава да видя,нямах представа как изглежда,но нещо с ррррррррр си представях ,да ми извинява ,нещо ръбестичко,но пък ми допадна  и ми бе наблизо ,Наше момиче.Маринка на Влади си познавам от фейса и повече общуване ,няма как да я сбъркам нея,много топла усмивка има и весели очи.Аристократизъм лъха  в най-добрата му форма.Луси  си е Люси,и аз се докоснах до нейния Наско ,бях наблизо ,запознах се и му се радвах,готин млад мъж,няма на кого да е друг.Пропускам някого ,да го забрави зло,но кой беше newsm78 newsm78 newsm78Една изискана  млада жена ,тополка ,с излъчване ,ама а как се казваше...пиук пиук пиук  тук си тегля една майна ,че ми е на езика,нямам възможност да се върна на списъка да ме подсети   ,извинявам се...Кой още,че има втори тур но преди това да се присъединя към поздравите към всички именници от вчера ,които имена съм срещала и не съм познавала до тук ,но напредвам със запознанствата ...И на малкия внук на Римар,жив и здрав ,радостен и късметлия да е ...да расте бързо   и да радва баба най-вече.Ще публикувам ,че ако го загубя ще рева и после...следва продължение....

# 670
  • София
Честит рожден на Дани,нека всички мечти и очаквания за него станат реалност. Да радва мама ,тате и баба с нови и нови постижения и успехи,Да  има прекрасно детство.

Вчерашния ден бе за мен незабравим.
 ,
             Благодаря  за прекрасните мигове,
     вниманието ,уважението ,сърдечното и мило
   отношение ,подкрепата ,усещането на
   добронамереност и искреност ...
                   Благодаря ви от сърце !
Благодаря ви приятелки за виртуалните и реалните поздрави.

Фло ти пък ме разби. Здравче и ти. Яжка гледам ти букетчето цял ден.  Благодаря за чадърчето. Благодаря за китките.
Щом се развидели скочих по пижама да садя  бялото цвете на Фло. И като се захванах с метене и събиране на листа с чистене на градината, скубане ,плевене ,цял ден навън ,един топъл прекрасен есенен ден.Е имаше и малко облаци ама така ще е....
 Ох а срещата беше черешката на тортата към всичките ми емоции.
Фло,Борянче обадете се като пристигнете.
 Луси балсам за душата бяха думите ти.
 Борянка е много готина.Много точна характеристика ни е направила. Hug
 Искам среща на голяма кръгла маса та да мога да обърна внимание на всичките ви . Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 18:47 от Шпунц

# 671
Честит рожден ден на малкото сладурче Дани. Да е жив и здрав, да расте весело и щастливо дете за радост и гордост на всички, които го обичат!

Фло , лек път и меко приземяване!
Борянка, пристигна ли си вече?
Люси, ти за колко време ще си в София?
На всички ви без изключение мили момичета лека вечер!

# 672
Така ,Май съм пропуснала ,а сватята Джили май беше предната дама,която ме очарова ,но не се сетих веднага.А Мая си е пчеличка,видя ми се кротичка ,то и нямахмноог време да се наприказвам със всички,по антатък ще се реванширам,но с нея сме си говорили и сме си казали досат.Хубавица е ,от нашата кръвна група дето споменава Ивлин без да ни е видяла на място. Да не забравя да благодаря за гощавката ,менюто беше супер ,прясно,вкусно ,с домашев вкус и може да повторим там напролет в тесен кръг,навън ,ако ми се отдаде възможност ,тесен кръг по причина че сме ходили вече и не всеки ще иска.Но с който иска съм навита да повторя ,хубаво място беше.Лете супер ще е навън.Пак ще се включа ,че нещо се задъхва мозъка ми от емоции и умора най вече.
Бях донесла мостри от хризантемите ,ако някой иска ,дето са ми много туфи още сега ще разреждам и мога да пращам на адрес.Стига да може да ги садите,Фло например не може да ходи вече на  мястото за градински цветя.
Пак ще пиша но блокирам.Изморена съм от пътуването ,признавам.

# 673
  • София
Бор_яна  Hug Hug Hug

Аз пък си мисля, че това ще ни стане редовно заведение за срещи. Май и мнението на другите е същото. А лятото има и маси навън. Бъди сигурна, че отсъстващи по такава причина няма да има.

# 674
  • София
Момичета, багажа е стегнат, аз съм се направила на красива, ( Бря, чи красУта... Joy ) Сега имам малко време за вас и после тръгваме.

НА ДАНИ, НА МАМА И ТАТКО, НА БАБА РУМИ казвам ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВЪВ ВАШИЯ ДОМ И ТОПЛО ВИ ПРЕГРЪЩАМ!

От сутринта си мисля за ХУЛИbg. Не знам защо така настойчиво ми се върти в главата, а даже не я познавам и затова реших за нашата байрактарка да бъде поредния поздрав. Мила Хули, ако не пишеш, дано поне да надникваш в темата и да знаеш, че си спомняме за теб.ХУБАВА ВЕЧЕР!

Благодаря на всички ви за пожеланията, за хубавите думи. ММ дава знак, че вече е време.
Очаквайте включване от Виена. Обичам ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт