КГБ = Клуб на Готините Баби - 150.

• 70 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Лек полет и меко кацане,чаровна Фло...а аз ще вметна един виц,нали имаме правителство...
Скрит текст:
Лекари се събрали на симпозиум да обсъждат най-новите технологии в медицината.
Англичанинът станал и казал:
-Медицината в страната ми е толкова напреднала, че можем да присадим бъбрек на един човек и след 6 месеца да си търси работа.
-О-о, ние в Канада толкова сме напреднали, че можем да присадим бял дроб и само след 6 седмици човекът да си търси работа.
-Швейцарецът станал и казал:
-Добре, а ние присаждаме сърца и след няколко дни човекът може да работи.
Станал българинът и казал:
-Ние взимаме един човек без мозък, правим го министър председател и само след няколко дни цялата страна си търси работа.

# 676
              Ееееееее,днес мамата е направо сърдита...може би така е само при мен,но ми дава грешка и колко опита направих идея нямам. ooooh! Даже не повярвах като се отвори. Laughing
              Маринче,Яжке, в бърборенето и суматохата не съм даже и разбрала за бегонията,но ще си поискам и от Яжкината и от Маринкината бегония!
              Лека вечер и спокойна нощ! Hug Hug Hug

# 677
Добър вечер, скъпи дами!
Колко емоция, колко настроение струи от темата - изчетох ви с голямо удоволствие!
Вчера страхотна среща е имало, чак ви позавидях  Embarassed /защо сте ми толкова далече.../
Прегръдки, усмивки, цветя сте си разменяли, с нова приятелка сте се запознали..../аз дали ще мога да видя снимки, ако ми изпратите парола.../
Борянка, добре прибрала се у дома
На Фло лек полет и меко кацане, приятно изкарване във Виена

На порастнал Дани - честит рожден ден, да расте здраво и щастливо дете!
На Римар честит рожденик!

Анжелка скоро да оздравява, а на принца на Кари - бързо възстановяване!

Танита, огън жена - за деца и възрастни, трудно е да отговаряш, а ти какъв хъс имаш

Ой какви случки изчетох с позагубени деца - май всички сме минавали през това, какъв ужас е....

Аз из тези дни бях в движение, къде по задачки, къде "мотам се"  Mr. Green

А днес едно такова хубаво време беше - слънчево, топло, с лебеди в морето...Презаредихме с настроение за следващите дни

Скрит текст:

красиви птици, за поредна година ще зимуват по нашето крайбрежие

Слънчо се оглежда в морето

само няколко вълнички се гонеха към брега

"златна картина" пред нашия блок

# 678
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  НА ДАНИ !  ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ ! дА Е ГОРДОСТТА И РАДОСТТА НА МАМА, ТАТИ И БАБА РУМИ !!!

ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН  МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ !!!

# 679
  • Кубрат/ Пишурка
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ ! ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДНИ!

При нас цял ден мъгла! Не беше студено, но не посмях да изкарам Анжелка, макар че тя мърмори, че й било скучно и искала да излезе.
 Фло, това е любимата ми народна песен, но май повече я харесвам в изпълнение на Николай Славеев:

http://vbox7.com/play:6be5283c

# 680
Янче,ти най добре преценяваш как да постъпиш ,не е добре да излиза в мъгла детенце и да я диша.Измисляй занимавки игри пъки  попейте двете ,поне в това сте  добри,какъв дует може да спретнете.То му е криво на детето...и заради това и скучно ,иначе би си намерило занимание само....забелязвам,че нещо ми се губи ,сега попаднах на непрочетени страници а уж четох поред...може би при отсъствието и бъга на системата нещо става.Стискам палци Анджи да се оправя без последици,че не е невинно това.

# 681
  • Финландия

Здравейте и от мен. Днес във Финландия е ден на бащата. Та имахме си гости- младото семейство с Йоле. Въпрос на време е да се отпусне да ходи.

Бях правила киш с шунка и му дадохме да опита, ама не му хареса (предпочиташе неговите си снаксове).

В детската миналата седмица с децата бъркахме горчица и рисувахме татковсите на картички. Колежката ми чака бебенце и все твърдеше, че горчицата била много люта и все напираше да добавя захар, ама и напомних, че нейните (а и моите вкусови рецептори са по-различни от тези на мъжете...а ако има към горчицата и наденички и бира ще е съвсем друг вкуса)

За моя голяма радост точно днес се разцъфна и белия ми амарилис (червения е на път. Ама да не мислите, че ги отглеждам...магазина се грижи за това). Тук това е Коледно цвете. Също така и зюмбюлите се купуват за Коледа.

Може ли и на мен да ми напшете на лични паролата за снимките....

# 682
  • София

Ето съм отново. Като си дойде Владето малко пописахме и почетохме, после в банята, вечеря и в леглото с приказката, вече спи.  Laughing

Вивия, и ти си имала радости у дома. Кога мина времето, та бебчо скоро ще проходи?  Laughing

Доби, много хубави снички от морето и тези птици, дето са харесали водната шир. А, някога, ако "ти се отвори парашута" за София веднага правим слрещичка!  Hug

Янче, добре е, че не си я извела в мъглата. Пък и сега да пази леглото, пубаво е да има вълнено пуловерче без ръкав и да го носи непрекъснато. Гърдите винаги да са на топло. Нека мине време, пък тогава ще излиза. Вялно, че е дете, но е много опасно да не я олепи друг вирус. И много, много разеве сега и след това. Давам ти съвети, които и на мен лекарите даваха, когато лежах в болницата със същата диягноза Поздлави в красивото момиче!  Hug

Борянче, и на мен ми се случва понякага така с форума. Ама, днес беше ад тука с профилактиката. Мое и от това да имаш проблеми. Радвам се, скъпа, че сме ти допаднали. Ти на нас ни хариса много! Всъщност, очакванията ни се оправдаха!  Hug

Лека нощ, че днес много писах. Флото май вече трябва да каца.  Hug

# 683
Здравей ,Вив,и тук отглеждани амарилиси цъфтят по това време ,интересно как го постигат  собственичките.Иначе по нашенско  зиме спят и пролетно време се събуждат ,през май разцъфтяват.Хубаво е да може човек да си позволи цветета от пазара ,цъфтят,после други.Ние каквото можем си цъфтим по дворове и тераси,ей така ,да е красиво.Влагам хумор ,но не личи.Заради вица за който се сещам,дето господ давал земя колкото може да обходиш.Българинът цял ден яхал коня ,та накрая го усмъртил и не му стигнало ,та хвърлил капата и рекал-а тук ще са две лехи домати.Смея се на това ,защото в града наистина се гледат цветя,но на село доматите са първи.Макар вече да има обрат.Радвам се ,че ще прохождате, ,че имате интересни не традиционни занимания с горчица ...и май и аз искам парола за снимки или поне някой да ми прати една с мен и всички други...за спомен.Май ще се приспивам скоро.

# 684
Честит рожден ден на Дани! Да порасне красив, здрав и силен!

# 685
Честит рожден ден на Дани!

Готини, много сте готини newsm10
Разгледах снимките и си ви представих как си бъбрите и се веселите!
Надявах се да има снимки и на цветята-подаръци, но си е моя вината, че не помолих предварително за снимка.
Много моля някоя да снима бялото цвете и да го покаже, защото съм изключително любопитна какво е Embarassed

На всички ви лека и спокойна нощ от мен

# 686
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Благодаря , момичета за пожеланията!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямах време да пиша по рано.
Краси си дойде в петък. Вчера празнувахме от сутринта до късно вечерта ,
днес пак на вън , минахме та обядвахме и към 15 ч. се прибрахме.
Сложих да сготвя за път да има храна и тая вечер го изпратих да се труди.  Mr. Green
Оная вечер имаше в някой магазини вечер на пазаруване без ДДС , та накупихме
коледните подаръци на децата , останаха внуците , ма тез дни и това ще стане.
И приключваме.  Laughing
Сега ще ви чета и ще дописвам по късно.  Peace 

# 687
Среднощен поздрав от мен! wavey

Честит рожден ден на Дани! newsm51
Да е жив и здрав, да расте умен и разумен,
за радост и гордост на мама, тате и цялата рода! thumbsup
Наздраве! cheers

Разгледах снимките, готини сте девойки, супер сте! Heart Eyes Hug

Видяхте ли и нашите две снимки от срещата ни във Варна, Арита, Дидимити и моя милост?  Laughing
Доста сме хубавки! hahaha

Днес бях на роднинска среща, събрахме се в наша по-възрастна братовчедка и трудно подвижна, че имаше да решаваме "имотни проблеми"! Joy
Решихме ги и с една друга братовчедка отидохме на разходка из Морската градина, срещнахме доста познати, после седнахме в едно заведение да "следобядваме" и преди да мръкне си се прибрахме.
В събота и неделя програмата по ТВ-то е отврат, та затова избрахме да сме на вън, сред природата.

Утре, с направлението в ръка, тръгвам да търся "свястен" ендокринолог.
Дано да намеря! thumbsup

Лека нощ!  smile3524

# 688
И аз разгледах снимките. Много сте готини!

# 689

[img][http://upload-pictures.info/image-F41C_4CD866B7.jpg/img]
Добро утро,чай или кафе...благодаря за снимките,сега поне мога да си припомням  ...Ивлин ,да не забравя -поздрав за лебедите,красиво е с тях морето .Инай-дребното паяче ,и най красивите птици трябва да присъстват  в природата-значи е здрава и живее,и ние с нея.Че нещо си я изядохме...Наспах се добре за разбика от друг път,изръшках нета,ще скачам навън вече...лек ден...

Общи условия

Активация на акаунт