Новите съседи

• 126 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Стискам палци Енрике и Юдит да се съберат, някак каквото и да им измислят, просто им отива да са заедно  Heart Eyes
Въх, нИдей!     Mr. Green   Енрике е готин стабиляга, хич не му приляга тАз инфантилна   нимфоманка.  
Честно, Юдит от ден първи, в който се появи в сериала, ми е суууууупер анти и омразна, ама с развитието на образа й, ми става все по-противна.На моменти чак не мога да гледам лигавата и сплескана физиономия.....Бляк!    
На мен лично Юдит ми е приятна, така че симпатизирам на тяхната връзка в сериала. Както се казва, въпрос на мнение и предпочитания  Peace

# 121
И на мен Юдит ми е любимка, а и като двойка с Енрике много  ги харесвам.Но пък е страшно нагла и ме дразни доста често. Grinning
Дори се радвам, когато не и се получават долните номера. Mr. Green

# 122
  • София
И на мен Юдит ми е любимка /крака безкрайни Heart Eyes/. Ама защо така всеки, който се премести да живее в тази сграда така деградира. В началото беше сериозна и амбициозна психоложка, сега докъде го докара. За Амадор да не говорим. От отговорен счетоводител изпадна до неможещ да говори маргинал. Депресира ме този развой.
Общо взето май само Пака не я харесвам. Твърде вулгарна идва за моя вкус. Другите кой повече, кой по - малко са забавни.

# 123
Мен ме дразнят всички, които тормозят Хави и тайно се надявах да приключи окончателно с Лола. Той е един от малкото, които са сериозни в Монтепинар, не заслужава семейството на Лола.

# 124
  • София
Мен ме дразнят всички, които тормозят Хави и тайно се надявах да приключи окончателно с Лола. Той е един от малкото, които са сериозни в Монтепинар, не заслужава семейството на Лола.

И моя мъж все го жали, най-прецакания бил от целия сериал Joy

# 125
Мен ме дразнят всички, които тормозят Хави и тайно се надявах да приключи окончателно с Лола.
И аз тайно се надявах да приключат, даже да се залюбят с русокосата ...  Mr. Green

# 126
Всички от женския клуб ги е хванало отчаянието, няма една сериозна за Хави Laughing Интересно ми е какво ще стане с Висенте.

# 127
  • София
За това и аз си мечтая. Лола и Пака са ми отврат. Виж, Фермин ми е смешен. Загащен с анцуга и заел стойка пуяк. Но аз него си го харесвам още от Щурите съседи и не съм безпристрастна.

# 128
Привет банда. Отскоро загледах сериала по bTV Comedy и тъкмо взе да ми харесва, и взеха че го спряха Crossing Arms Някой знае ли какво става, свърши ли?  newsm78

# 129
  • through the wormhole
Ако героите в сериала не бяха проклети, егоисти, идиоти, завистливи, отмъстителни, нагли и лигави, то тогава самият сериал нямаше да е това, което е, а именно толкова сполучлив. Точно тези им качества тип "може да си грозен, но за сметка на това си тъп" го правят интересен и любим на много хора. Прецакване, надцакване, манипулации- това движи героите и взаимоотношенията помежду им, а за да го направят добре, трябва да владеят до съвършенство горните качества, евала на сценаристите, за което. Peace
Мен много ме дразни Нинес. Голямо говедо е.

П.П. Lemy, свърши сезонът. В очакване сме на 9-ти.
Ако си го загледала от скоро, значи си изпуснала доста сезони. Има ги в Замунда всичките. Можеш да си ги изтеглиш и да ги гледаш с кеф.

# 130
О, мерси, ще ги потърся.

# 131
Сигурно е коментирано, но в реалния живот Естела и Лео са мъж и жена  Mr. Green

# 132
И Щурите съседи гледах, но не помня Фермин да е пребивавал и там?...Май трябва да си ги припомня! Laughing

На мен откровено антипатична ми е само Арасели. Sick И Лола не харесвам много, много.

# 133
Сигурно е коментирано, но в реалния живот Естела и Лео са мъж и жена  Mr. Green

Не може да бъде!!! #Crazy Mr. Green

# 134
Днес си изтеглих първите три серии на Щурите съседи. Че те почти всички играят и там.
Фермин е портиера.

Общи условия

Активация на акаунт