Новите съседи

• 126 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
И Щурите съседи гледах, но не помня Фермин да е пребивавал и там?...Май трябва да си ги припомня! Laughing

Как няма да помниш Емилио (портиерът)? А Белен помниш ли я?  Laughing

# 136
Белен е Кристина от първи сезон.

# 137
Жалко, че Белен/Кристина не продължи в следващите сезони  Sad

А иначе Лео и Естела са тандем отдавна   Laughing - https://www.facebook.com/154878781202306/photos/a.15799519755733 … ype=1&theater

# 138
  • Ямбол
Жалко, че Белен/Кристина не продължи в следващите сезони  Sad

Да, голям образ беше!

Скрит текст:
Емилио: А, нали - използва ме да преспиш с мен и сега ме мразиш!
Белен: Ако искаш да знаеш, по средата вече съжалявах и получих оргазъм само от куртоазия!
Емилио: Май бяха две куртоазии, и то една след друга!

Joy

# 139
Днес си изтеглих първите три серии на Щурите съседи. Че те почти всички играят и там.
Фермин е портиера.

Къде ги намери?  Praynig

# 140
  • through the wormhole
Има ги в Замунда.

# 141
# 142
Наистина, как не съм го познала Фермин?... Grinning
Преди го играеше младок, сега по-дъртичък баща - за мен има голяма разлика в излъчването му, актьорче си е човекът! Heart Eyes Heart Eyes

# 143
На мен всеки герой си ми харесва
различно.     Дразня се, че Юдит не се връща при Енрике, но ми харесва когато я затапя и не й се получават плановете.    В последната серия беше вълнуващо. А само в седми сезон (началото) синът на киселяците беше момче. А изведнъж... жена. Страхотен финал. Какво ли ще се случи в девети сезон?...

# 144
Фермин има коренна разлика, да. Ама все пак са минали около 10-на години.
Аз вчера гледах последния епизод. Много ме разчувстваха милинките при нотариуса. Дано да им провърви  Praynig
Енрике много ме кефи с неговата реплика "Пада си по мен, ама хайде"  Joy

# 145
  • Viena
А в кой сезон набожната е изневерила с портиера?

# 146
  • София
Много ми лиспва сериала вече.
Аз актрисата, която играе Юдит много я харесвам. Харесвам естествено червенокоси жени. А какви крака има Heart Eyes Във фейса гледам пуска много готини снимки тя.

# 147
Да вземем да им пишем на Бтв Комеди, пък вземат, че се вслушат в нас, да пуснат поне повторения на Щурите съседи, отлична компенсация ще си е  Mr. Green

# 148
  • Ямбол
А в кой сезон набожната е изневерила с портиера?

В трети сезон.

# 149
И аз започнах  щурите съседи , че  ми е много гадно сега като свърши , но още не са ме грабнатали така Laughing Определено ми е странно да гледам Фермин като портиер. Аз Юдит я харесвам ,но ролята и определено е кофти , но пък според мен е много симпатична  Simple Smile Абе май като се замисля всички са ми симптатични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт