Новите съседи

• 126 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Да вземем да им пишем на Бтв Комеди, пък вземат, че се вслушат в нас, да пуснат поне повторения на Щурите съседи, отлична компенсация ще си е  Mr. Green

да  Peace

аз не съм ги гледала

# 151
Да, всички са симпатични. А пък Юдит с тази роля направо е разбиваща. В девети сезон, ако Енрике се върне дано се сдробят. А милинките си върнат децата.               Дали ще дават"Алба"?  И ако да, какво ли ще се случва с нея и Лео. Киселяка само как я прие. И какво лице имаше само!!!!

# 152
  • Ямбол
Алба ще присъства в целия девети сезон, а Лео напуска сериала. Не знам какво са измислили сценаристите след оттеглянето на актьора.  Rolling Eyes

# 153
А Естела ще се върне ли , залипсва ми нещо  Grinning Ти от къде ги разбираш тези работи  Simple Smile

# 154
  • Ямбол
Няма да се върне Естела, поне не за постоянно. Всичко около сериала следя от тези странички: https://www.facebook.com/pages/%D0%A9%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%82%D0 … 781202306?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0 … 279355044?fref=ts

# 155
Оооо мерси и аз я харесах , та да съм в крак с новините  Grinning

# 156
  • Ямбол
Сега прочетох, че Теодоро (братът на Амадор) ще е сред постоянните персонажи в новия сезон. На мен ми е малко неприятен, честно казано.  Mr. Green Може да са намислили да ги съберат със социалната работничка.  Laughing

# 157
Дими, преди ми беше давала сайт за теглене на Новите съседи. От четвърти сезон има само първите 5 серии и дотам. В замундата са само на испански без субтитри. В тубата пък съвсем ги няма   33uu

# 158
  • Ямбол
Дими, преди ми беше давала сайт за теглене на Новите съседи. От четвърти сезон има само първите 5 серии и дотам. В замундата са само на испански без субтитри. В тубата пък съвсем ги няма   33uu

Изтрили са ги от БТВ. Трили са епизоди и от други сезони.

Скрит текст:

# 159
Благодаря. Там умира Гоя. Знам, че пада от някаква табуретка, но не знам подробности.

# 160
  • Ямбол
Благодаря. Там умира Гоя. Знам, че пада от някаква табуретка, но не знам подробности.

И аз не помня вече, но май се беше задушила с газ.

# 161
  • bad@ss
Тук следя аз напоследък. Нищо ново, освен че на Маури от "Щурите съседи" е предложена подобна роля и той е отказал, Макси вече чувствал умора и се отказал. За Лео и Енрике нищо не пише. Поне засега Simple Smile

# 162
А аз като си изпиша "Новите съседи" ми излиза там едно нещо. Някакъв профил във Фейсбук който се казва като нашия ЛЮБИМ сериал, който пуска снимки на героите и актйорите уаедно с описания. Така разбрах името на "Алба" - истинското. Има и коментари. Някои хора питат за неща, които ги интересуват относно сериала, и именно този профил там им отговаря и аз така разбирам също. Знаете ли че ще дават 9 сезон ЛЯТО 2016 година. Много време е това.

# 163
1 година е абсолютно нормално време всъщност.

# 164
И защо да е нормално? Добре де, но не издържам без тях. Те ме забавляваха вечер. Лягах си с мисълта за тях - буквално. Дано поне ги повтарят след време.

Общи условия

Активация на акаунт