Новите съседи

• 126 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Права си, аз им бъркам имената. Накрая какво се беше оказало? Че парите й са в песо, не в евро ли?

# 226
Права си, аз им бъркам имената. Накрая какво се беше оказало? Че парите й са в песо, не в евро ли?
Май му остави папагалче Laughing

# 227
  • bad@ss
Да, един папагал  Joy
Актрисата е уникална, особено без дублаж.
Но пък много ми допада дубльорът на Хоакин. Адски невротичен  Laughing

Ох, тоя Антонио:
"Берта, осъзнаваш ли, че за последен път виждаме сина си жив?"  Joy Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 16:09 от ЛуДната соната

# 228
  • through the wormhole
Сетих се за бабето, благодаря! Grinning

Бях забравила колко сплотени бяха в началото Маите и Амадор hahaha, а в последните сезони... Mr. Green

Дубльорът на Енрике ми е любим: Ужас!!! Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 20:53 от BlackHole

# 229
В първите епизоди Амадор е направо мъж за пример  Mr. Green

# 230
Сега в началото Коке е много скучен и го превеждат кофти , както и Амадор ама после всички стават олигофрени  Laughing

# 231
  • bad@ss
Хаха, как са се надрали с тия антидепресанти, чак се аплодират  Joy Joy

# 232
Не бях гледала този епизод, много са забавни  Laughing Личи се, че Амадар започва лека полека да излиза от кожата на примерен съпруг и работещ мъж  Mr. Green

# 233
Не бях гледала този епизод, много са забавни  Laughing Личи се, че Амадар започва лека полека да излиза от кожата на примерен съпруг и работещ мъж  Mr. Green

Хахахах.. Да  Grinning Grinning

# 234
Момичета, знаете ли дали го има качен някъде вчерашният епизод  - Новите съседи сезон 1 епизод 17? В тубата и вбокса го няма Confused

# 235
  • through the wormhole
В арена.бг ги има. Party Първи сезон е от 13 епизода. Сега дават втори, но в програмата ги броят наред.

# 236
  • bad@ss
Преди 2-3 епизода, когато Лола и Хави бяха взели у дома децата на Милинките и така посяха зрънцето на съмнението дали искат свое  Mr. Green Хави каза нещо от сорта: "Може нещо да се обърка! Виж брат ти!". Какъв брат? Естела нали нямаше друго дете? А Фермин и да е имал, то Хави и Лола няма как да знаят, понеже все още не подозират за съществуването на Фермин.

# 237
В арена.бг ги има. Party Първи сезон е от 13 епизода. Сега дават втори, но в програмата ги броят наред.
О, благодаря ти, значи този е бил сезон 2 еп.4, как ме объркаха тези значи, аз търся ли търся Confused

# 238
Преди 2-3 епизода, когато Лола и Хави бяха взели у дома децата на Милинките и така посяха зрънцето на съмнението дали искат свое  Mr. Green Хави каза нещо от сорта: "Може нещо да се обърка! Виж брат ти!". Какъв брат? Естела нали нямаше друго дете? А Фермин и да е имал, то Хави и Лола няма как да знаят, понеже все още не подозират за съществуването на Фермин.
То и други несъответствия има....нали Лола не можела да пие хапчета антибебе...обсъждаха го, когато любимата свекърва им поднесе тиквичките с хапчета.Пък после, вече решили да имат дете, хвърлят хапчетата й в коша.   Mr. Green

# 239
Да, това с брата и мен ме зачуди  Rolling Eyes Явно сценария не е предвиждал прекалено напред какво ще се случва, включително и великата Естела, която е направила най-голямата жертва в живота си, раждайки Лола  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт