Новите съседи

• 126 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Някой знае ли кога излиза 9 сезон ?

# 241
От компанията, произвеждаща сериала - Телесинко, обявиха, че сериалът започва скоро в Испания. Най-възможната дата е 9 май 2016 г. Ако започне тогава, то в България ще може да го гледаме най-рано през месец август.

Това пише на българската фейсбук страница на сериала, аз следя там за новини  Peace

# 242
Здравейте,гледам сериала по Бтв комеди,но не ми се чака всеки ден за по една серия. Никъде ли не са качени епизодите? Търсих ги в замунда,но явно от Бтв са пожелали да бъдат изтрити Sad

# 243
И аз го гледам по комеди-то.
Много ме изкефи епизода вчера с Хави и Ракел  hahaha

# 244

Мен обсебената от демони  Laughing

# 245

Мен обсебената от демони  Laughing
Хах ,да, и Берта.
Не успяха да заблудят Паралес  Joy

# 246
Интересно ми е дали ще има нещо повече между Ракел и Хави.  Доколкото разбирам от пишещите тук, той  си е с Лола все още. Но дали няма да има някакъв краткотраен флирт Simple Smile

# 247
На мен лично Хави и Ракел са ми много по-симпатични като двойка, отколкото с Лола  Stop
Но явно друго е виждането на сценаристите  Peace

# 248
На мен лично Хави и Ракел са ми много по-симпатични като двойка, отколкото с Лола  Stop
Но явно друго е виждането на сценаристите  Peace
И на мен така  Peace

# 249
  • through the wormhole
Здравейте,гледам сериала по Бтв комеди,но не ми се чака всеки ден за по една серия. Никъде ли не са качени епизодите? Търсих ги в замунда,но явно от Бтв са пожелали да бъдат изтрити Sad
Виж в арена.бг. Малко по-назад в темата съм писала, че ги има там. Сега не знам дали са изтрити.

# 250
  • Ямбол
В data-bg има всички сезони Peace

# 251
  • bad@ss
Снощи и аз много се смях с "призоваването" на Рогатия. 'Еле пък като закачиха кръста първо върху часовников механизъм, а после върху манивела  Laughing

И Арасели-Енрике-Юдит-Другарката са ми много смешни.
И Коке.

Разглеждах инстаграма на Антония Сан Хуан. Явно са се разделили с... Лео, че не му помня истинското име. Поне на една снимчица щеше да го има. Но пък има снимка с Алмодовар  Laughing Flutter

edit: Разделили са се, да.

Под статията има готина снимка.

# 252
Разделени са, да.

# 253
Благодаря ви,момичета  bouquet  Изтеглих ги вече Simple Smile

# 254
Лудната соната, благодарско за снимките. Hug
На мен Лола и Хави ми харесват като двойка за сериала, някак необичайно, шантаво, както Юдит и Енрике. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт