Новите съседи

• 126 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Благоевград
Любим герой ми беше "Билката"  Heart Eyes Много се радвам, че я върнаха. Пак си е същата шамандура с цигарките и йогата  Laughing Много ме изкефиха снощи Милинките като се гушнаха да спят, ама Амадор с неговите тъпотии  #2gunfire Много ми беше смешен като имитираше движенията как ще "бодне" шефката и тя влезе  hahaha На някои епизоди се смея с глас, след уморения ден ми едва направо като глътка свеж въздух малко смях с тях. "Кокорчо" ми е толкова сладичък  Heart Eyes Така и на му научих името на това дете, помня името само на Карлота, която е страшна работа  Joy

# 256
Аз снощи не можах да гледам ,заради дъжда и гръмотевиците се скапа бтв-то  ooooh!

# 257
  • Благоевград
Аз снощи не можах да гледам ,заради дъжда и гръмотевиците се скапа бтв-то  ooooh!

Хубав беше епизодът. Смехоранка и нейният любим виката полиция, защото Киселяка беше пуснал табелата със звук и светлини и побърка кооперацията  Laughing Но точно тогава Коке успя да му вземе дистанционното, докато спи и като дойдоха полицаите, нямаше нищо и даже писаха глоба на Съветника  Laughing Амадор започна работа като личен шофьор на една богата мадама и се заби с нея, обаче Милинката му осуети сексуалната среща като се обади на свекърва си и тя дойде с бързия влак  Laughing Киселяка изгони Берта и Паралес от апартамента, накара го да подпише документ, че му прехвърял апартамента за 1 евро и ги изрита. Хави и онази русата (готината мадама) се целунаха пак и бяха някакви драми дали да каже на Лола. Другарката искаше да предлага брак на Билката и накара сина й да открадне пръстена, пък тази си помисли, че той се дрогира и извика полиция да го приберат, защото взима дрога, да го освестят.  Laughing

# 258
signora_tina , много ти благодаря , а Хави и Ракел значи пак си продължават целувките  Heart Eyes - кефят ме.

Хаха , майката на Амадор е опасна в комбинация с Милинката  hahaha

# 259
Присъединявам се и аз към любителите на Новите съседи. Колкото и пъти да го гледам, не може да ми стане безинтересен.  Laughing

# 260
О, майката на Амадор е страхотна, много ми харесва каква е разтропана  Laughing
А пък целувките между Ракел и Хави скоро ще стихнат, Лола се завръща ...  Crossing Arms

# 261
А пък целувките между Ракел и Хави скоро ще стихнат, Лола се завръща ...  Crossing Arms
Да ,много е откачена.
Ех , щом се прибира ,жалко  Whistling

# 262
Да ,много е откачена.
Ех , щом се прибира ,жалко  Whistling

Но пък трябва вече да се появи и бащата на Лола, та пак ще има смях до припадък.  Laughing

# 263
  • through the wormhole
На мен този сериал никога няма да ми омръзне. Party Има някои фрази и изражения на героите, които са им като запазена марка и на които се заливам от смях. Енрике и неговото "ужас" с облещени очи, потрепващите устнички и пръхтенето на Киселяка, когато е възмутен или обиден, нечленоразделната реч на Амадор, когато се жалва и се налага Лео да превежда на останалите, изтръпналата походка на Коке. А на Фермин смотания анцуг и опнатата стойка са ми сред фаворитите. hahaha

# 264
  • bad@ss
Много ми беше смешен като имитираше движенията как ще "бодне" шефката и тя влезе  hahaha
Хаха, да, "Вижте как блъскам жена ви"  Joy Joy
Ама и госпожата си я биваше  Flutter

# 265
Както и майката на Лола,слизайки по стълбите на обратно  ooooh!

# 266
На мен този сериал никога няма да ми омръзне. Party Има някои фрази и изражения на героите, които са им като запазена марка и на които се заливам от смях. Енрике и неговото "ужас" с облещени очи, потрепващите устнички и пръхтенето на Киселяка, когато е възмутен или обиден, нечленоразделната реч на Амадор, когато се жалва и се налага Лео да превежда на останалите, изтръпналата походка на Коке. А на Фермин смотания анцуг и опнатата стойка са ми сред фаворитите. hahaha

Тоя сериал трябва да върви с надпис: "Внимание, води до пристрастяване и обсебване." Гледала съм го вече над 10 пъти всеки сезон и няма омръзване.

# 267
Жален Антонио от вчера с тоя защитен механизъм  hahaha

# 268
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте,дружина Stop
Чак сега откривам тази темичка и ще я следя с интерес.
Новите съседи е любимият ми сериал(както и Щурите съседи),гледала съм всички серии и всички сезони.
Любимият ми герой е Енрике Пастор.Без него няма да е интересно,шегите винаги са на негов гръб и за негова сметка.Също много се забавлявам и аз когато Амадор започне да говори много бързо и трябва Лео да му превежда Joy Joy smile3532

А някой знае ли дали скоро ще се излъчва нов сезон(в БГ или в Испания) ?

# 269
sss_sss, привет и в тази тема  Hug
Тази година се очаква да пуснат 9-ти сезон в Испания, скоро след това и в България, пак по БТВ Комеди  Peace
Впрочем, говори се май май и за десети сезон на сериала.
Ето интересно интервю с актрисата Мария Касал, която играе ролята на Рейес. В това интервю тя говори за възможен десети сезон  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт