Новите съседи

• 126 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • bad@ss
А Берта нямаше ли да изчука и Лео - така, по християнски?  Mr. Green
Естела щеше да се завърне след приключение с руски богаташ, собственик на футболен отбор. Доколкото помня де. Хубаво е, че ги позабравям, та да мога да ги гледам пак и пак  Grinning

# 286
  • До морето
Малко изтървах последните няколко епизода - може ли някой да ми обясни какво стана с Берта и Пералес. ПОследно гледах един футболен мач, където Антонио го заподзря, че спи с Берта и вчера гледах някакви серии - Берта изгонена, Пералес в апартамента им, после Антонио в караваната на Коке..... Може ли някой да преразкаже?

# 287
  • through the wormhole
Малко изтървах последните няколко епизода - може ли някой да ми обясни какво стана с Берта и Пералес. ПОследно гледах един футболен мач, където Антонио го заподзря, че спи с Берта и вчера гледах някакви серии - Берта изгонена, Пералес в апартамента им, после Антонио в караваната на Коке..... Може ли някой да преразкаже?
Антонио пробута фалшив договор на Паралес - уж да му става съдружник, но всъщност договорът беше, че продава на Киселяка апартамента за едно евро. Mr. Green Беше кръвно обиден, че Паралес искаше да го прочете, преди да подпише и му изнесе лекция, че трябвало да му вярва, как така не му вярва и бла, бла. Така си върна апартамента. Антонио изгони Берта и сега няма кой да му готви и чисти. baby_neutral
А преди това правиха разни постановки да изгонят Паралес - духове, кози, демони (Берта с нейната алергия към лактоза заприлича наистина на обсебена от демони) и накрая един запален кръст в спалнята, който Коке въртеше с манивела от другата страна. Беше много смешно. hahaha

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 18:06 от BlackHole

# 288
  • Palma de Mallorca
Официално - 9ти и последен сезнон започва излъчване по Tele5 на 9 май 2016.

# 289
  • Ямбол
Cry

Благодаря за инфото bouquet

# 290
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ееее наистина ли ще е последен? Дано тогава пак да стартират нов сериал със същите актьори отново.. bowuu

# 291
Хм, дано не е последен наистина  Thinking
Дано тогава пак да стартират нов сериал със същите актьори отново.. bowuu
Това ме съмнява вече доста, все пак идеята ще се изтърка в един момент.
Но пък хич няма да им се разсърдя на БТВ Комеди, ако в някой момент по-нататък повторят сезоните на Щурите съседи, и там падаше голямо забавление  Party

# 292
  • До морето
Антонио пробута фалшив договор на Паралес - уж да му става съдружник, но всъщност договорът беше, че продава на Киселяка апартамента за едно евро. Mr. Green Беше кръвно обиден, че Паралес искаше да го прочете, преди да подпише и му изнесе лекция, че трябвало да му вярва, как така не му вярва и бла, бла. Така си върна апартамента. Антонио изгони Берта и сега няма кой да му готви и чисти. baby_neutral
А преди това правиха разни постановки да изгонят Паралес - духове, кози, демони (Берта с нейната алергия към лактоза заприлича наистина на обсебена от демони) и накрая един запален кръст в спалнята, който Коке въртеше с манивела от другата страна. Беше много смешно. hahaha

Благодаря  bouquet

# 293
# 294
  • bad@ss
Енрике няма да се върне, така ли?

# 295
Енрике няма да се върне, така ли?
Ама той никъде не е ходил. Ще става кмет човека. Simple Smile Даже мисля, че някъде в публикувания сайт по-горе го пише.

# 296
  • bad@ss
Ох, камък ми падна, плю-плю  Blush

Имам спомен, че когато у тях се събраха да живеят Юдит, май Арасели и.... още една, на него му писна на кукуригуто и си замина.

# 297
Ванеса Ромеро, която играе Ракел сподели : "...Ще ми липсвате! С нетърпение очаквам да се срещнем отново!".

Дали ще има следващ сезон? newsm78

# 298
Да, тъкмо се порових да намеря точно статията, където бях чела.
Предупреждавам, че в нея пише доста от нещата, които ще стават през 9-ти сезон  Wink
И да, Енрике си е там, няма мърдане за него, освен само нагоре към по-високи постове  Grinning

# 299
  • bad@ss
Супер!
Аз няма да я чета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт