Новите съседи

• 126 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
На мен ли само ми се струва или Юдит е доста слаба в сериите,които в момента излъчват по Бтв комеди. В предишният сезон беше една пухкавелка,а сега направо е кльощава.

# 301
  • София
На мен ли само ми се струва или Юдит е доста слаба в сериите,които в момента излъчват по Бтв комеди. В предишният сезон беше една пухкавелка,а сега направо е кльощава.

Да, и аз забелязах, че е отслабнала. Даже по нататък е още по-слаба.

# 302

Отива й Simple Smile

# 303
На мен доста хора ми се виждат отслабнали. Берта също, Арасели, Амадор и той май е понамалил коремчето, като гледам на Енрике крачетата, стопили са се и те.  Thinking

# 304
Юдит определено е отслабнала доста, вече прилича по мерки на Ракел  Wink
На мен позаслабнала ми изглежда и братовчедката на Ракел - Нинес, особено в краката. За по-нагоре не мога да кажа със сигурност, защото все я дават с едни широки дрехи  Rolling Eyes

# 305
Да, и Нинес, и са и оправили цвета на кожата, по едно време беше с някакъв убийствен тен  Mr. Green

# 306
  • bad@ss
Повечето рязко се вталиха, Антонио внезапно дръпна...
Да не са сменили резолюцията?  tooth

# 307
  • bad@ss
Кметът е симпатяга и дублажът му е много добър.
"Съседите ти да си заврат шума отзад"  Joy

# 308
  • Бургас
Снощи цвилих от смях с тоя Амадор как си изцеждаше мляко от гърдите  Joy Повредиха му салама  hahaha

# 309
  • Благоевград
Снощи цвилих от смях с тоя Амадор как си изцеждаше мляко от гърдите  Joy Повредиха му салама  hahaha

Аз накрая като Хусти започна да бие лекаря  Laughing Laughing Laughing

# 310
Мари Тере няма ли да участва вече? За нейното отсъствие също не дадоха никакво обяснение.

# 311
Мисля, че се появява в следващия сезон за малко. Чакам с нетърпение включването на Естела и бащата на Лола Simple Smile И добре, че Хусти няма да се появява повече, защото за мен тя е несполучлив персонаж и ми беше досадно нейното участие.

# 312
  • Благоевград
Снощи епизодът беше доста дълъг, някъде до към 10 и 10 и ми се стори като финал на сезон, бъркам ли? Как пък все им хрумва да се правят на умрели и да ги затварят в ковчези. Направо ми стана лошо, докато гледах Амадаро затворен вътре  #Crazy Sick Лола нещо хич не ме кефи с тая прическа, а мисе струва, че Смехоранка и Съветника няма да изкарат дълго, имам спомен, че тя забременя от него или това беше в предишния сериал  Laughing

# 313
  • Бургас
Снощи епизодът беше доста дълъг, някъде до към 10 и 10 и ми се стори като финал на сезон, бъркам ли? Как пък все им хрумва да се правят на умрели и да ги затварят в ковчези. Направо ми стана лошо, докато гледах Амадаро затворен вътре  #Crazy Sick Лола нещо хич не ме кефи с тая прическа, а мисе струва, че Смехоранка и Съветника няма да изкарат дълго, имам спомен, че тя забременя от него или това беше в предишния сериал  Laughing
Да, роди момченце от татенцето - Дилън.
Снощи е била премиерата на новия 9-ти сезон. Нямам търпение да го преведат, че да го гледаме и ние.
Говори се, че май ще има и 10 - ти сезон.  Дано е вярно.

# 314
Повечето рязко се вталиха, Антонио внезапно дръпна...
Да не са сменили резолюцията?  tooth
Има нещо такова  Mr. Green

Леле , Хави жален от снощи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт