Новите съседи

• 126 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • through the wormhole
Сега ми се изясни за какво били крилцата на кокошките - за да ги пържим. hahaha Joy

# 616
В арена го има целия сезон  Party

# 617
Каква беше тази християнска пола, която Берта предложи на приятелката си?  Joy  Мъжа ми каза - сигурно отдолу е с механизъм против изнасилване  Joy

# 618
Сега ми се изясни за какво били крилцата на кокошките - за да ги пържим. hahaha Joy
Да  hahaha hahaha hahaha

# 619
Половин работен ден 12 часа  Joy Joy Joy

# 620
Хубаво сериалче е, смея се от сърце с него Grinning Grinning Grinning. Тук можете да гледате всевъзможни творения на киното от много държави. http://seriali.online/ Приятно гледане  bouquet

# 621
  • Бургас
Пробвах се да гледам един епизод на Щурите съседи , ама толкова архаичен ми се стори. Всички са с едни демодирани визии /особено Ребека/ и сюжетът е почти същия като Новите съседи, но в различна комбинация на актьорите. А и просто веднъж като си познал търговеца на едро, вече всичко без неговото участие ти е скучно  Mr. Green

# 622
miss july ,
абсолютно същия резултат и при нас се получи с опита ни да започнем да го гледаме.Много тегаво в началото,даже и по-бавно сякаш го "играят".Може би по нататък ще се харесаме,но и ние не настояваме вече толкова.

# 623
  • Бургас
miss july ,
абсолютно същия резултат и при нас се получи с опита ни да започнем да го гледаме.Много тегаво в началото,даже и по-бавно сякаш го "играят".Може би по нататък ще се харесаме,но и ние не настояваме вече толкова.
Нали  Grinning Ако не си гледала "Моите мили съседи" по-добре изгледай него. Много е забавен. Една от главните героини е Чуса /Пас Падиля/, мъжът й беше голям образ и имаше много майтапи.

# 624
Хм, замислихте ме  Thinking Абсолютно съм съгласна с miss july, че без "търговеца на едро, дето не чисти риба" нищо не е същото  Laughing Та сигурно и при мен няма да има онзи ефект, като когато го гледах преди години... Впрочем, обяснението е логично - самите сценаристите развиват първоначалната идея успоредно със всеки следващ сезон, но и актьорите имат своя принос - виждат и кое се харесва на публиката, кои персонажи могат да бъдат надградени... с още повече щуротия и лудост  Mr. Green Ако се сещате и в началото на "Новите съседи" повечето персонажи все още бяха сравнително кротки  Wink Като се сетя за зализания вид на банкер на Амадор и си го представя сега като Тарзан..., та за това говоря  Mr. Green

# 625
~Karina~ напълно съм съгласна с теб,да така е.В самото начало само мъжът ми го гледаше,даже минавайки и чувайки разни откъси и неговия бурен смях,се чудех на какво толкова се смее,нооо сега аз се смея така даже и на "повторение" на повторението  Mr. Green

# 626
  • София
Нали  Grinning Ако не си гледала "Моите мили съседи" по-добре изгледай него. Много е забавен. Една от главните героини е Чуса /Пас Падиля/, мъжът й беше голям образ и имаше много майтапи.

Мариано, най-големия фен на Бийонсе  Joy

Ако се сещате и в началото на "Новите съседи" повечето персонажи все още бяха сравнително кротки Simple Smile

Антонио беше толкова нормален в началото  Laughing

# 627
Кога се появи Фермин, че ме кефи как имат дежавю с Енрике ?

Иначе Мариано ми е топ от стария сериал.

# 628
  • Бургас
Кога се появи Фермин, че ме кефи как имат дежавю с Енрике ?
Иначе Мариано ми е топ от стария сериал.
Фермин се появи май в 6 или 7 епизод. Хави го беше издирил, защото си беше помислил, че така ще успее да си върне Лола /тя го беше зарязала, защото разбра, че докато е била в Маями, той се е целувал с Ракел/.
Мариано си е еквивалента на Антонио в "Моите мили съседи". Голям селяк беше и тая препаска - чантичка не я сваляше от себе си дори и когато спеше.

# 629
Май се сещам,че съм хващала моменти от Моите мили съседи.Сега отворих на изображения и се сетих имаше един дето ходеше все "запасан" с една чантичка на кръста  Mr. Green
Фермин е страшен като вземе да си подръпва гащите нагоре и започне да нарежда ...."има нещо ако щеш енергия го наречи,ако щеш......"нещо от сорта беше  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт