Новите съседи

• 126 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
На мен пък фаворити от Щурите ми бяха Емилио и Белен.
Сега свикнах с новите образи, иначе в началото ме беше много яд, че го спряха Щурите и пуснаха Новите съседи. Така, че според мен, който на който е свикнал, затова ви се струва странно и 'бавно'

# 631
Ей, зарибихте ме и мен, сега ще потърся Моите мили съседи. Щурите съседи мисля да ги пропусна ,щом са скучни.

# 632
В това време довечера да завземаме диваните и да се посмеем  Crazy

# 633
Lemy, ни най-малко не са скучни Щурите съседи, задължително пробвай с някой епизод  Peace

# 634
  • through the wormhole
На мен пък фаворити от Щурите ми бяха Емилио и Белен.
Сега свикнах с новите образи, иначе в началото ме беше много яд, че го спряха Щурите и пуснаха Новите съседи. Така, че според мен, който на който е свикнал, затова ви се струва странно и 'бавно'
И аз така мисля. На мен "Моите мили съседи" ми е скучен, ама това щото сигурно преди това съм изгледала "Щурите" и "Новите". Ако бях почнала да гледам първо него, сигурно щях да го изгледам целия.

Мразя понеделниците, когато дават Капките и съседите едновременно! Crossing Arms Не че не мога да дръпна едното или другото, ама времето нещо не ми достига.

# 635
Аз затова гледам в понеделник Капките и на другия ден превъртам Съседите  Grinning

# 636
Нормално е след Новите, Щурите съседи да изглеждат "по-скучни". все пак идеята на сценаристите трябва да се развива, а не да тъпче на едно място  Peace

# 637
"Живея в каравана и го вдигам до тавана" Laughing Laughing

Амадор Ривас

# 638
  • through the wormhole
Лайняният епизод - един от любимите ми. smile3532

# 639
Лайняният епизод - един от любимите ми. smile3532
Леле леле, и ги мерят..  Laughing

# 640
Жалната бабка замина - доня Фина  Blush

# 641
  • Благоевград
Жалната бабка замина - доня Фина  Blush

Изтървах края на серията, какво стана? Гледах го до танца на момчетата и момичетата, много бяха смешни  Laughing

# 642
Жалната бабка замина - доня Фина  Blush

Изтървах края на серията, какво стана? Гледах го до танца на момчетата и момичетата, много бяха смешни  Laughing
Бяха включили устройството за ток ,но издаваше странен шум и всички се изнизаха , доня Фина се появи и беше застанала близо до устройството , Лео й извика да се махне от там , после дадоха кадър на сградата и се чу - Бум  Mr. Green

# 643
  • Благоевград
Жалната бабка замина - доня Фина  Blush

Изтървах края на серията, какво стана? Гледах го до танца на момчетата и момичетата, много бяха смешни  Laughing
Бяха включили устройството за ток ,но издаваше странен шум и всички се изнизаха , доня Фина се появи и беше застанала близо до устройството , Лео й извика да се махне от там , после дадоха кадър на сградата и се чу - Бум  Mr. Green

Аууу, много трагично  Laughing Толкова ли бързо я махнаха доня Фина от сериала  Rolling Eyes Друга като Исаскун няма, просто няма  Cry

# 644
Няма да я махнат, не се притеснявайте. Нищо й няма

Общи условия

Активация на акаунт