Новите съседи

• 125 163
  • 736
  •   2
Отговори
# 645
Цитат
Аууу, много трагично  Laughing Толкова ли бързо я махнаха доня Фина от сериала  Rolling Eyes Друга като Исаскун няма, просто няма  Cry
Не мисля, че Фина са я сложили като продължение на Исаскун - двете са много различни.

Исаскун беше готина и добронамерена, нищо че клюкарстваше, а тая Фина е пълно куку  #2gunfire

# 646
И сега в крайна сметка взеха ли си парите от длъжника? До колкото си спомням,
при нанасянето на доня Фина, дъщеря й връчиха чек, валиден ли е?

# 647

Не съм сигурна, но мисля, че ще се окаже, че длъжника и Фина имат роднинска връзка и тя е в блока по негово нареждане, защото и на двамата фамилиите са Паломарес. Именно от там тя знае всичко за съседите.

/бях го чела в Интернет, не знам дали е така/

# 648

Не съм сигурна, но мисля, че ще се окаже, че длъжника и Фина имат роднинска връзка и тя е в блока по негово нареждане, защото и на двамата фамилиите са Паломарес. Именно от там тя знае всичко за съседите.

/бях го чела в Интернет, не знам дали е така/
Хм, така ли? Сигурно в 8- ми сезон ще се разкрие това?! Поне не помня сега в този сезон да става развръзката... Наистина е възможно и така да се окаже, от къде иначе ще има такава информация куку-то... Освен, ако тая бабка не е длъжника? Joy
Оо иначе Антонио има обяснения, Фина е инсталирала микрофон на котката, за да ги подслушва... Joy

# 649
И аз мисля, че ще има развръзка по казуса родство между Фина Паломарес и длъжника, а и това е единственото обяснение на въпроса защо тя знае всичко за съседите си. Предложението за котката  hahaha от Антонио е невалидно, защото Фина знае факти, които датират от първи сезон и втори сезон Stop

Иначе е вярно, че Новите Съседи радват най-много и е нормално след него Щурите Съседи и Мойте Мили Съседи да са малко по-постни, НО това не означава, че Щурите Съседи не са забавни, гледах го с голям интерес и сега пак бих го гледала - супер си бяха!

# 650
Да това за роднинската връзка е ясно и преди съм го казвала. Обаче не ми стана ясно дали са си взели парите. Колкото до развръзката, четох, че ще има 10 сезон, та може сценаристите да ни държат в неизвестност до края.

# 651
Да, ще има 10 сезон. И вероятно това, за което говорите, ще се случва там.
Аз пък сега от вас научавам за тези роднински връзки. Спомням си в епизода, където доня Фина съдеше Ресио, че в съда каза фамилия Паломарес и Антонио подскокна като чу, но от там насетне друго не си спомням в тази връзка, хем съм гледала всичко, което сега повтарят  Thinking

# 652
В интерес на истината и аз от там направих връзката, че доня Фина е роднина с длъжника. Нищо повече не са казвали, но ми е интересно от къде научава всички неща, които сега се случват. За предишните е ясно, че има нещо общо с длъжника, но сега?! Thinking

# 653
  • Бургас
Аз си мисля, че длъжникът е починалия съпруг на Фина.
А на мен ми стана странно как оцеля котката на Фина, след като Фермин така подобаващо я смаза.

# 654
Да, и това с котката беше необяснимо, меко казано  Rolling Eyes

# 655
Не мисля, че е починал, спомняте ли си епизода в който всички искаха да купят апартамента от банката? Тогава ясно си спомням, че накрая на епизода, измамниците седяха в една кола и изведнъж влезна един мъж, а жената се обърна и каза: "Парите ви г-н Паломарес".

# 656
"Амасио" и Фермин снощи  hahaha hahaha hahaha

# 657
Не мисля, че е починал, спомняте ли си епизода в който всички искаха да купят апартамента от банката? Тогава ясно си спомням, че накрая на епизода, измамниците седяха в една кола и изведнъж влезна един мъж, а жената се обърна и каза: "Парите ви г-н Паломарес".
Стана ми любопитно и ако мога да намеря кой епизод беше това, ще си го врътна да видя тази сцена  Grinning

# 658
  • Бургас
Вярно. Май наистина имаше нещо такова. Серията завърши като въпросния анонимен излезе от колата и тръгна по улицата, като се виждаха само панталоните му.
Ама имам спомен, че беше умрял, защото в една от сериите предлагаха апартамента му на едни и казаха, че в коридора бил умрял човек.
Много ми е любопитно какво ще измислят сценаристите за Юдит, за да й прекратят участието в сериала. Тя пък много тъпо напусна точно преди последния сезон  Confused

# 659
Намереният починал в апартамента на длъжника в последствие се оказа друг човек, не Паломарес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт