Новите съседи

• 126 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Единия го смениха със саксия  Joy

# 211
Фикус  Mr. Green
Върна след майчинство от Кокорчо.
Макар, че ударно изгледах всички сезони лятото, сега пак с удоволствие повтарям.

# 212
Аз съм ги гледала, но не си спомням почти нищо. Сега все едно гледам съвсем нови за мен серии  Blush
Че колко години да минаха... ?
Скрит текст:
И на мен ми е странно как се стигна от хубавата професия и образование до Спартак и Олле  Mr. Green

Как години?     newsm78
Миналата година го даваха....

# 213
  • София
Много ги обичам всички. Гледам пускат разни снимки във фейса, а на страницата си "червенокосата мръсница"  Laughing пуска много. Явно се забавляват доста, докато снимат. Поне така изглежда.

# 214
  • bad@ss
От първия сезон ли? Ми, забравила съм.
Динамичен ситком, дълги епизоди, доста персонажи.
Сега, като споменахте саксията, и се сетих  Mr. Green

Скоро да очаквам ли Естела?  Heart Eyes

# 215
Не съм ги гледала тези серии, снощи се загледах, но малко скучничко ми се видя.

# 216
От първия сезон ли? Ми, забравила съм.
Динамичен ситком, дълги епизоди, доста персонажи.
Сега, като споменахте саксията, и се сетих  Mr. Green

Скоро да очаквам ли Естела?  Heart Eyes
Към 4-5 сезон ако не се лъжа. Както харесвам и съчувствам на Хавиер тази съм я намразила Laughing

# 217
  • through the wormhole
Много ги обичам всички. Гледам пускат разни снимки във фейса, а на страницата си "червенокосата мръсница"  Laughing пуска много. Явно се забавляват доста, докато снимат. Поне така изглежда.

Направо ми се иска да ги наблюдавам поне един ден на снимачната площадка. hahaha
Последните няколко сезона са особено забавни в последните 1-2 минути, когато има дават гафовете. Mr. Green

# 218
  • bad@ss
А в Новите появяваше ли се онази дребничката баба от Щурите?  Blush
В Щурите се казваше Ампаро. Дето в личицето приличаше на пиле  Heart Eyes

# 219
Бабата на Роберто ли?
Нямам спомен да съм я виждала в новите.

# 220
Появява се в един от епизодите - Серхио го бяха осъдили на обществено полезен труд заради превишена скорост и трябваше да се грижи за възрастна жена, доколкото си спомням.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 18:23 от pepinkabg

# 221
  • through the wormhole
Гледала съм всички епизоди и на Щурите, и на Новите съседи, но не мога да се сетя за коя бабка говорите. newsm78 След сериала, който в момента гледам, мисля да започна отново Щурите, паралелно с Новите. Laughing

# 222
  • bad@ss
Тази баба.
Много любима муцунка  Heart Eyes

# 223
  • София
О да, май е тя. Даже май щяха да се женят със Серхио. Беше му разправяла, че има милиони.

# 224
О да, май е тя. Даже май щяха да се женят със Серхио. Беше му разправяла, че има милиони.
Не, със Серхио, а с Хоакин щяха да се женят, че той Серхио върза брат си да я гледа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт