Новите съседи

• 127 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Благоевград
Червенокосата наистина много е отслабнала. Направо е станала клечка като Ракел, наистина беше по-пухкавка. Много ме кефи Нинес, това същество е страхотно  Laughing Нещо ми се изгуби връзката с детето й, наистина ли е от Ресио и как така Берта не знае за това  newsm78

# 316
Червенокосата наистина много е отслабнала. Направо е станала клечка като Ракел, наистина беше по-пухкавка. Много ме кефи Нинес, това същество е страхотно  Laughing Нещо ми се изгуби връзката с детето й, наистина ли е от Ресио и как така Берта не знае за това  newsm78

Да,от Ресио е. Не съм гледала епизодите,в които забременява,но останах с впечатление,че е сурогатна майка, Антонио е решил да направи изненада на Берта,защото тя не можеше да забеременее,а много копнееше за това. Берта вече знае,наложи му се да й каже,защото Нинес го изнудваше за пари.Когато й каза, тя избяга с Коке.

# 317
  • Благоевград
Червенокосата наистина много е отслабнала. Направо е станала клечка като Ракел, наистина беше по-пухкавка. Много ме кефи Нинес, това същество е страхотно  Laughing Нещо ми се изгуби връзката с детето й, наистина ли е от Ресио и как така Берта не знае за това  newsm78

Да,от Ресио е. Не съм гледала епизодите,в които забременява,но останах с впечатление,че е сурогатна майка, Антонио е решил да направи изненада на Берта,защото тя не можеше да забеременее,а много копнееше за това. Берта вече знае,наложи му се да й каже,защото Нинес го изнудваше за пари.Когато й каза, тя избяга с Коке.

Ааа, ясно. Не бях гледала 2-3 епизода и доста съм пропуснала. Не разбрах и за тези двамата братя, актьора, бащата на Кокорчо и брат му. И онова момче, което работеше при Ракел. Тримата ми бяха голям тандем, за бащата на Кокорчо помня, че замина за някъде с някаква мадама и после като се върна му бяха откраднали всички вещи от апартамента. За другото не съм го гледала как са си тръгнали тримцата и къде са отишли  Laughing

# 318
signora_tina, тези епизоди не съм ги гледала. Започнах да гледал сериала от трети сезон, а тогава вече ги нямаше.

# 319
  • Благоевград
signora_tina, тези епизоди не съм ги гледала. Започнах да гледал сериала от трети сезон, а тогава вече ги нямаше.

Благодаря ти! Като имам време, ще наваксам липсите  Hug Сега видях, че в новите сезони участва един от хомосексуалните, дето в миналия сериал дадоха материал на Милинката да има дете, защото си бяха много близки. Нямам търпение да видя каква роля са му отредили  Laughing

# 320
Говори се, че май ще има и 10 - ти сезон.  Дано е вярно.

Дано! Въпреки че се говореше, че 9-ти сезон ще е последният.

signora_tina, бащата на Кокорчо се появява за малко в следващ сезон. Не е толкова интересен, колкото в първия сезон.
Нинес я обожавам, истинска непукистка и нещата й се случват, без да си дава какъвто и да е зор.
Барбито колкото и да е красива и прекрасна, няма нейния късмет Simple Smile

# 321
И добре, че Хусти няма да се появява повече, защото за мен тя е несполучлив персонаж и ми беше досадно нейното участие.
И на мен, и физиономията и нещо ме дразни.  Confused

# 322
  • Благоевград
Серията беше страхотна, с глас съм се смяла  Laughing Амадор с тея вежди ми приличаше малко на Реджеп Иведик  Laughing hahaha Много се изкефих на Милинките, че се ожениха, ама нещо Милинката май е сгазила лука  newsm78 Антонио беше много смешен с одраното от щъркела и ми стана смешно като Лео тръгна да обяснява как жена му като се разгорещи и го дращи по темето  Laughing Laughing Laughing

# 323
Този сериал съм го гледала сигурно два пъти и пак го гледам hahaha Joy Търкалям се от смях Joy много са готини, забавни Joy Наистина с глас да се смее човек. М-у другото лятото във Валенсия успяхме да се снимаме с Енрике Пастор в едик цирк. Супер доволна бях, егати образа е Laughing Laughing Laughing а За дамите даваше целувки по бузата , а на мъжете ръкостискане. И как няма,плащаш за снимката в цирка hahaha но филма е уникален... А какви реплики хвърлят. Като днес" ще лепим гнездото с акото на Висенте... Joy " хахаха

# 324
Вчера е била премиерата на новия сезон в Испания и до колкото разбрах е  направила рекордни гледания  Simple Smile Няма толкова дебилен и забавен втори сериал според мен  Laughing Нямам търпение да пуснат и тук новите серии   Simple Smile
Carrie br благородно ти завиждам   Grinning може да качиш снимки да се порадваме и ние
И според мен образа на Хусти не се вписваше много и няма да липсва присъствието и.

# 325
jasmina_12, разбира се .. Ще кача, ей сега Grinning
Иначе Хусти само биеше Амадор и нарежда, наистина няма да липсва. Laughing
Ето го....  Party

# 326
  • Благоевград
Ауу, колко яко  Heart Eyes Не знам за вас, но на мен ми прави впечатление, че повечето серии завършват с някоя мега смешна сцена и след филма си лягам с настроение и отпусната от натоварения ден. Даже мъжът ми го запалих по сериала и като дават мач, го изнудвам да пусне сериала и вместо футбол, се хилим и двамата  Laughing Но това е до време, още сме пресни младоженци  Laughing Но още от сега ми се заяви, че ще имаме още едни телевизор съвсем скоро, за да може всеки да си гледа каквото пожелае от 20:30 до 22:00  Laughing
Карлота е голям образ, много ми е любима  Heart Eyes Вчера ми стана смешно като двете деца се обиждаха, както Амадор и Милинката  Laughing и Амадор вика "Хайде, стига сте си играли на семейство Милинки  Laughing

# 327
Мерси. Heart Eyes Наистина е страхотно, като се снимахме/ като фен на сериала/ не можах да повярвам, но вече го вярвам.. Хаха, а мъжа ми уж не го следи чак като мен, но и той му се хили Laughing
Ама тия милинки, наистина как се убиждат... Хахахаха Joy

# 328
след филма си лягам с настроение и отпусната от натоварения ден.
+1
Енрике е голям сладур, много хубава снимка.
Мен ме подразни, че не са снимали как Юдит и Енрике са се събрали, а направо ги дадоха като младоженци. Иначе с тази леща паднах от смях, Енрике каква физиономия направи и какъв лаф изтърси....   Laughing

# 329
На мен лично много ми допадат Енрике и Юдит като двойка и много им се радвам като се съберат и съответно ядосвам като разделят  Wink Което си ми е странно, защото като цяло гледам негативно на двойки с такава голяма възрастова разлика. Но пък те са ги представили така приятно и някак наистина ти се иска накрая окончателно да се съберат  Party
Carrie br, голям късмет сте имали, страхотна снимка  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт