Новите съседи

• 127 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Carrie , много яко , супер сладка снимка  Simple Smile
На мен лично Чуса не ми е много забавна ,  но пък нямам търпение Естела  да се върне и бащата на Лола да се появи , много ми бяха забавни заедно  Grinning

# 346
  • Бургас
Не знам дали се сещате, но Чуса беше една от главните герои в "Моите мили съседи" /тия испанци освен на тема съседи за друго не правят филми  Laughing/, който също беше много приятно сериалче.

# 347
О, да, помним я и от там  Grinning

# 348
  • bad@ss
Тя не е ли и тв водеща Чуса? Страхотни крака!

Сега, когато започнаха да показват гафовете по време на снимки, Ресио, който ми е леко... неприятен чисто физически (  Blush ), ми се струва направо симпатичен, когато се усмихне. Съвсем друг човек сякаш гледам.

Енрике и на мен ми е много симпатичен. Много хубава снимка от цирка!  Heart Eyes

Естела и Фермин са култови. Какви ли не ги къдреше по негов адрес. "Меланом с очи", "Парче месо с очи". А, парче месо май беше за внучката?!  Joy

# 349
Сега, когато започнаха да показват гафовете по време на снимки, Ресио, който ми е леко... неприятен чисто физически (  Blush ), ми се струва направо симпатичен, когато се усмихне. Съвсем друг човек сякаш гледам.
Ами да, той си е направо симпатяга в real life  Grinning

# 350
Късметът на Амадор и Маите няма ли в един момент да се обърне? Забавни са изцепките на Амадор,но понякога ми става жал за него и за семейството му. Иска ми се да не са постоянни неудачници.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 18:23 от niamatakova

# 351
  • bad@ss
Усмивката, да!  Heart Eyes
Как я крепи тая тапирска физиономия толкова дълго по време на снимките - не знам  Laughing

Сега стоплям откъде ми е толкова много познат Висенте  Blush
Беше се появил семейно към края на "Новите съседи". Беше строител, даже си беше откраднал няколко квадрата от спалнята на Билката и Хуан. Жена му беше адски разточителна. Един култов епизод имаше по тоя повод. Той се прибира от някъде и заварва някакви хамали да се движат из тях. Той се досеща, че жена му пак е купувала мебели, ама каза на дъщерята "Моля те, кажи ми, че са любовници на майка ти"  Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 18:57 от ЛуДната соната

# 352
  • До морето
Изключително добър актьор е Антонио, направо ми бърка в червата, въобще не понасям героя му. Естела също ми е отвратителна, но там и самата актриса ми е много нелицеприятна, а тук виждам, че сте й фенове. Енрике и Хави са ми най-големите любимци. Умирам от смях Хави като почне да повтаря "Мухльо, мухльо,мухльо!"

# 353
  • bad@ss
Естела също ми е отвратителна, но там и самата актриса ми е много нелицеприятна, а тук виждам, че сте й фенове.
Е, на образа  Peace

# 354
  • Благоевград
"Енрике, Палавка е марка на лютеница, не ми убивай ентусиазма"  hahaha Joy Почваме с лаф  Joy

# 355
И аз да се включа тук  Hug С мъжа ми го гледаме всяка вечер и пада такъв смях  Joy  Аз първо го запалих, той ми викаше какви са тия тъпотии, ама елате да го видите сега, чака да стане 20:30 по-нетърпеливо и от мен.  hahaha

На мен любим персонаж ми е Арасели - все е някаква напушена и неадекватна, много ми става смешно като започне да медитира, да чисти аурата на някой или да се увива с шалове .. и в днешния епизод се беше завила цялата с един зелен шал  Joy

Мъжът ми пък обожава Антонио - по ирония на съдбата и ние имаме един подобен съсед - откачалка, че даже и визуална прилика имат   Joy

# 356
  • Благоевград
Ааа, епизодът си го биваше. Аз най-много се смях накрая като показват дублите, как Берта се подхлъзна и се изтрополи на земята в кухнята на Исаскун  Laughing А последната ми е любимка просто. Няма такова КГБ  Laughing Много ме кефи, че нарича Лола Чихуахуа  Laughing hahaha

# 357
Хич не ми харесва тази Лола, особено като започне да се кокори едно злобно ... Пак ще кажа, че много повече харесвам Хави с Ракел, ама пусто, сценаристите друго са решили  Crossing Arms
Изобщо не чакам завръщането на Естела с ентусиазъм. Особено като се сетя как по-нататък в сериите ще демонстрира някои свои "таланти" под масата  Stop Виж, бащата на Лола ми е много забавен герой  Party
Моят любим персонаж, в смисъл най-харесван, е Енрике  Grinning Все забъркан в съседските проблеми, но иначе честен и справедлив  Grinning Антонио на моменти ми допада с щуротиите си, в други моменти ме дразни с нахалството си  Wink

# 358
  • Бургас
Ааа, епизодът си го биваше. Аз най-много се смях накрая като показват дублите, как Берта се подхлъзна и се изтрополи на земята в кухнята на Исаскун  Laughing А последната ми е любимка просто. Няма такова КГБ  Laughing Много ме кефи, че нарича Лола Чихуахуа  Laughing hahaha
Исаскун е голяма откачалка. С нейните яхнии и киснене по терасите. И много ме кефи като вика подир Енрике "съветник, кучи син"  Laughing

# 359
  • Благоевград
Исаскун е голяма откачалка. С нейните яхнии и киснене по терасите. И много ме кефи като вика подир Енрике "съветник, кучи син"  Laughing

Joy hahaha

Гледам, че сте говорили, че Пас Падия ще се появи по-нататък. Точно заради нея започнах да гледам първия такъв сериал "Моите мили съседи". Даваха го в 23:30 ч. по БТВ и с брат ми бяхме още ученици, скъсвахме се от смях и после не можем да заспим до 1 часа от лигня  Laughing След това гледах "Щурите съседи" и много ме хвана яд, че кооперацията беше нападната от дървояди  Laughing Тогава бабките бяха 3, и едната изчезна, а се оказа, че актрисата е починала. Големи скици  Laughing Любимци ми бяха гейовете и Милинката като тяхна най-добра приятелка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт