Новите съседи

• 127 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ааа, епизодът си го биваше. Аз най-много се смях накрая като показват дублите, как Берта се подхлъзна и се изтрополи на земята в кухнята на Исаскун  Laughing А последната ми е любимка просто. Няма такова КГБ  Laughing Много ме кефи, че нарича Лола Чихуахуа  Laughing hahaha
Исаскун е голяма откачалка. С нейните яхнии и киснене по терасите. И много ме кефи като вика подир Енрике "съветник, кучи син"  Laughing

Joy hahaha

Гледам, че сте говорили, че Пас Падия ще се появи по-нататък. Точно заради нея започнах да гледам първия такъв сериал "Моите мили съседи". Даваха го в 23:30 ч. по БТВ и с брат ми бяхме още ученици, скъсвахме се от смях и после не можем да заспим до 1 часа от лигня  Laughing След това гледах "Щурите съседи" и много ме хвана яд, че кооперацията беше нападната от дървояди  Laughing Тогава бабките бяха 3, и едната изчезна, а се оказа, че актрисата е починала. Големи скици  Laughing Любимци ми бяха гейовете и Милинката като тяхна най-добра приятелка.  hahaha
Да - бабите бяха Висента (Мари Тере), Мариса (Исаскун) и Конча (Чаро).
Бяха ми любимките  Grinning

# 361
Да и Щурите съседи беше готино. Да не говорим за Милите, че там Марияно и Лоли са върха Joy Да не се отклоняваме от сериала, но Марияно като кажеше" Лоли, Лоли, Лолии..." Настървено Laughing Grinning а тя освен , че играе Чуса в Новите съседи, както някой каза играе и водеща в същия сериал Grinning.
А иначе освен другата бабка, доколкото знам и Исаскун е починала... Май , май Sad

# 362
Да и Щурите съседи беше готино. Да не говорим за Милите, че там Марияно и Лоли са върха Joy Да не се отклоняваме от сериала, но Марияно като кажеше" Лоли, Лоли, Лолии..." Настървено Laughing Grinning а тя освен , че играе Чуса в Новите съседи, както някой каза играе и водеща в същия сериал Grinning.
А иначе освен другата бабка, доколкото знам и Исаскун е починала... Май , май Sad
Да, още преди 3 години - в уикипедия четох. Тя и затова след 6 сезон изчезва от Новите съседи.

# 363
Да, още преди 3 години - в уикипедия четох. Тя и затова след 6 сезон изчезва от Новите съседи.
Да, жалко. Но беше голяма скица в сериала Laughing

# 364
  • София
Едната серия приключи като ѝ отдадоха почит, един вид. Енрике и Антонио седяха навън пред блока, и Антонио каза нещо от сорта, "Сякаш чувам гласа ѝ", и се чу" Съветник, кучи син". И двамата погледнаха към звездите. Тъжно беше.

# 365
  • bad@ss
Така беше. Двамата погледнаха към небето и глас зад кадър каза: "В памет на Мариви"  Peace

# 366
  • Благоевград
Еее, не знаех  Cry Много жалко  Confused Много любим образ. Имаме още малко значи да й се порадваме. Идея си нямам в момента кой сезон върви по Комеди. Снощи разправях на мъжа ми какъв е бил епизодът, и уж не ме слуша, уж бърза, но докато не му разказах, не си легна, че даже и ме разпитваше Laughing  Laughing Laughing

# 367
  • bad@ss
Обаче дечицата много по-бързо растат, отколкото възрастните стареят. Карлота е вече млада дама, а Фран си е направо мъж. Ще видим как ще изглеждат в новия сезон  Grinning

# 368
Обаче дечицата много по-бързо растат, отколкото възрастните стареят. Карлота е вече млада дама, а Фран си е направо мъж. Ще видим как ще изглеждат в новия сезон  Grinning

Аууу,колко е голяма Карлота. Тук ми прилича поне на 16 годишна.

# 369
Исаскун също ми беше любимка, мир на праха й.  bouquet
"Рибар кучи син", "Продавачо на риба" - култови реплики.  Joy

# 370
  • И аз не знам къде
А как Маите  влиза в затвора - това все го пропускам  Laughing

# 371
А как Маите  влиза в затвора - това все го пропускам  Laughing
Точно епизода от снощи даваха това. Повишили са я в магазина и е получила достъп по кредитни карти, започва да краде от чужди сметки и да фалшифицира договори. Накрая полицията открива един цял гараж със скъпи вещи, които е купувала с откраднатите пари.

# 372
  • bad@ss
Не се стърпях и пуснах да се тегли 9/01.
Да хвърля едно око само така кой/какво  Blush

# 373
Уау ,Карлота е доста голяма  Crazy

# 374
Не се стърпях и пуснах да се тегли 9/01.
Да хвърля едно око само така кой/какво  Blush

ЛуДната соната,откъде теглиш епизода?

Общи условия

Активация на акаунт