Новите съседи

• 126 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
"Аз съм шашинг!"-   направо започнах да я употребявам, без да се усетя.....     Joy
А Юдит не я знам като каква психоложка я виждат, ама самата тя милата има нужда от поне 2 години психотерапия.....хич не е в час, ама хич.      Mr. Green

Всички са ми готини, обаче Коке ми обира точките....това да се правиш на луд не се отдава всекиму.И то толкова истински...     Grinning
Гледам сериала за трети път (май    newsm78  ), плюс това гледам всеки път:в 20.30 ч., в 15.30 като го повтарят, плюс повторенията в събота и неделя.И всеки път се "напикавам" от смях.....не си спомням досега друг филм да ме е разсмивал абсолютно всеки път.

# 421
  • through the wormhole
И на мен "Моите мили съседи" ми бледнее доста пред останалите два сериала. Преди две години и повече не подозирах за тези сериали и само чувах оттук-оттам да ги коментират колегите ми, като се заливаха от смях. Заинтересувах се и ми казаха да ги гледам задължително, като почна с "Щурите съседи", после "Новите съседи" и накрая "Моите мили съседи". Първите два ги изгледах за норматив, но третият нещо не ме грабна. Изгледах сезон и нещо и дотам.

"Аз съм шашинг!"-   направо започнах да я употребявам, без да се усетя.....     Joy
Аз се улавям, че много често употребявам "ужаса" на Енрике. Laughing

Гафовете накрая на серията са ми любими. hahaha И преди съм казвала, че искам поне веднъж да присъствам на снимките. Направо си представям колко дубли им коства да направят една сценка. Joy

# 422
  • Бургас
Досега не съм гледала лош испански сериал. А помните ли "Бавачки" и "Семеен лекар"?

# 423
Досега не съм гледала лош испански сериал. А помните ли "Бавачки" и "Семеен лекар"?
"Бавачки" не, но "Семеен лекар" ми е също любим.Гледа ми се отново, но е доста стар, та не вярвам да го повторят.
Еех, Начо....     Joy

# 424
  • Благоевград
Тук поне действието се развива значително бързо. От три дни гледам един индийски сериал "Моята карма" и дъщерята трябва да се срещне с майка си... Значи от вторник тръгна да пътува, днес сме петък и чак е сега се срещнаха  Laughing

Къде затриха гаджето на Арасели? Нали щяха да се женят, моминско парти имаше и накрая тя се затри нанякъде, барабар с Арасели, но заедно ли са още?

Много ме кефи бащата на Хави като каже "Ааааааааааах, Грегоооооорияяяяяя" и после "Майка ти ще ме посрещне на оня свят с крокети"  Laughing

# 425
Къде затриха гаджето на Арасели? Нали щяха да се женят, моминско парти имаше и накрая тя се затри нанякъде, барабар с Арасели, но заедно ли са още?
Актрисата, която играеше ролята на Рейес, участва само в един сезон. След това не е подписвала отново договор с продуцентите на сериала.
Последно Арасели я заряза пред олтара, с бележка, разбира се  Laughing Но пък какво я бърка, тя нали е "лист, носен от вятъра", днеска с един/една, утре с други  Grinning

Скрит текст:
Да припомня на гледалите всичките епизоди, че скоро предстои ала бала и с Берта  Mr. Green

# 426
  • Благоевград
Скрит текст:
Тази Берта голяма скица, и през Арасели ли ще мине?  Laughing

# 427
Скрит текст:

Скрит текст:
Определено ще си имат задявка двете  Wink Ама "християнското" в Берта все пак ще проговори  Laughing

# 428
  • Благоевград
Скрит текст:

Скрит текст:
Определено ще си имат задявка двете  Wink Ама "християнското" в Берта все пак ще проговори  Laughing

Скрит текст:
Тази жена е голям цирк Grinning

# 429
А Коке като каже на Енрике - господин Делфин  Joy

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 17:11 от Lemy

# 430
Голям образ е Коке,като каже "Майко мила"  Mr. Green
а после май щеше да се запознава с родителите на Нинес и тя ги мислеше за някакви изпаднали,а те се оказаха много интелигентни  Mr. Green

# 431
  • bad@ss
Да, да, нейните бяха някакви манга стайл, но тя ги предупреди да бъдат по-снизходителни към неговите, защото те нямат тяхната класа  Joy Joy

Ние с ММ имитираме "Ле-леее" на Коке - с прищипан нос  Mr. Green

# 432
А Корке като каже на Енрике - господин Делфин  Joy
Да  Joy

# 433
  • София
Аз не помня обаче откъде дойде това Господин Делфин?

# 434
Аз не помня обаче откъде дойде това Господин Делфин?
Антонио нали все казва на Енрике, че е негов дофин (наследник - домоуправител) и от там - дофин = делфин  Joy

Общи условия

Активация на акаунт