Новите съседи

• 125 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Длъжникът ще се появи в девети сезон. Ще го играе гаджето на Ребека от Щурите съседи, че му забравих името.

# 661
Стана ми любопитно и ако мога да намеря кой епизод беше това, ще си го врътна да видя тази сцена  Grinning
Не съм много сигурна, но мисля, че беше края на 5 сезон или началото на 6.
Исаскун беше жива, а епизода е точно когато Антонио направи номер на Милинките, за да може банката да си вземе апартамента.

Къде мога да гледам 9 сезон?

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 10:54 от Sweety ஜ

# 662
Длъжникът ще се появи в девети сезон. Ще го играе гаджето на Ребека от Щурите съседи, че му забравих името.
Доня Фина да не му баба hahaha , той май беше млад.

# 663
Роберто се казваше.
Ми баба, едва ли му е гадже  Mr. Green

# 664
  • До морето
Стана ми любопитно и ако мога да намеря кой епизод беше това, ще си го врътна да видя тази сцена  Grinning
Не съм много сигурна, но мисля, че беше края на 5 сезон или началото на 6.
Исаскун беше жива, а епизода е точно когато Антонио направи номер на Милинките, за да може банката да си вземе апартамента.

Къде мога да гледам 9 сезон?

Не беше жива Исаскун. Точно като им направи номера с апартамента, милинките се нанесоха в жилището й, а тея атдавна я нямаше.

# 665
Беше жива, нали я има на снимката във входа, но тогава ставаше на въпрос за друг апартамент, а не този на Милинките. Миля, че беше този на длъжника или се бъркам?

От къде мога да си изтегля сезоните до сега? Търсих в замунда, но ги няма.

# 666
Да, обърках се. Но си спомням, че беше жива, защото като влязоха всички в стаята (уж да купят апартамента), Исаскун вече беше вътре.

# 667
Сега като се замисля, наистина не става ясно дали чекът, който връчиха дъщеря й и зетя е истински. Никъде не се споменава! Оживяването на котката също е мистерия, защото в живота няма как да се случи, но пък нека признаем удариха в 10-ката с епизод номер 100, където съседите отиват в реалния свят, забавен и разчупен епизод!  omm
От друга страна, след като Юдит няма да участва в 10-ти сезон как ли ще обяснят отсъствието й?  newsm12
Просто ей така ще зареже Дилън ли? Все пак не е като Макси, който сигурно пеша обикаля света с Ана-Роса, че не се е върнал или Лео, хоп умрял и толкова... smile3555

# 668
Е, все ще измислят нещо за Юдит, нямат избор  Wink

Тъкмо щях да питам за епизод 100, в който излизат в реалния живот уж - мина ли като повторение? Че изпуснах няколко дни да гледам ...

# 669
  • София
Снощи го даваха епизод 100

# 670
А, добре, ще си го превъртя значи, благодаря  Hug

# 671
  • Бургас
За Юдит един от възможните сценарии е Тревър да се разведе, да хукне да си я връща обратно и да замине с него в Щатите.

# 672
За пореден път току що гледах танцовия двубой м/у мъжете и жените. Музиката беше разбиваща направо.
Някой да знае коя е песента?

Уникален филм. Беше ми странно, когато след Щурите съседи почна този, но сега дори предния го забравих. Чакам да видя кога Маите ще спечели пари от книгата си, по-нататък не си спомням какво беше.

# 673
За Юдит един от възможните сценарии е Тревър да се разведе, да хукне да си я връща обратно и да замине с него в Щатите.

Дано не е този. Юдит е един от най-гадните и злобни персонажи и не заслужава такава съдба Grinning

# 674
  • through the wormhole
Маите от коя книга забогатява? От детските истории ли, дето ги пишеше в началото? Не съм гледала последните серии.
Помня, че имаше един американски филм за мъж, който забогатява по този начин даже без да знае - е, накрая узнава, де. Дъщеря му ги даваше (или диктуваше) на една жена да ги пише, която после ги занесе в едно издателство. Та, когато Маите и Амадор обедняха, се сетих за този филм и си помислих, че с тях ще се случи нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт