Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък изобщо не съм по тежестите, взела съм си 2-ки и на този етап са ми добре  Peace
Вив, няма за какво  Heart Eyes

# 166
Добро Утро!
Много е странно как можеш да чувстваш толкова близки хора, които не познаваш ( малко лирично отклонение  Mr. Green)  Hug.... Да взема и да се отчета- за днес кръгова с плио движения и упражнения със собствено тегло. Общо 18 упражнения, повторенията по 40-60 за плио движенията и 15-20 за клекове и др подобни. В 4 кръга,с минимална почивка, отне ми точно 1 час. Утре ми е почивен.
Би, да ти е жива и здрава малката принцеса!
Лаленце,ако мога да бъда полезна и друг път, ще се радвам!  Hug
Зизу, Вив, много е приятно това усещане! Браво!
Лейди Брин, браво за свалените до момента килограми! Продължавай в същия дух!
Дива, и ти като мен с пустото коляно. Понякога го усещам по-малко, друг път -повече. Взех си добавки , ще споделя ако усетя някаква промяна. Поръчах си и наколенки( не точно, но се сещаш  Mr. Green).Ето това  http://www.amazon.com/Mueller-Jumper-Knee-Strap-BLACK/dp/B002OWX … words=knee+straps
Мис Дрийми,виждала съм тази снимка и преди, но още веднъж да кажа , че наистина усилията са си стрували, прекрасно оформено тяло! Тялото помни, така че съвсем скоро ще се разделиш и с тези последни килограми.
Лек ден!

# 167
Свети , относно лиричното отклонение съм напълно съгласна, днес ми идеше да ви пусна тук един пост ОБИЧАМ ВИ и с това да се изчерпя, ама викам си момичетата  ще ми се смеят  на поредната щуротия:D
Относно това чудо за коляното, опиши моля те на какъв принцип действа и кога ще го ползваш и разбира се, ако даде резултат да се похвалиш. Аз си знам моите как ги обърках тази зима, почти ежедневно много клекове с 10кг, отделно и аз бях по-тежичка и направо им разказах играта, та сега при малко повечко натоварване се обаждат, особено дясното. Сигурно ако спра тренировките и ездата ще мине, но не искам, по-скоро си налагам то да свикне с натоварването и организмът сам да се регулира.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 19:16 от !Diva!

# 168
изобщо не разбирам кой е краен - тук непрекъснато се плюе по ВМ хранене и се възхваляват въглехидратите, обаче резултатите, които някои показват не са за хвалене. Мис Дрими, слабичка си, ама след толкова силови тренировки и вегетарианство, тялото ти няма спортен вид, ами хилав, а мускули изобщо не се забелязват - само коремната стена. Що се отнася до здравословните ползи от вегетарианството - не ми ги хвали - била съм цели 20 г. вегетарианка, знам за какво иде реч  Peace Мога само да те съжалявам, барабар с тренировките и въглехидратите  Peace  А пък че ВМ хранене водело до натоварване на бъбреци и черен дроб ... хаха  Laughing

# 169
  • София
Е, Грийн, не бъди така докачлива на тема ВМ хранене, стига и ти сега, не всеки е длъжен да го признава, харесва, одобрява и обича, както и да го спазва. Все пак всеки има право на избор и трябва да го уважаваме, нали така  Peace
Въпроса е какви хора сме - добри или лоши, а не дали сме дюканци, високомазнини, зонови, вегетарианци, вегани, слънцеяди и т.н. Важното е да се разбираме като хора и да се уважаваме, както и да уважаваме чуждия избор/начин на мислене, так както искаме да се уважава и нашия   Peace

# 170
Ден 19 ниво 3 bowuu

Много добре знам къде се намира темата за ВМ НВД. Ако бях поискала, щях да се запиша там, но не съм. За много неща питам тук и всякакви отговори получавам, включително и противоречащи си, но плюене в чуждите диетични порциони не съм виждала. Thinking

# 171
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес съм без тренировка, защото съм намляна от вчера. Имам мускулна треска навсякъде освен на дупето  Laughing, значи утре му е ред  Crazy

# 172
  • UK
Тц тц тц, липсата на въглехидрати колко сприхави и нетолерантни прави някои хора... Laughing

Сори, аз млъквам! Crazy

ОТЧЕТ: 2 часа колело в парка с баткото! С други думи днес почивка! Simple Smile

# 173
Зелената, толкова ли си тренирана с твойто колело, че само плюеш по хорските постижения? Wink
Как може всички да не се храним ВМ, тцтцтц, срамота...  ooooh! току виж на всички ни спрял цикъла и сме се сдобили с куп други проблеми.

Отчитам Cardio Fix от 21 day fix. Утре почивка Simple Smile

# 174
  • В полите на Пирин планина
Грийн, нещо не си "навлезнала" добре в тази тема според мен. Тук рядко някой "плюе" против нещо, още повече против НВХ  Thinking Дори в темата за ВМ-НВХ ми звучиш доста крайна и там чета от няколко месеца.

Не ми иска да се развали чудесния тон на тази тема заради натрапването на някой режим. Едва ли има единствена истина.

Пък Мис Дрийми е дребничка и тялото й е нежно по природа, а определението "хилава" е на границата на обидата  Confused

# 175
Грийн, нещо не си "навлезнала" добре в тази тема според мен. Тук рядко някой "плюе" против нещо, още повече против НВХ  Thinking
Как може всички да не се храним ВМ, тцтцтц, срамота...  ooooh! току виж на всички ни спрял цикъла и сме се сдобили с куп други проблеми.
Мисля, че точно това е тонът на темата.

Мери, питай конкретно, възможно е и да ти отговоря  Simple Smile Въпреки че тук повечето сте с едно 15 години по-младички, бебета гледате, опитът не е за подценяване  Wink

# 176
Да не забравяме, че всички си казаха какво им допада и им влияе най-добре според опита си Wink

# 177
само дето на някой опита му е около 20 годишен, а на друг 40 годишен  Laughing
Един се прави на вегетарианец или на спортист от 2 години, а на друг това му е било начин на живот.

Абе не случайно пълнат гуши новоизлюпените "диетолози", треньори и бодибилдъри в България. Почвам вече да не се учудвам, спомняйки си постингите на едно момиче тук, което не можеше да събере достатъчно пари за един от корифеите в областта на диетичните режими и тренировъчни планове ... Или пък споровете за треньори - кой е по-по-най или пък кое тяло е най-най  Simple Smile

И после тонът на темата не бил този  Mr. Green

# 178
Е, айде нема нужда.  Whistling  Stop

Отчет с една 19дневна Румяна, айййй... Като за събота много тежко ми дойде. Ще има утре "Аз, робокопът", усещам.  Mr. Green

# 179
  • Canada
Дзак! Simple Smile

изобщо не разбирам кой е краен - тук непрекъснато се плюе по ВМ хранене и се възхваляват въглехидратите, обаче резултатите, които някои показват не са за хвалене. Мис Дрими, слабичка си, ама след толкова силови тренировки и вегетарианство, тялото ти няма спортен вид, ами хилав, а мускули изобщо не се забелязват - само коремната стена. Що се отнася до здравословните ползи от вегетарианството - не ми ги хвали - била съм цели 20 г. вегетарианка, знам за какво иде реч  Peace Мога само да те съжалявам, барабар с тренировките и въглехидратите  Peace  А пък че ВМ хранене водело до натоварване на бъбреци и черен дроб ... хаха  Laughing

Нещо против въглехидратите ли имаш?

Общи условия

Активация на акаунт