Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
И аз за днес да се отчета ден 18 ниво 2 Плюс BeFit GO  10 минутки  .Общо 40 минутки.
Леле колко здрави и хубави сте всички  Grinning .
Радвате окото много   bouquet  bouquet  bouquet .
Хайде да покажа и аз към какво се стремя и се надявам някой ден да изглеждам така .

Скрит текст:
Е нямам същата структура но ми се иска да изглеждам така .

# 76
Досега не съм имала кой знае каква МТ от тренировките на Руми, но от днешния със сигурност ще имам...тази тренировка определено ми беше най-гадната досега, хахах.
Но си заслужава, определено! Така че се мятайте на ниво 3 и после ще се чувствате страхотно!
Аник, прекрасен гръб Simple Smile)

# 77
Annick, адмирации!!! Три деца и такава визия  Heart Eyes. Наистина голяма работа си свършила, за да постигнеш такава форма.

Теди, и твоите усилия се отплащат подобаващо! Голям прогрес за толкова кратко време. Юли може да ползва твоите постижения като мотивация за другите си клиенти.

Аз много харесвам телата и на Фея и Бобченка, но при тях ми се струва една идея по-лесно постижима страхотната им форма. Тялото помни и това че е тренирано активно преди време ускорява процеса. Не че съм в състояние да издържа една цяла тяхна тренировка  Crazy.

# 78
TDI и Аник, страхотни сте, мерси за мотивацията!
Сещам се за Джилиян, която в БР все дава за пример една от участничките Лана, защото има 3 деца и изглежда супер. И ако това не е мотивация, не знам.

Весе, аз също обожавам тиква. За нея не се притеснявам толкова, защото май гликемичния индекс не й е толкова висок, нищо че е въглехидрат.

# 79
  • Пловдив
Здрасти!  
Първо и много важно, ТеДИ , Страхотна си!  Невероятно тяло си постигнала! Спортно, та дрънка! Ще те помоля, ако имаш време, да сложиш снимки преди Юли също, интересно ми е точно тези 8 седмици как са се отразили!
Аник , страхотен изчистен гръб, евала!   bouquet
Вивке, аз като дърта свекърва да си кажа - нали знаеш, че това за релефа, тежестите,  кардиото е внушение????? Базира се на неверните внушения на основоположницте на ВМ НВХ, че кардиото не бива да се прави, вредно е и не оформя фигура... А пишат така, защото е явно, че повечето хора на това хранене нямат сили за кардио, нямат издръжливост. За това го отричат като по-лесно. Когато говорим за вид тренировка и как изглежда тялото от нея аз винаги се обръщам към спорта- Колко не релефно тяло има Ивета Лалова и другите бегачк/ кардиото е основната им тренировка/, колко сланини има един маратонец /монотонно кардио/, колко грозна фигура има една скачачка /плиометрично/ и. Т.н.?  А Ивет Яде въглехидрати. Мисълта ми е, че понякога от много писания тук и там и четене тук и там човек си внушава разни неща, но така или иначе ти така се храниш, та може и да не ти е понася о Инсенитито все пак.  Crossing Arms
Отчитам Динамик Кор от Т 25 бета, тъй като още не мога да се настроя на източно европейско време, успех се и нямах възможност за нещо по - дълго. Утре ще правя гейм дей, в неделя ми е силовата.
Лек ден, спортни к а са виц и   bouquet

# 80
Благодаря отново! Мисля си, че някои хора са родени с повече мускулни влакна и малко им трябва да ги посъбудят. Аз съм така, като гледам и децата сега като растат и те бая мускул имат в сравнение с техни връсничета.

Някой беше пуснал клипче на Франк Медрано, и понеже го следя от отдавна, той е веган бодибилдър, та днес той е пуснал линк към една мацка- възхищавам се и на нея и на него за това което могат!  Аз с моята седяща работа и това което съм постигнала е много и само мога да си мечтая за такива умения:
Ето ако някой го интересува:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=782965291765725& … d=260304987365094

# 81
  • София
Ох, ами Любче, мацо, не знам ... може и да не ми понася, де да го знам. Въпреки, че не ми беше нещо, да кажеш, супер зверско, щом и силови се мятах да правя след него. Чанч е, но като починеш 5 минутки и си добре. Ми не знам и аз, не се чувствах тренирана някак. Поне да беше един или два пъти в седмицата така, а то - всеки ден, без нищичко силово. Имах чувството, че мускулите ми атрофират  hahaha  Ето днес, след Руми, цял ден си усещам крака, дупе, гърди, гръб. Сладка болка, дет се вика  Grinning Чувствам, че тези мускули са работили сериозно. Ето това нещо не го чувствах с Инсанинито, въпреки че много уважавам Шон, но не стигнах до втория месец, за да видя там какви са тренировките. Абе по-силово си обичам аз. Обичам да ме боли  hahaha не само да ми блъска сърцето. И моля, моля, аз си ям въглехидрати, и то доста  Heart Eyes Даже закусвам овесени ядки напоследък, освен всичките плодове, дето ги ям  Laughing

# 82
  • Пловдив
Въх,Вивке , ако си признаеш, ще те изритат от ВМ темата hahaha. Иначе, да, всяко тяло си има собствено мнение и това е Най-важното да го разберем май.  chef Ще чакаме снимки от теб след декември. Money, очаквам задника поне като на Joy черната мацка от  снимките, иначе те връщам още 90 дни. Joy

# 83
Вода ли задържам, не знам, но днес бедъра ми се стори доста голям, докато тренирах  Thinking  Sad

Отчитам ден 19, мноооого ме изкефи  Crazy тренирах с 4 кг и с 6 кг. Като тръгнах от залата (за една седмица съм с привлегии да използвам една зала за Киокушин тренировки Blush ) краката ги усетих много странно, леко кашкавалени Grinning и готино натренирани  Mr. Green

Любче, ние не отричаме кардиото. Мисля, че и и аз като Вив не съм човек, който би правил само кардио. Виж, ти си друга вОда  Laughing

# 84
Mомичета, извинявам се, че нахълтвам в темичката ви(често я чета), но имам един спешен въпрос. Утре ще ходя да си купя гирички.Въпросът, който ме тормози е какви кг да са?
Искам да отслабна в ръцете, но четох че ако искаме да натрупаме маса на ръцете(а аз точно това НЕ ИСКАМ),гирите трябва да са по-тежки;3 или повече кг.Ако искаме отслабване в ръцете да са по-леки: 2 или 1 кг.
Но информацията е доста старичка, та реших, че може да не е актуална, затова се допитвам до вас, защото съм убедена, че ще сте в час.
Аз за сега ходя да тичам сутрин по 30 -40 мин.Не съм аз за темичката,дори и като започна по-сериозно да тренирам.Вие сте на много високо ниво вече, затуй ме е срам да се отчитам  Crazy

Аууу, сега видях страхотни тела на последните страници  Heart Eyes
Ех как ме мотивирате .Искам и аз такъв гръб на моите 38 г  Heart Eyes
Аник, моля те, дай по-подробно с какви упражнения го направи  Praynig

# 85
  • някъде в орбита...
Здравейте, момичета.
Мен тази седмица ми беше убийствена  Tired Добре че свърши  Confused
Цикъла ми този месец беше гадост голяма. Заради болките и спазмите първо нямах възможност даже да стана от леглото да наготвя нещо нормално, та мъжа поръчва пици непрекъснато. Но пък и като ги поръчва, пак от болка даже не съм яла. Сега се чувствам толкова слаба, все едно ако изляза навън ще ме отвее вятъра  Embarassed Утре ще почна със йогата, а за неделя съм планирала да отида до басейна, та да мога понеделник да се върна към кардиото  Sunglasses
Намерих онлайн в Асда пълнозърнеста паста (спагети, лингуини и т.н.) - това струва ли си въобще наистина, или по-добре да стоя настрана от тях? Пастата ми е дива страст, и не съм хапвала от както съм на диета, ама ми се ядееееее  Cry

# 86
Прекрасни сте, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Евана, според мен си вземи 3 кг  Peace В началото може да ти дойдат тежички, но пък съвсем спокойно може да опитваш с бутилки с вода, след което да минеш на гиричките. А и не е нужно да бързаш, правиш си всичко с твое темпо, ще напреднеш Simple Smile Иии добре дошла   bouquet

А и на 1 и 2 кг много лесно ще свикнеш. Все пак не може да не си се прибирала с (поне) 5килограми торби от магазина, а да тренираш с 1 кг гири Wink

Хора, пастата е все едни и същи калории, въпроса е от какво е направена. Все тая каква ще ядете от гледна точка на калории.

# 88

Хора, пастата е все едни и същи калории, въпроса е от какво е направена. Все тая каква ще ядете от гледна точка на калории.

И сосовете, сосовете  Mr. Green

# 89
Мери, мерси за отговора   bouquet
С бутилки от 1,5 л тренирам, но хич не са ми удобни за придържане.Много са ми голями в дланите и едвам ги държа. Затова се реших да си купя.
Имам аз една гиричка в подписа- 13 кг е вече, имам чувството от нея толкова ми се удебелиха ръцете.Все иска в ръце и заякнах много там. Та сега дано ги позаслабна. Tired

Общи условия

Активация на акаунт