Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 387
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Някой беше попитал какво хапвам ...Нямам спомен кой.
За днес да си кажа менюто до тук което не е никак богато и кой знае колко здравословно.
Сутринта едно бонбонче свекито почерпи за рождения си ден.
После едно кафенце без захар и мляко.Най накрая  Laughing Laughing Laughing .
Тренировка и успях да хапна яйце с парче сирене към 13 часа това ми беше закуската.За следобедна закуска банан.За вечеря ще е пилешко филенце...Умувам за гарнитурата каква да е .
Как ви се струва?Доста малко май.Затова ли не слабея според вас?

# 91
  • София
Определено тази храна е малко, още повече за трениращ човек.
Трябват ти повече калории, протеини и зеленчуци  Peace

# 92
Ето, стегнах се и започнах наново след прекъсването. Засега програмата малко я промених от преди. Ще тренирам 4 пъти в седмица (просто нямам вр. за повече)  Tired

Два от дните велоергометър - кардио. На интервали - редувам 2 мин. бързо темпо с 5 мин. умерено. Всичко на всичко 20 минути. В другите два дни - боди уейт.

От снощи отчитам долна част - няколко вида клекове, напади, повдигане на пръсти, повдигане на таза (сега д-то направо ми пари  Simple Smile)

Довечера е кардио вечер... Как ви се струва като за начало? Колената си щракат, но и разни приятели започнаха да препоръчват илачи. Като се реша на нещо, ще ви пиша.

# 93
Я, каква чудесна нова тема! Мери, блгодаря! 

Теди, страхотни снимки! Браво!   bouquet
Аник, много красив гръб си изработила!   bouquet

Веселина, драго ми е да те видя в тази тема!  Grinning
Евана, добре дошла!

Аз усилено работя по моето лично предизвикателство и тренирам сериозно. Подобрих си и бърпитата (с лицева)- 10 за 27сек три поредни пъти! Искам да ги вкарам под 25.  Blush

Май намерих идеалното количество въглехидрат и съм много въодушевена. Енергията ми се вдигна неимоверно, а си мислех, че съм остаряла и претренирана.  ooooh! Глупости на търкалета. Умирала съм от глад! И още едно кило падна долу.
На 7.11. ще пусна снимки преди и след.  Grinning Дотогава искам да съм стопила още мазнинки.
Отивам да размахвам пудовка с Боб.  Heart Eyes

# 94
Добро Утро!
За днес кръгова за горна част, 12 упражнения, 8-10 повторения всяко, в 4 кръга. Чувствах се изморена, но избутах тренировката и сега съм доволна.  Heart Eyes
ТДИ, страхотна! Още веднъж да кажа колко много мотивираш!   bouquet По отношение на тренировките- харесва ми  с гигантски сетове+ плио, защото се натоварвам подобаващо, а и ми отнема по-малко време. Не съм си преглеждала тетрадките с тренировки( винаги записвам  Mr. Green ) наскоро, за да проверя каква метаморфоза са претърпяли през времето. Спомням си, че преди тренирах с 3 серии, сега вече 4 са ми съвсем ок. А за гигантски сетове тогава и дума не можеше да става.  Mr. Green
Аник, прекрасен гръб!   bouquet
Чаровна, Лаленце вече ти е казала, а и ти май си знаеш. Недостатъчно калории, недостатъчно протеин. Няма как да сваляш, ако гладуваш.
Лек ден!

# 95
  • UK
Вчера не успях да се добера до форума, та днес отчитам и вчерашната тренировка и днешната - ден 2 и 3 с Руми. Много, много приятни тренировки!

TDI, страхотна си, браво!  Mr. Green

Фея, много як масаж - ще се пробва!

Аник, страхотен гръб!  Hug

Дези, с нетърпение ще чакам и твоите снимки! УХ!

Мери, за темата  bouquet

Аз днес и аз съм почти на протеиново хранене - закуска: протеиново мюсли с бад.мляко; обяд: соево чили кон карне; ...

# 96
Вивке, аз като дърта свекърва да си кажа - нали знаеш, че това за релефа, тежестите,  кардиото е внушение????? Базира се на неверните внушения на основоположницте на ВМ НВХ, че кардиото не бива да се прави, вредно е и не оформя фигура... А пишат така, защото е явно, че повечето хора на това хранене нямат сили за кардио, нямат издръжливост. За това го отричат като по-лесно.

Какво общо имаше ВМ-НВХ с противниците на кардиото   newsm78 Много сте предубедени и не мисля, че това би ви довело до положителни резултати, пък били и те в духовен план  Laughing

# 97
  • София
Няма да ме изритат, Любче  Naughty Ко Ше правят после без мене  Joy
Те знаят бе, аз съм ги осведомила, че съм от тези, които освен зеленчук, ядат и плод, понякога картоф (рядко) ... а от една седмица и овесени ядки за закуска (не много, 2 с.л само  Wink ). Експериментирам с предтренировъчно хранене, но мисля, че имам резултат, защото го виждам в огледалото, мерките ми намаляват. В неделя ще съм най-сигурна, тогава си изчислявам теглото, но поне половин кило си е отишло от онези, които качих СЛЕД морето  Joy
А искам да ти кажа, че откак почнах Руми имам видима! промяна в дупето  Mr. Green към добро де  Laughing

А ето Грийн шпионирала  Mr. Green

Мери, а  Heart Eyes Днешната тренировка беше тоталната разбивация  Crazy Мнооого добра  Peace
Утре почиваме, нали?

# 98
Защото четох някакви хвалебствия вчера по повод коментари в наш'та тема за хапването на въглехидрати и реших да поспамя  Crazy И въобще тези хора, да не ги цитирам, ще се разпознаят, си въобразяват, че са на ВМ хранене и после се чудят защо им стърчат сланините  Joy Голям праз, че Ивет Лалова ядяла въглехидрати! На мен примерът ми е Новак Джокович, който пък е на ВМ-НВХ и не иска да помирише въглехидрати  Joy Joy

И не знам откъде тези изводи за издържливостта на мазните дами. Аз лично си карам по 250 км на седмица със скорост около 25-30 км в час/в зависимост от терена и вятъра, като тази година съм навъртяла вече 5000 км. А въглехидратите без да се старая са ми около 50 гр на ден.

# 99
Експериментирам с предтренировъчно хранене...

Като стана дума за това, може ли идея, какво мога да хапна преди тренировка, ако съм много гладна  Crazy
Понякога съм в движение и нямам време да си изям киселото мляко, когато трябва. Като се прибера в къщи, искам да си започна тренировката, но така ми стърже корема, че не мога да мисля за нищо друго, освен да седна да вечерям (то това е и причината, заради която супер внимавам да не пропускам хранене  Crazy) Та в такива случаи, какво мога да хапна набързо и след 30-40 мин да мога да започна тренировката  newsm78 Чаша айрян дали ще свърши работа  Thinking Или нещо друго...

Веселина, драго ми е да те видя в тази тема!  Grinning

Wink Освен по парфюми, ще ме зарибяваш и по тренировки  Flutter

# 100
  • София
Грийн, молим ти се душа, хич не си въобразявам на какво съм, баш на НВх съм си, но с до 100-тина  гр. +/–  В на ден, а не под 50. Сланини не ми стърчат много отдавна, ако за мене говориш де  Wink Даже откак качих В. и пропих протеин намалих сланините (последните ми сланини бяха).

Веси, ами не смея да се изказвам по този въпрос, защото не съм особено компетентна. Все още експериментирам.

# 101
Нямах теб предвид, Вивиан  Hug Прехвръкнах през темата и видях някакви калкулатори на мазнини и прочие и дамите тук са си дали процентите мазнини ... та си рекох, те наистина не знаят къде е истината  Heart Eyes

# 102
Исках да се включа за спагетите......тук си купувам " спагетена" тиква  и си правя фалшиви спагети.  Mr. Green Никак не е лошо. Не знам в БГ дали я има , и дали не е скъпа. Разрязва се на 2, пече се надолу с разреза. Оставяш да изстине и после с вилица издълбаваш вътрешността. Получават се тиквени спагети. Не е сладка на вкус. Като тиквичките в Бг е. Приготвям си сос от домат, лук, чесън, малко сиренце. Всеки може да го направи според вкуса си.
И за сладката тиква някой беше питал-хапвам си я по всяко време.  Mr. Green Даже в момента.  Mr. Green

# 103
# 104
  • София
Грийнчо, ай стига и ти!  Hug  Те момичетата не са на този режим, пък и нямат претенции за нищо, просто коментираме си тука ...

Общи условия

Активация на акаунт