Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
абе не е съвсем така - аз съм цитирала коментар, а и в тази тема почти всеки ден се говори против ВМ-НВХ или пък Спайдърите Stop Само дето почти всички ходят при разни бодибилдъри да им изготвят тренировките и хранителните режими  ooooh! Да не казвам, че на прима виста, без да тренирам с тежести, няма да ми се опънат двойни тежести от цитираните тук.

# 106
Днес Спартакус 2 с 5килограмови гири, мокра съм  Wink

Тази седмица не съм се и отчитала както подобава, но имах причина.
Скрит текст:

Първи рожден ден за госпожицата  Heart Eyes Считайте се всички почерпени с нашата домашна морковена торта  Hug

Дори нямах много време да чета последните страници, но ще се поправя  Wink

# 107
Аууууу, Би, колко много е пораснала малката госпожица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ти е здрава, щастлива, жизнена и изпълнена с любов  Heart Eyes Hug

# 108
Ааааа, ей на, такива неща харесвам! Анник, ТДИ, разкошни сте! Браво за труда, за усилията, за твърдиглавието! Отплатили са се   bouquet

Би, мамината, сладка буцурунка хубава тя! Да я цункаш от мен по челцето и да ти е здрава!

Аз и днес почивам, за да ми се оправи коляното. Пиша го разтоварващ ден и съм на айрян.

# 109
Би, да ти е жива и здрава дъщеричката! Прекрасна!
Ти ли си правила тортата и украсата? Много яка торта.

Завид за тиквените спагети, за първи път виждам подобно нещо. За мое щастие никак не харесвам паста, един пакет спагети мога да го ям една година и то само с пресен домат, босилек и сирене. Не харесвам и никакви сосове, особено млечно майонезени.

Тренирам тези дни с предизвикателството на Румяна. Никак не я харесвах преди, но съм решила да изкарам 2 седмици и тогава да давам мнение. Който е по запознат може ли да ми каже защо тренира в такива дълги серии, при положение, че самата тя не може да ги изкара newsm78, явно си има  някаква причина. Питам за тренировките от ниво 3, мисля, че от второ ниво са с по-кратки интервали. На някои и аз не издържам, но повечето успявам да ги изкарам без почивка.

Тези дни нямам никакъв апетит, месо не ми се поглежда, днес реших да си засека калориите във финтес пал-не мога да мина 1000 ooooh! по този повод взех спешни мерки hahaha
Търсейки обаче калориите на кисело мляко Елена 3.6% каква беше изненадата ми, когато го открих въведено на чист български Joy Joy Я да си признае коя я свърши тази работа? Потърсих и други продукти от тези които употребявам и бях безкрайно изненадана, че ги има. До сега не ми беше минавало през ум да ги търся.

Тиква ям почити всеки ден на някоя от закуските.

Аник, ТДИ, поздравления за чудесните резултати. Изглеждате супер!

# 110
Хоп, в какъв смисъл защо тренира в такива дълги интервали? По 10 секунди ли искаш да са? Нали това е идеята - трябва да ти е трудно. Ти ако си спретнеш тренировка, каква ще я направиш? Нали в един момент и ти ще спреш за почивка. И тя е човек, бе хора Simple Smile като мен, като теб... а и ниво 2 е ниво 2 Wink Има огромна разлика в трудността. Тя не е ниво 2, нормално е там да не си почива или да спира по-рядко.

А и като си тренирала до сега - все с едни и същи интервали ли тренираш? Атакуваш тялото по-различни начини.... следващия път същата тренировка ще й се стори по-лесна - на нея, на мен, на теб... защото напредваш. След няколко изпълнения на същата тренировка, няма да спираш Simple Smile Ще ти е лесна и няма да я правиш скоро, защото не ти носи нищо.

# 111
ох, тъкмо влизам да се допиша, но виждам, че си ми отговорила Мери. Grinning
Четох й отзивите във фейса и точно там са й задали същият въпрос.
Иначе не, не тренирам винаги с еднакви интервали и не, не искам да са по 10 сек., но ми се струва, че 45 на 10 или дори 50 на 10 са по-приемлива комбинация, а на тези тренировки на които аз съм попадала са на 60, та даже имаше една на 120сек интервал. Иначе на мен не ми пречи, просто ми стана интересно дали е коментирала.

# 112
Ами точно това е идеята - стресираш тялото по различен начин. Както казах - след 2-3 изпълнения на тази тренировка ще видиш, че тялото ти по друг начин ще реагира и ще  си по-силна, издръжлива Simple Smile

# 113
Би, да ти е жива и здрава принцесата! И двете с тортата изкушават еднакво Crazy
Страхотни снимки на коремчета, гръбчета виждам - евала, момичета! Hug

Да питам аз - какво мислите за зеления чай? Някой пил ли е? Прехвалено ли е това китайско чудо, или баш помага newsm78

# 114
  • някъде в орбита...
svetty1980, много мерси, ще я опитам  Hug
Мен пастата ми е много голяма слабост, но нормална такава (а не като някои производители - всички видове с една смес правят О_о). Видовете паста са различни както по вкус, така и по комбинация със сосове или в готвено. И сега много ми липсват всичките  Confused Добре поне че мога да си хрускам още плодовете и млечните - ако и това ми беше спряно, щях да се обеся направо  Crazy
А Руми според мен е голям сладур. Един ден ще съм на нейните упражнения  Sunglasses

Би, да е жива и здрава дребка, и много да те радва   bouquet

# 115
За паста любителите - напишете Здравословни Палео спагети със сос болонезе в гугъл и ще ви излезе рецептата в сайта на Инес. Правила съм я няколко пъти, много любима  Peace

# 116
Привет от мен, дами!

ТДИ, няма думи да опиша...... просто си постигнала толкова много, не знам дали аз бих могла, браво силно момиче си ти , само така- воля и желание. Ти си нашия стимол.
Анник, идеално оформени мускули по гърба и ръцете, браво!
Би, да ти е жива и здрава малката, мног е сладка!
Аз да ви се уплача, хванал ме евируса ли настинала ли съм , днес сутринта мислях,че само гърлото ме дразни, но към обяд вече работата стана зле. Колко хапчета и лукчета изсмучих днес, чайове с мед, а сега за първи път  си цедих лимон с мед. Дано се оправя утре вече. Но не с еотказвам от тренировката, така се изпотих , направих си ден12 от ниво3 на 90ДП. С много почивки, малко трудно, дали защото не съм съвсем здрава или просто интервалите са много дългиии.
Никой не направи коментар на застоя ми в кг, на споделеното ми меню от няколко дни  Heart Eyes
Днес : пилишка пържола с млечна, 1 кофичка к. мляко, 1 пърче мусака /дояждам от вчера/, 1 ябълка, салата от алабаш, морков, ряпа с лимон + меда в чайя Simple Smile.
Мисля в понеделник- точно след 14 дена, да ви споделя резултатите от предизвикателството.

Моля за малко помощ, момичета,
Скрит текст:
искам да купя за подарък на МП маратонки и съм харесала едни на пума, проблемът е,че той носи 39 номер, но рядко успява да намерим мъжки обувки 39 и често купуваме 40 номер. Въпроса ми е такъв- какви са ви наблюденията, по- големи или по-малки са моделите на пума и някой ако имма модел на пума 40 номер, ако  може д а ми каже колко сантиметра е ходилото. Извинявам се , но ми сля че тук шанса да получа отговор е голям  Hug

Лека вечер!

# 117
Отчитам ден 17. Не спя много последните дни и днес вече ми се отрази - чувствах се като охлюв по време на тренировката. Не се бавех много де, но се поозорих, а и от вчера си имам стабилна МТ на цялото тяло. И аз като Вив забелязвам положителни промени, но взех да задържам вода и се чувствам подута. Вече си обяснявам повече неща, благодаря на ТДИ за статията за месечните влияния, разбирам и защо е балоновото състояние сега.

Би, честита рожденичка! Да е много здрава, усмихната и палава! Много е пораснала, да не й е уроки!
ТДИ, аз помня и първите ти снимки още, промяната ти е невероятна!
Аник, много хубав гръб, нямам търпение и следващите снимки да пуснеш. И косата ти има страшен блясък Wink

# 118
  • Пловдив
Грийн , каза го Джулс, каза го и Вив във вашата тема -това, че на 1 човек супер ограничаването на въглехидратите не му се отразява на спортната дейност /и настроение, и сън, и здраве, и щастие/, не означава, че на останалите 9 ще се отрази по същия начин. Хората са различни, организмите са различни, не е една и съща формулата, както и да се опитваш да го внушиш.  Аз в случая говоря за здрави хора, за диабетно болни нещата са различни и тях не ги коментираме. А казах за ВМ НВХ концепцията закардиото, защото Инес например така твърди, както и почти всички , пишещи по темата. Включително съм чела цитирани специалисти във вашата тема, които твърдят точно това. Да, силовите тренировки са ок за жените, но и кардиото не вреди. Кое ще ти извае фигурата,  е супер индивидуално и зависи и от типа тяло. Високи  момичета-ектоморфи сигурно ще изглеждат прекрасно и само със силови. Аз, обаче, бидейки с моята структура, знам, че Кардио трябва да бича,  независимо от твърдението,  че тортите правели жените големи, а не тежестите.   ПОвярвай ми, тренирам ли само с тежести, заприличвам на щангистка. Всеки е индивидуален и за тренировки, и за храна, за това супер мразя точно мнението, че ако ядеш точно това, ще си слаб,  а с другото ще си дебел. Ами не е вярно. За мен е едно, за теб е друго и това трябва да го осъзнае всеки. И тогава вече ще взима правилните решения цял живот, а няма да се лута от една крайност в друга.
За спагетите от тиквички Зузка също има една прекрасна видео рецепта.   chef
И никой не е обесил дума против Спайдърите,  аз съм в темата година и половина и не е споменаван изобщо Милко. А половината момичета са на ВМ НВХ хранене и никой не ги хока,  а напротив. И това ми напомня за една статия на Юли,  която ТДИ знае, хахахха.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 21:30 от luba_rizova

# 119
Днес не съм тренирала, утре ще наваксвам и ще се отчитам. Влюбих се в гърба на Ани  Heart Eyes Ето това е нивото, което целя. Знам, че ще стане бавно и трудно, но искам такъв гръб. Жесток е!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт