Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Грийн, ти си за съжаление, скъпа, ма това е друг въпрос...  Whistling Laughing От себеуважение поне замълчи, че ставаш смешна за всички.
Скрит текст:
Съветвам те да се заемеш с по-големите си проблеми, които нямат нищо общо с режимите на хранене и спортуването

Отчитам ден 18 от 90П, той се повтаря с друг ден отпреди, но не се сещам кой. Добре ми дойде, като за след почивка. И йога планувах, но така и не се стигна до нея, защото цял ден се мотах и накрая не ми остана време. За утре не знам дали ще успея,защото точно пък в неделя ми е най-натоварено май.

Храната ми е добре днес, две хранения, въглехидрати на макс  Joy сила на макс и удовлетворение от живота като цяло. Не се пъна да деля хората на бял,черен,сив. Peace

За малко да забравя МисДрийм, която и преди съм виждала на тази снимка, но тогава само четях. Разкошна форма, фина и все пак силна и релефна!

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 23:04 от Анонимен

# 181
Мдааа, все по-зле става. Не е лесно чак да позеленеш от злоба  Mr. Green
20 години вегитарианка, а сега по-католик от папата  bishop
Като искаш да си полезна покажи снимка за пример на момичетата. Иначе опяването ти е на вятъра.

Мери, "А някой кара колеело, а някой кара колеело..."  Joy

# 182
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
покажи снимка за пример на момичетата

Взе ми думите от устата  Hug

Грийн, аз не мога без въглехидрати, буквално припадам, изследвала съм си захарта - на границата, но в нормата. А ако ям въглехидрати в залата съм АЗ нямам спиране, ако не съм яла съм вяла, отпаднала, дори разсеяна. На всеки въглехидратите му влияят различно, аз не натрапвам високовъглехидратното хранене на никого, моля те, недей и ти на нас. И наистина, ако искаш да ни убедиш в правотата си, покажи една снимка и кажи - ето: това е резултата.

Мис Дрийми изглежда страхотно, изобщо не е хилава, има добре оформени рамена и бедро, както и корем, там най-много си личи колко е тренирана. Рамо се прави с тренировка, не с диета, това мога да го кажа на 100% и по рамената ги разпознавам кой тренира, кой диетира  Mr. Green

Аз днес горна част в гигантски сетове (Свети Wink ) + корем, между тях бърпита, катерачи, джакове... С храната не съм добре днес - останаха ми да правя въглехидрати. Имахме гости, не си планирах добре нещата и я забатачих, утре по-добре, а и съм взела любимото ми - телешки стек   chef

Лека нощ  Hug

# 183
Мери, радвам се, че си върна предишния аватар.

Мис Дрийми изглежда страхотно, изобщо не е хилава, има добре оформени рамена и бедро, както и корем.
Точно това щях да кажа   bouquet 

Грийн дрийм, моля те, не изтъквай възрастта си като критерий за опитност и знания. Защото както казва Пратчет, "Това, че някоя жена вече няма зъби не означава непременно, че е мъдра. Може просто да значи, че е била глупава твърде дълго."

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 08:02 от Фея Кръстница

# 184
  • Пловдив
Привет, момичета!
Записвам се чак на 13-та страница, но пък за сметка на това съм заредена с много положителни емоции от пътуването ни миналата седмица  Crazy.
Тренировки нямах възможност да правя, защото от сутрин до вечер обикаляхме по лондонските улици, а и там където бяхме отседнали въобще не беше удобно. От вчера съм си обаче в режима - ден 16-ти от предизвикателството на Румяна.

Връщам се да ви чета и после ще коментирам.
Хубава неделна сутрин  Simple Smile!

# 185
Добро утро милички,

Да постна и тук освен във фейса ето това Ернестин Шепърд: https://www.youtube.com/watch?v=eae3_LDysY8[/b]
Да гледкаме и да се наслаждаваме! Ето това целим всички тук в темата, да сме брилянтни винаги, усмихнати, сияещи, и със здрав дух в здраво тяло!!!

Преди време бях срещнала нейно интервю/ако не се лъжа там пишеше, че късно е започнала да се занимава с бодибилдинг/ и сега като се поразрових виждам, че има доста материал из нета. Като си я гледам си мисля, че май трябва да отивам и аз в зала, ако искам по-такива резултати!

Момичета, моля разкажете ми повече за протеините, кога и как се пие, защо имаме нужда, и от кои сте доволни, запомних само, че някой последно каза добри думи за "Арнолд",

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 07:48 от !Diva!

# 186
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, моля разкажете ми повече за протеините, кога и как се пие, защо имаме нужда, и от кои сте доволни, запомних само, че някой последно каза добри думи за "Арнолд",

Joy  аз бях  bowuu

Ще започна малко от далеко, а който не е съгласен, да ме поправи... Горенето на калории в организма се случва с извършването на основните жизнени дейности - от там идва и средния енергоразход, който е минимума калории, които трябва да се приемат дневно. Освен, обаче с тези основни жизнени функции, калории се горят и от мускула, колкото повече и по-голям е той, толкова разхода в организма е по-голям, толкова по- на често на тялото ще му се налага да прибягва до запасите си и да гори мазнини. Ето защо е особено важно да се грижим за мускулите и да не ги оставяме да гладуват  Laughing Други причина е, че като си заминат, овисваме и т.н. След тренировка мускулите се възстановяват,т.е. хранят се  с протеинче, много е важно това, за да не ни избягат  Laughing Ако искаш да качваш ММ му даваш и В. и в тялото ти мускулите пируват  Party Ако ти е по-кеф след тренировка изяж 3 кюфтета от телешка кайма, или телешки стек, или пилешки гърди - всички те са богати на протеин, ефекта ще е същия. Но ако не можеш да ядеш по 2 кила месо на ден, тогава няма нищо лошо, нито вредно в това да си разбъркаш едно протеинче след тренировка, да не говорим, че то ще се усвои за час-час и половина, докато на кюфтетата ще им трябват 3-4 часа.
Средно си смяташ колко кг тежиш, умножаваш по 2 и това е количеството макронутринет протеин, което трябва да приемаш, като за да не стават грешки, в телешката кайма напр. има 20гр. протеин и 3гр. мазнини, т.е. ако си изяла 100 гр кюфте, това не означава, че хоп 100гр, дневния ми протеин - готова съм, това означава, че от твоите примерно 100-120 грама (не знам колко тежиш) си приела 20 и тук става ясно колко е трудно да си набавиш необходимия протеин само с храната. Затова се пият и добавки.
Като си поръчваш протеина,или купуваш в магазин, няма значение - гледай състава му и го съобразявай с хранителния режим. Аз съм си взела "Арнолд", защото аз освен много протеин имам дни, в които имам да правя и много въглехидрат, а "Арнолд" съдържа и 6гр. В на доза Wink Предния ми протеин е на Синтракс, Нектар - той няма нито В, нито М, само протеин и е подходящ напр. за НВ хранене. Така че чети етикетите Wink
Можеш да го пиеш по всяко време, това е все едно да питаш кога да си ям кюфтетата. Можеш да закусиш, обядваш и вечеряш, НО това е хранителна добавка, т.е. освен протеина е добре да имаш и нещо друго на масата. Разбира се най-подходящото време е след тренировка, вече обясних защо - тогава тялото се възстановява и има нужда, но можеш да го пиеш и преди сън, моят братовчед така прави, а той е 106кг. с много изчистен релеф, според него докато спи тялото също гори (което е вярно) и за да не му заминат скъпоценните бицепси удря по една доза преди сън, аз също го правя понякога. Още повече, че "Арнолд" разбъркан с мляко не се отличава по нищо от мляко с какао  Mr. Green
В НВ дни от ротацията си пия Синтракс Нектар, че тогава нямам мегдан за В.

Ми туй то, ако някъде нещо съм в грешка, следващия да ме поправи. Все пак аз съм аматьор и нямам претенции да съм голям разбирач  Blush

Малее хора, пък снощи изпих 2 чаши вино и днес ми е много трудно  Tired  пък след малко ще вадя Дорчо за езда, срам ме от треньора, поне 1 бутилка да бях изпила  Stop  Ще ходя, то е ясно, да видим как ще се справя  Rolling Eyes Дано да не ме кара да скачам, че ей там - изгорях!  Tired

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 09:39 от TDI

# 187
На 13- та страница, но все пак- ХОП!!!  Laughing
Мери, благодаря за поредната страхотно оформена тема!!!  Hug
3 дена без тренировки /заради пръста на крака/, но за сметка на това- с УЖАСНО хранене.  Sunglasses Но бях и изморена, та почивката много добре ми се отрази.  Peace
От днес- отново обух маратонки /и въобще затворена обувка/, тренирах с Румяна- ден 16, онзи с бърпитата  Laughing
За утре планирам фитнес.
С храната твърдо минавам на стриктно "Оптимално тегло"  Laughing

Видях страхотни тела- ТДИ, мис Дриими,  Аник... Браво, момичета!!! Риспект! Само ме надъхахте още повече.  Hug

Хубава неделя на всички!!!

# 188
Отчитам Chalene Extreme - Lean 3

Направих си няколко снимки иии официално заявявам,че декември месец ще е мъчение за дупе и задно бедро.

# 189
Добро утро, спортни!
Мис Дрийми, имаш идеална фигура, много мотивираща снимка.   bouquet

Вчера само тичах, днес пак ще тичам, но ще вкарам и силова довечера.
Днешното ми меню е:
 з- портокал, о- пуешки кюфтета със салатка, в- пилешки дробчета, домат

!Дива!, благодаря! Hug

Грийн, защо изобщо гледаш в чиниите на хората? Какво ти влиза в работата кой колко въглехидрат поема и защо реагираш емоционално? Все едно аз да се фръцна, че никой не е влюбен в бокса, или в йогата....
Имаш 40 години опит със спорта? Тежко преживяваш, че ставаш на 60? Всички натам отиваме, няма да ни се размине. 

# 190
 kaffeetrmker_2

Плах отчет за седмицата.
-1 кг
-1см от бюста
-2,5 от коремЯ
-2 от ханша
-1 от бедрото
и бицепса ми е пораснал със сантиметър.  ooooh!

Скромно, но от сърце.  Laughing

# 191
  • София
Браво, браво, Suede   bouquet

Аз вчера направих въглехидратното зареждане с пица и шоколадов мус, съответно днес кантарът ми показа + 1.400 кг, знам, че е вода и не се притеснявам. Но след толкова въглени тичах без въобще да се уморя, задъхам или изпотя. Заболя ме кракът и спрях, иначе можеше още.

Иначе дойдох да ви покажа една полезна картинка, която обяснява кои упражнения кои точно мускули натоварват.
Скрит текст:

# 192
Госпожица Лаленце ,благодаря за хубавата и полезна картинка   bouquet

# 193
Аз пък четох в бб-тийм сайта, че правият коремен мускул е един (както е на картинката с flutter kicks) и няма такова нещо като трениране на "горна част" и на "долна част". newsm78
Даже намерих линка, ето цитат:
"Прав коремен мускул (Rectus abdominis) – т. нар. "плочки". Функциите му включват сгъване в таза, защита на вътрешните органи, предотвратяване на въртенето в таза, създаване на вътрекоремно налягане и поддържане на правилна стойка в кръста. Важно е да се спомене, че това е един мускул - той се активира и работи едновременно по цялата си дължина, т.е анатомично и двигателно няма разделение между горна и долна част на корема. Следователно няма и упражнения, които да натоварват определена зона от правия коремен мускул – той е едно цяло."
http://www.bb-team.org/articles/3734_koremni-muskuli

# 194
Здравейте в този чуден неделен ден, аз след 2-дневна МТ днес понаваксвам със загрявка - цялостно почистване на къщата ( без прозорци и гардероби), което ми отне цялата сутрин и дни 2-3, ниво 2 на Руми. След което мислим с мъжа ми да се поразходим по плажа и морската градина. Поздрави и приятна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт