Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За вчера отчитам шреда ниво 1 и само 15 мин велоаргуметър, нещо съм станало кекава и не издържах да карам повече  Crazy

# 316
Записвам се най-накрая в прекрасната ви темичка Simple Smile
От 6 седмици тренирам аматьорски художествена гимнастика в зала, но 2 пъти седмично по 2 часа ми малееха, така че си адаптирах тренировката и за вкъщи. Започва да ми доскучава обаче и търся нещо, с което да разнообразявам.
Като се прибера от работа ще дръпна балетните вариации (дано са им активни линковете). Стискайте ми палци!
Жалко само, че май няма с кого да си ги обсъждам тук. Доколкото виждам всички се придържате към по-друг тип? Онзи ден пробвах Фитнес Блендера, но колената ми не спират да ме псуват от тогава Sad

# 317
Добър ден.Да се включа и аз за днес с тренировките.Направих http://www.youtube.com/watch?v=bxFsa4fFlC8 плюс предизвикателстово  ден 23 ниво две.
Искам да ви попитам имате ли пудовки?Ако да от къде ги купихте и колко кг е хубаво като за начало.Вманиачила съм се по тези пудовки .Ставам да взема един бърз душ и отивам да търся коя ясла ще приеме малката за ноември защото мисля да се връщам на работа.Само си мисля ,че като се върна ще трябва да ставам в  5 и 30 за да тренирам Grinning #Crazy

# 318
Привети, момичета!   Hug
Днес съм с ужасна мт, за снощи отчитам интервална кардио вечер... велоергометър и степер. Обаче съм много доволна  Laughing Освен това търсих, четох, питах, гледах и се спрях на 2 продукта за ставите. Не знам кой от двата да си взема обаче. Вие ползвалили сте някой от тях? Аз съм пила само на едната от марките жълт кантарион, ама той е за съвсем друго и тогава ми помогна...

Лек ден на всички!   bouquet

# 319
Жалко само, че май няма с кого да си ги обсъждам тук. Доколкото виждам всички се придържате към по-друг тип?
Аз си хвърлих едно око на Ballet beautiful. Гледах, гледах и се отказах. Трябва ми нещо по-интензивно. До вчера съм тренирала по програмите на Джилиан, По никакъв начин не ме предизвиква тази балерина.
Онзи ден пробвах Фитнес Блендера, но колената ми не спират да ме псуват от тогава Sad
Техниката как е?

# 320
Приивет и от мен!
Нямам какво да отчета  за сега. Сутринта ходих на лекар да ми взимат кръв , не трябваше и кафе да съм пила, а с моето ниско кръвно .... веднага ми падна още и сега не се увствам добре. По -късно ще се опитам да тренирам по план. Само не знам как ще се справя, защото сестрата не знам какво направи , но цялата ръка ме боли и едвам я движа. Получи ми се огромно синьо петно.
Вив, стискам палци!
Фъстък , щом си имала проблем със щитовидната жлеза е хубаво да си ги следиш профилактично тези неща. На мен лично ми правиха ехография с направление без да доплащам, но ми я прави кардиолог.

# 321
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Rammer Jammer, браво!   bouquet 

Някой пита за корема ми - комбинация от хранене и тренировки е, може би храненето има наистина отношение, но аз с ротацията и пица съм яла, и спагети и тирамису и сладолед и торта, изобщо не ми е супер изчистено храненето, на всеки 3 дни с ротацията ям бързи въглехидрати, разбира се в умерени количества. По-скоро промяната дойде като започнах коремните преси , обаче понеже предния път голям спор се завихри покрай тея коремни вече не смея да кажа... След всяка тренировка правя коремни в различни вариации - стандартни, коляно към лакет, и други. Вчера нямах време, т.к. бяхме на гости и вместо това направих нисък към висок планк в табата протокол, като след като приключих едвам се изправих и ми се въртеше главата - като спринт на планкове бях, и локвичката в края на тренировката го показваше.

Вчера долна част + корем, днес езда  Peace

# 322
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър ден.
Отчитам 6 км интервално тичане и послевала силова тренировка за цяло тяло с акцент на дупето ( хип тръстери с 20 кг гира до дупка). Утре незнам как ще сядам Crazy

# 323
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добър ден.
Отчитам 6 км интервално тичане и послевала силова тренировка за цяло тяло с акцент на дупето ( хип тръстери с 20 кг гира до дупка). Утре незнам как ще сядам Crazy

Бобчееее и аз с толкова ги правих, леле как се кефя, че мога като теб  Hug  Party

# 324
  • UK
evenfall, добре дошла! За да те болят колената значи не си изпълнявала правилно клековете. А е много важна техниката, защото в противен случай стават контузии. Ето видео за клек: https://www.youtube.com/watch?v=aPYCiuiB4PA  Важно е, колената да не отиват по-напред от пръстите. Peace

karinita, явно сестрата ти е спукала вена! Много неприятно Confused

Вив, успех! Peace

Аз отчитам за днес: ден 5 с Руми. Утре мисля да правя 8 и 9 заедно! Peace Laughing

# 325
  • Бургас
Привети, момичета!   Hug
Днес съм с ужасна мт, за снощи отчитам интервална кардио вечер... велоергометър и степер. Обаче съм много доволна  Laughing Освен това търсих, четох, питах, гледах и се спрях на 2 продукта за ставите. Не знам кой от двата да си взема обаче. Вие ползвалили сте някой от тях? Аз съм пила само на едната от марките жълт кантарион, ама той е за съвсем друго и тогава ми помогна...

Лек ден на всички!  
Здравейте, може да пробвате това, майка ми го приема и е много доволна - и като цена, и като съставки http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Arthri-Flex-Advant … 180-Tablets/14193

# 326
  • UK
Здравейте и от мен!

Виви
, стискам палци всичко днес да мине както ти се иска!   bouquet

Рейн, аз имам горчив опит с работа, на която не се чувствам добре и от сегашното ми положение мога само да кажа, че не си струва да се търпи, пък дори и да е само временно да се закърпи положението. Ако не си притисната от финансова или семейна гледна точка, следвай мечтата си.

Имам сериозна мускулна треска на бедрата и задника от Спартакъса вчера. Сигурно от клековете най-вече. Днес ще я давам по-кротко.

evenfall, да, по малко по-различен начин тренираме повечето тук, но пък ще е много приятно ти да разнообразиш и да дадеш свежи идеи! Добре дошла Simple Smile

# 327
Здравейте следурки,
Най-накрая изчетох, че то много сте писали. Иска ми се да пиша на всяка по нещо, ама като не запомних всичко  ooooh!

Вивче, довечера да ни почерпиш виртиулно, всичко да ти се нареди по най-перфектния начин!

Рейни, следвай сърцето си, стискам палци да ти е по-малко трънлив пътя  Hug

В момента съм с каната на Дели на главата, изпих си послушно протеина, чийто консултант ми е TDI и купих кайма за довечера за Руло Стефани на Тяна  Grinning

Бъдете здравички и си обръщайте внимание когато организма алармира  Hug

На мен не ми излиза от главата онази мацка на 76 години Ернестин, голямо предизвикателство ми е, щом тя може на тези години, мога и аз. Минах основно на протеини с цел чистене за няколко дни, после ще включа малко тахан за закуска, нещо съм се амбицирала.

Момичета от София, на очните ще пребивавам основно в кв. Хаджи Димитър и Драгалевци, да знаете там да има хубави фитнес зали, чистички най-вече, които да ми препоръчате!

# 328
  • В полите на Пирин планина
Рейн, точно, когато човек е млад и без семейни ангажименти е най-лесно да поработи за мечтите си  Grinning Не, че след това не е възможно, но понякога трябва да се правят компромиси.

Каринита, дано бързо отшуми болката в ръката.

evenfall , тук всичко спортно се обсъжда без проблем. Говорим си и за хранене, а и за други нещица, които ни вълнуват. Добре дошла и споделяй тренировки - на мен лично би ми било много интересно. Ако не обичаш силови с тежести и кардио можеш да разгледаш програмата на Шалийн Джонсън PIYO. Тя е комбинация от упражнения със собствено тегло за гъвкавост, сила и баланс. Аз много я харесвам и я правя редовно.

Вив, успех в днешните начинания.  Peace

# 329
Здравейте и от мен Simple Smile)
За днес отчитам ден 23, ниво 3 и йога, разбира се! Много добре се изпотих, супер ми дойде тази "стара" тренировка Simple Smile)
С яденето днес съм : чай с 2 банана на закуска, печено пиле със задушени зеленчуци и риба със задушени зеленчуци за вечеря Simple Smile) как ви се струва?
Вив, стискам палци!
Evenfall, аз като по-малка бях много привлечена от Художествената гимнастика и много я харесвам. Така че бих правила някаква аматьорска и аз, ако споделиш Simple Smile)
Рейн, следвай мечтите си, докато още имаш възможност. Щом не ти харесва, напускай Simple Smile
Не помня на кой какво исках да напиша вече, така че успешен ден Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт