Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 121-ва тема

• 174 382
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
За вечеря- салата от маруля и краставица с пресен лук, както и яйце по панагюрски.

# 91
Мими, я сподели как я накара тая питка да стане по- дебела и от мене

# 92
Windy, честита радост! Да сте здравички и много щастливи заедно!   bouquet

# 93
mimi0585 , майсторка си ти!
Windy, честито! Пожелавам ти да расте здрав и щастлив!
Днес у нас класика в жанра - пържени кюфтета, бобена салата и тазгодишната ми лютеница:

# 94
  • София
Windy- честита ВИ радост. Да е много здрав и щастлив малкия Филип.
Следа ви с интерес и правя редовно от вашите неща. Страхотни сте.

# 95
Козунак

Сладки "Гъбки"

# 96
rossonera
гъбките ти са като истински. А козунакът е страшно апетитен!

# 97
Windy, честито! Да е жив и здрав малкия Филип, винаги много да ви радва.  Hug

Глиган с карамелизиран лук и кореноплодни, нали ловният сезон е открит  Wink. Рецептата е на Пепчо, има я и на стр.1 в тази тема. Пепчо, благодаря за рецептата.  Hug

Пържола с лук на фурна:

"И още един вкусен постен сладкиш" на labrex. Благодаря за рецептата, страхотен е сладкиша.  Hug

# 98
  • Бургас

Windy, честито! Да ви е жив и здрав малкия мъж, кротичък и спокоен! newsm07

Взимам си сладка гъбка от rossonera, ребърце от Тайна, питчица от mimi0585 а на Fortuna и Пеп4о много завиждам за дивеча.

От мен скромна лещичка

Пилешки хапки с чайот

Чайот е ей това екзотично нещо.

и сьомга на тиган

# 99
Здравейте! Дали някой ме помни? Цяло лято не съм се разписвала в темичката, май с застудяването на времето ще го правя по-често.

Запис с един плодов щрудел:

Windy, честито бебче! Да расте здраво, щастливо и с много късмет!

# 100
Sincerita_11, с тези красоти дето ги покзваш, съмнявам се да има някой, който ще те забрави Simple Smile

Capt_Flint, откъде намери тои чайот и какъв вкус има?

rossonera , и козунакът и гъбките са уникални!

От мен една мини тортичка за рождения ден на баща ми. Основните акценти са шоколад, кафе и уиски, а пък най-вкусната част са шоколадовите трюфели с уиски!

И бонбонки със сместа за трюфелите:

# 101
  • Бургас

Capt_Flint, откъде намери тои чайот и какъв вкус има?

Кате, моя приятелка го отглежда в градината си край Бургас. Хрупкав като краставица,  малко по-плътен от тиквичка. Падна голямо четене как се готви, че тя ми стовари една торба с тия чайоти. Вкусно е.

Да ти е жив и здрав таткото! И тортичката и бонбонките - СУПЕР!

# 102
Здравейте, може ли рецепта за Сладки "Гъбки"

# 103
Цитат
Кате, моя приятелка го отглежда в градината си край Бургас. Хрупкав като краставица,  малко по-плътен от тиквичка. Падна голямо четене как се готви, че тя ми стовари една торба с тия чайоти. Вкусно е.

Благодаря ти Simple Smile
Чак сега видях, че си разказала подробно за чайота в блога... малко съм заплес Simple Smile Много интересно нещо, чакам с интерес да видя какво друго ще сготвиш с него Simple Smile

# 104
  • София-Младост
Цитат
Кате, моя приятелка го отглежда в градината си край Бургас. Хрупкав като краставица,  малко по-плътен от тиквичка. Падна голямо четене как се готви, че тя ми стовари една торба с тия чайоти. Вкусно е.

Благодаря ти Simple Smile
Чак сега видях, че си разказала подробно за чайота в блога... малко съм заплес Simple Smile Много интересно нещо, чакам с интерес да видя какво друго ще сготвиш с него Simple Smile
А пък аз останах с впечатление, че си  е правила "чай от" ....това на снимката  Joy
А то било една дума чайот  Blush

Общи условия

Активация на акаунт