Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 121-ва тема

  • 174 392
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 2 152
много съм впечатлен от това растение - станах на сто години и за пръв път го чувам
Дано да съм жив още толкова та да го опитам

# 106
  • Мнения: 22 867

Windy, прекрасна новина, да ти е живо и здраво синчето!  bouquet
Katerina R., разкошна тортичка за татко! Heart Eyes  bouquet  chef

У нас кюфтета със сос


и много шоколадов сладкиш. Heart Eyes

# 107
  • София
  • Мнения: 3 280
Момичета,  такива вкуснотии...
Огладнявам непрекъснато Wink
Момчето от последния лов домъкна сърнешко, което отлежава във вода в хладилника Joy та питането ми е за някоя интересна рецепта, ако ви идва на ум. Аз обикновено го кисна за 2-3 часа в кисело мляко и после в гювеча с гъби и картофки.  Сега има един куп кокали и се чудя дали да не направя някакъв еквивалент на телешко варено, заради кокалите и силния бульон.
Имам една голяма книга с рецепти за дивечово месо, така че,  ако нищо не ви хрумне, ще я използвам и ще експериментирам.
  bouquet

# 108
  • Мнения: 112
Windy,, честито бебче! Здраве и късмет на цялото семейство!  bouquet
 Ала-Бала много ме разсмя с това "чай от"  hahaha Joy
Katerina R. , прекрасна тортичка за прекрасен празник!  bouquet

Хрупкави пилешки филенца с корнфлейкс на фурна

# 109
  • sofia
  • Мнения: 4 296
Момичета, прекрасни неща показвате. Днес мисля да направя Ябълковия кекс от първите страници и ви моля за рецепта за картофени кюфтета и какъв сос слагате към тях.

# 110
  • Мнения: 9 462
Момичета,  такива вкуснотии...
Огладнявам непрекъснато Wink
Момчето от последния лов домъкна сърнешко, което отлежава във вода в хладилника Joy та питането ми е за някоя интересна рецепта, ако ви идва на ум. Аз обикновено го кисна за 2-3 часа в кисело мляко и после в гювеча с гъби и картофки.  Сега има един куп кокали и се чудя дали да не направя някакъв еквивалент на телешко варено, заради кокалите и силния бульон.
Имам една голяма книга с рецепти за дивечово месо, така че,  ако нищо не ви хрумне, ще я използвам и ще експериментирам.
  bouquet

с кокалите си направи създърма, става чудесна  Peace Бульона редуцирай, запази за готвене.
ето  как готвя  сърна http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%A1%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0  там някъде има едно мариновано филе - него препоръчвам да си направиш, щом имаш повечко месо, страхотно е  Peace

# 111
  • Мнения: 7
Тъй като не намерих рецепта за магданозени кюфтенца почти си измислих едни Mr. Green


има рецепти много, аз ги направих с яйца , сирене, много магданоз и се овалват в галета

# 112
  • Мнения: 12 771
Вчера правих Овчарски пай по рецепта на Пепи и Еликсир. Много вкусен. Направих и една бърза питка към пая.





За закуска - Пържени лентички от тесто



И една зеленчукова супа хапвахме 2 дена.

# 113
  • София
  • Мнения: 15 831


Скрит текст:

# 114
  • Мнения: 2 553
Тайне, може ли рецепта за туй мЯсо и за панираните работи?  Praynig Изглеждат страхотно!

# 115
  • Мнения: 402
сладкиш "Агнеси" от мен - невероятен... Peace
толкова години изминаха...бях го забравила... Confused
започнах си го още топличък,направо от тавичката.. Laughing

# 116
  • София
  • Мнения: 15 831
Тайне, може ли рецепта за туй мЯсо и за панираните работи?  Praynig Изглеждат страхотно!
 

   Свински гърди, цели картофи, водичка, сол,черен пипер и малко олио, под фолио и за няколко часа във фурната на 180 гр.Забравих - към края на печенето мажа със сладко-кисел сос. Сладко-киселия сос е от лъжица соев сос, лъжица ябълков оцет, лъжица сладко от кайсии и лъжица лимонов сок с джинджифил и мед.Варя и бъркам, докато се сгъсти, после мажа свинското.

    Тиквичките са панирани с кашичка от яйца, брашно, мъничко водичка и мъничко сол.

# 117
  • Мнения: 2 553
Тайне, може ли рецепта за туй мЯсо и за панираните работи?  Praynig Изглеждат страхотно!
 

   Свински гърди, цели картофи, водичка, сол,черен пипер и малко олио, под фолио и за няколко часа във фурната на 180 гр.

    Тиквичките са панирани с кашичка от яйца, брашно, мъничко водичка и мъничко сол.

Благодаря ти много!  Hug А този лъскав загар как го постигаш?

# 118
  • Мнения: 2 152


 А този лъскав загар как го постигаш?

дължи се на сладко-киселия сос - най-вече на сладкото от кайсии

# 119
  • София
  • Мнения: 15 831


 А този лъскав загар как го постигаш?

дължи се на сладко-киселия сос - най-вече на сладкото от кайсии


 Аз после дописвах и сигурно не е видяла. Peace

Общи условия

Активация на акаунт