ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Сиси, за мен не е въпросът "редно", а възможност.  Simple Smile
И определено не бих се изхвърляла като не му знам вкусовете и препочитанията на детето. Не е малка вероятността да се окаже не харесано или повторяемо...
Идеите - от момчешките майки. И аз ще се ослушвам, та ако/когато ми се наложи...  Simple Smile

# 646
  • София
На сайта на СМГ има съобщение за пробен изпит по математика на 30.11.14г.
Извинете ме за объркването,съобщението ми е за друга тема.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 20:54 от mariAna66

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с уговорката, че не съм критерий за по-по-най-  Blush аз купувам само книжки  Peace

# 648
  • София
На сайта на СМГ има съообщение за пробен изпит по математика на 30.11.14г.

При цялата ми заинтересованост от мат. състезания и точно тези пробни изпити останах изненадана да науча новината именно от първокласната тема.

Първо, благодаря за инфото, полезно ще ми е за организация. От друга страна, ако ми простите любопитството, защо това се съобщава в темата за първи клас?

# 649
На сайта на СМГ има съообщение за пробен изпит по математика на 30.11.14г.

При цялата ми заинтересованост от мат. състезания и точно тези пробни изпити останах изненадана да науча новината именно от първокласната тема.

Joy Joy Joy

И аз така и тъкмо се опулих какво е това чудо, пробен изпит за 1 клас. Но вече математиката стана толкова модерна, че догодина няма да се изненадам, ако КМС и СМТ да ги направят и за градинските групи.  Crazy
Но този пост явно е за седмокласната тема, и на мен ми се е случвало да ги объркам.

# 650
  • София
За момче подарък - футболна топка - трети път подаряваме на набори, как им светват очите и колко пъти ги вадят от торбата да я огледат LaughingМоят, нали тренира футбол, все на това настоява - обаче, да не е обикновена, а на отбор.

Книгите моя не ги признава за подарък. Негови желания - конструктори/тип Лего/, детски микроскоп, коли с дистанционно/има на прилични цени в Джъмбо/

# 651
Благодаря на всички за споделените коментари за детските стоматолози, този на Медстом на Операта ми е страшно удобно като локация.
А относно подаръци за РД на момче-наистина футболна топка е нещо ,което моите винаги са посрещали с огромна радост.  А ако детето е конкретен почитател на даден отбор и вземете такава -гарантиран успех. Препоръчвам като майка на футболни маниаци. При по -голяма възраст може екип, шал , чаша на любимия отбор. Но ако детето не го вълнуват футбола, спорта може да не удачно.

# 652
  • София
Сиси, по преразказ на сина ми, шах ще имат във вторник и четвъртък. Щели да ги взимат, когато са си написали всичко в занималнята. Вероятно към 15, 15:30. Голямо впечатление му е направил разказът на треньора за едно момиче, което нищо не знаело, а сега печели медали. Тя е в 7е клас мисля. По негови разсъждения, той знае средно, значи ще почне да печели медали по-скоро  Joy 

Мира, това, което каза за децата и стола е направо страшно. Как може такава липса на организация в училище, което претендира с традициите си? Явно зависи от госпожата по занималня, говори с нея. Не стига, че децата без купони ги карат до обядват на пейка като бездомници, а сега и тези с купони да стоят гладни и да точат лиги. Това е прекалено вече.

Ние в понеделник бяхме на детски рожден ден, подарихме някакъв Дино хапе. По рекламите много го имало, отдавна си говорили с другите деца за него. В Джъмбо го има, някакъв тиранозавър си пази яйцата, играта е тип Веселото барбекю. 35лв струва. Но не знам дали това са интересите на всички. Моят син е винаги доволен на подарък кола, всякакъв вид и всякакъв размер Simple Smile

Уфф, идва време и за нашия рожден ден. Къде празнувате вие? Миналата година бяхме в Тринити Кидс, по-миналата в Островът. Чудя се къде е подходящо за първокласници. Идеи?   bouquet

# 653
  • В светлината на слънцето
Привет момичета. Grinning Такава работа ме затисна, че нямах време дори да хвърля едно око на форума. Crazy
Влизам да се похваля. Чудо! Сашо започна да пише красиво и старателно по писане. И чете. Абе не чудо, а направо чудеса. bowuu Дано само не се окаже, чудо за три дни. Mr. Green То и затова бързам да се похваля, докато е още топло и актуално, че нищо не се знае утре. Mr. Green
Мире, нямам думи.  Shocked Толкова ли не могат да заведат всички деца на стол и тези, които си носят храна, да си я хапнат там, заедно с другите? Ей, ядосах се. Twisted Evil
Момчешки подарък за РД - какво ли не сме подарявали, че каката е редовно присъствие на рождените дни на съучениците си, а преди това и в детската градина. Общо взето винаги сме вземали подарък съобразно интересите на съответното дете. Разпитвах дъщеря ми какво обича да прави, какви интереси има и т.н., и така решавахме. Peace

# 654
  • София
Благодаря за идеите. Наистина ми е трудно да реша, защото не познавам детето, а и синът ми едва ли ще ме насочи, защото и те толкова се познават още. Моят син например не обича да си играе с коли и пистолети, обича лего конструктори, трансформърси разни, а племенникът ми точно обратното. На книжки също не знам дали би се зарадвало детето. Thinking Ще помисля днес и утре вече трябва да купувам.

# 655
  • София
Може да вземеш някоя настолна игра. Иначе при нас Легото е изцяло на почит.

# 656
Здравейте!
Mira_p много е странно това решение на госпожата. Защо не заведе всички деца в стола и да си обядват заедно?
kativita моя син се радва на всякакви легота, трансформърси, енциклопедии, топки (не само футболни), а на последния му рожден ден му бяха подарили помагало по математика - много се зарадва.

# 657
  • Sofia
Аз поръчах коледните пъзели за Гушкан. Simple Smile 
Различните етапи - от подготовката на подаръците до... комина.  Laughing

# 658
    Прекрасни са,пъзелите!!! 
Ние с първолачето , също сме готови с билетите за Киноманията!Чака с нетърпение! Grinning 

# 659
Здравейте! Изпуснала съм доста, пишете, пишете! Трудно Ви изчетох!
При нас нещата вървят добре по отношение на училище- вече е напълно адаптиран, харесва съучениците си, госпожата, впечатлен е от господина, който им води ЗИП английски език. Толкова го е харесал, че забрави за желанието си да става космонавт, вече иска да е учител като господина  Laughing

Тези дни и ние обикаляхме по зъболекари, 2 зъбчета, които паднаха в началото на август не излизат. Правихме снимка, има зародиши, но според зъболекаря няма място където да излязат и ни насочи към ортодонт за консултация. Имаме час за другата седмица и ми е леко притеснено.

Подаръци за момчета, които сме правили: книжка тип енциклопедия, конструктор, микроскоп. На последния РД съвсем пресен , от неделя подаръкът беше кола с дистанционно за момче на 6г., хареса му.
Идеята с футболна топка, която сте дали много ми хареса, ще я използвам!

Благодаря за сайта с математически задачки, моят син също харесва онлайн задачките, впечатлен от това, че събира точки, наградки, усеща състезателния елемент.

Общи условия

Активация на акаунт