Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се решава задача 3 от Коледното състезание по математика през 2012 г.?
Кои игри са подходящи за игра по време на междучасие?
Как мога да намеря информация за състезания и подобни събития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се решава задача 3 от Коледното състезание по математика през 2012 г.?
-
Кои игри са подходящи за игра по време на междучасие?
-
Как мога да намеря информация за състезания и подобни събития?
-
Какви са препоръките за учебници и помагала?
-
Какви са препоръчителните химикалки за писане?

Човека му обяснил, че има еднакви неща - музика, подскоци, кикове и различни неща - няма хорце. Детето останало доволно ми заяви, че иска пак да ходи. 

Пратих я да занесе една бутилка мляко на комшийката (2 етажа стълби) и жената й дала парички. Връща се Маша и ми вика: "Мамо, тези парички сега нали са си мои? Аз много се изморих да ги спечеля и трябва да са за мен!" Позволих й да ги вземе и тя веднага си ги метна в касичката. За момента не е от тези дето обичат да харчат, но пък и ние не й даваме пари ежедневно. Вчера й дадох 10 лв да си плати състезанието и не й казах какво да прави с рестото от 4 лв. Реших, че е по-добре сама да прецени. Е, вечерта ми ги върна без дори да съм я питала. С две думи - доволна съм как се отнася към парите засега.