ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Определено беше драма със стикитата. Да не спамя темата, ама на какви срещи ходих за размяна, не е истина. Но събрахме колекцията и даже подарихме няколко при размяната на други дечица, които трудно ще съберат всички. Иначе търговията върви - продавалник, амазон и дори на Славейков. Това обаче си го спестих.

Иначе и моят забравя всеки ден по нещо. Тази само  учебника по английски и днес шапката си забравил. Grinning

# 316
  • sf
Продават стикита на Славейков  Shocked ще намина значи  hahaha
За какви пари?
След малко отивам да взема ученика, цяла седмица нямаше оплаквания, да видим днес  Crazy

# 317
baksisa страхотен купон ще си спретнете и вие ще се забавлявате покрай децата. Браво.

Утре ще ходя да пазарувам в ЛИДЛ и като не занеса стикита ще се отчая, добре че сега споменахте да я подготвя. Колко броя е колекцията от стикита, тя има общо 9 като едно се повтаря. Обясних аз, че може да си го размени с някой в училище ама тя не и си го прибра.

Интересни случки са имали вашите дечица. Ние не даваме джобни, защото нямат лафка.

При нас най-новото е че имат нова ученичка "кака". От Дома за сираци е и е 11 годишна. На знаела да пише. Много е впечатлена от нея Стефи, не била ромка, комуникират си с нея.

# 318
  • София
donsita, първо били по 2.50 после по 3. Било някъде срещу магазина на Виваком. Всеки ден минавам от там и не съм ги видяла, но който е казал, че ще ги търси ги е намирал. Последно в сряда някой се похвали, че е напазарувал.

# 319
  • Стара Загора
Да се обърна към майките с момченца, които получават забележки - ние вчера получихме такава - люлеел се на тръбата на парното. Подразни ме не самата забележка / аз съм за спазването на правилата/, а факта че беше предназначена за нас -родителите, а беше написана с червен химикал! Както казва моя мъж - вероятно драматизирам, но все пак ми е интересно как е при другите. Така че моля за обмен на информация

По отношение на парите - имат достъп до лафката. Първоначално му давах по 2 лева с цел да си има. Но той ги харчеше всичките. За всевъзможни глупости. Ограничих му дажбата - не беше доволен, защото "децата си носели по повече" и в момента го пращам с 1лв. Връща ми ресто от порядъка на 2 до 5 стотинки. Дори когато примерно си е купил закуска за 80ст,  другите 20 не се връщат. Кооперира се с още някой и си купуват пръчици. Явно ще се водят дълги разговори за стойноста на парите и за това за какво да ги харчи.

# 320
Стикита не купувам, а и Калина не е такова дете, че да държи да събира цяла колекция.
Да не говорим, че брат и усилено играе с тях (1г и 7месеца) и имаме доста разгубени из нас Simple Smile

Днес си говорим за една нейна приятелка....и Калина обяснява, че никой друг не си играе с нея, само тя.
Попитах я защо така, защо не я харесват...нищо не можа да каже, или не искаше.
А с детето се засичаме и в квартала, съвсем мило и добро дете.
Стана ми малко кофти.

# 321
dari stz, при толкова много деца учителката една ли има време да си смени химикала.
Това е дреболия - с какъв цвят е написана забележката.

# 322
Разбрах, че кампанията със стикитата свършила. Голяма драма, не можа да ги събере.
При нас в Лидл все още има и раздават стикита. Става въпрос за този на Скобелев, след Мола, мисля, че се води на ул."20-ти април". Преди малко пазарувахме и имаха пълни торбички със стикита на касите. Госпожицата взе стикери за Хелуин, кофичка-тиква, юфка с паячета и разбира се - зъби -бонбони. Донси, Дъждец, търсете за размяна, има тема, ние също имаме някои повтарящи се, пишете на лични кои търсите, дано щерката да се съгласи да се раздели с тях
С парите и щерката не е на ти. Сложила съм й за всеки случай, но до момента нищо не си е взимала. Но е хубаво да имат, онзи ден едно детенце си загубило купона за стола и ако не е имало пари, е щяло да стои гладно, а така си купило нещо от лафката / това по преразказ, но предполагам, че е възможно/.
Иначе при нас имат програма, но не я спазват особено. Вчера например нямали български, защото: "не останало време" - девойката твърди, че класната обяснявала дълго и подробно едни задачи на едно момченце от класа и накрая казала, ами то не остана време за часа по БЕЛ.
Светле, голям сладур твоя син.
Марина, дано се разберат децата, че 5 лв. за една солетка. Големи са сладури.
Баксиса, много хубава организация, браво на вас. Щерката много иска да празнува Хелуин, но при нас в блока няма никакви деца и не знам как ще стане. Дано е хубаво времето, че да сме в градинката, там е намислила томбола с бонбони.

# 323
Мира, много благодаря. Ще намина там и дано има. Писах в темата за размяна. Търсим Снаки и Франки. Има рибата Глу-глу и Хип.

# 324
Аз за 01 ноември нищо няма да подарявам. Не е идеята на всеки празник да получава подаръци.
И 31ви няма да празнуваме - не го разбираме и детето не обича да се маскирва.
Пари давам - дребни монети. Пестелив е и харчи по 15-25 ст на ден. Не го стресирам излишно с непрестанни съвети за стойността на парите. Оставила съм го да се учи от опита си на този етап. Просто детето се справя добре. Истински кеф му е да ходи до лафката и не го прави защото е гладен, а от чисто социална гледна точка - всички ходят и той.

# 325
  • Sofia
Аз пък все подарявам, намираме си поводи, та няма как празниците да подминем. Simple Smile
За 1 ноември - 2-3 (като поредицата от 3 книжки книжки и последната ни мания - пъзел. Нямам търпение да дам подаръка.  Crazy

# 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
   Blush не съм се похвалила  Blush
Вчера зверчето ме изненада - взе си пъзел и каза, че ако не го купим сега ще помоли каката да го запази до рождения му ден  Blush

Обясних му за празника и че това ще му е подарък за първия му училищен празник на будителите. Сега редим Мона Лиза

Момичета,  Blush лаВка

# 327
  • Sofia
Сега редим Мона Лиза
Гушкан снощи започна
Скрит текст:
този (300ч.) и вече го е преполовила. Аз съм на този. А този редих преди няколко дни. Simple Smile

# 328
  • sf
Rolling Eyes Eй за това мразя като изчанчват думите с рекламна цел  ooooh!
Хем знам,че е с В, хем колко пъти я прочетох с Ф и не ми направи впечатление  hahaha

# 329
Търсим Снаки и Франки. Има рибата Глу-глу и Хип.

Франки го имаме на повторка и ще ви го подарим. Ще го пратя по моя син.  Peace

Пуу, а в Лидл на Черни връх напазарувах вчера за 100 лв. и не ми дадоха стикита. Ако знаех, че дават на този до МОЛ София, щях да отида там.

Общи условия

Активация на акаунт