ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И ние имаме още 4 стикита, които ни останаха и не можем да ги намерим.  Tired Повторка ни е само акулата. Ако знаех, че все още се намират стикита в Лидъла до МОЛ-а, щях да напазарувам оттам.

Моят син има левчета в него и не харчи изобщо, казва, че няма нужда от нищо. Един-два пъти си е купувал топло какао и това е.
Ядосвам се, че днес час и половина бил навън само по суичър. Защо не ги подсещат да си вземат якетата!  #Cussing out

# 331
  • София
моля за обмен на информация...
Нашите забележки са с химикали, моливи - най-различни. Госпожата където и с каквото свари, пише. Да не забрави после  Mr. Green

# 332
  • sf
На мен устно ми ги казват  hahaha
Днес ми показа учителката залепен пластелин на тавана, подхвърляли си го с едно момче. Е, аз какво да направя, да не им дава да го хвърлят  Crossing Arms

# 333
  • Стара Загора
Абе сега на чаша вино ми изглеждат малко по-добре нещата, ама честно да си кажа като я видях така написана с червено бележката се почувствах все едно аз съм в първи клас. И си я представих с назидателния тон .... Laughing

# 334
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета Grinning
Не съм писала отдавна, чета ви по диагонал, че съм луднала от работа. Crazy При нас нещата вървят нормално. Старае се, но има и моменти на разсейване или откровено хитреене - последното у дома, като е с баба си. В училище има браво, отлично, но също старай се повече и две наказания (говорел и разсейвал останалите). Твърди, че си е взел бележка и повече няма да се повтори. Започна да пише по-старателно, но все още твърде много бърза, което му е основен проблем. Вече не отрича факта, че все някога ще трябва започне да чете. Смешното е, че като застане някъде и нещо му хване окото, го прочита без проблем и без да срича, но като трябва да прочете нещо по задължение - не можел той така.
В училището са решили да направят за децата хелоуинско парти - за първи път ще им е, досега не са организирали. Та на 30-и, преди ваканцията, ще ходят костюмирани, маскирани и гримирани. Честно казано, каката повече се вълнува за костюма си, отколкото той. Със стикитата ударихме на камък. Нали се сетиха на финала и им липсват някои стикита от колекцията, а имат доста повтарячи. Но пък стикита вече няма. И ние днес пазарихме за маса пари, но се върнахме с празни ръце. Нямаше обаче драма. Съжалиха, но дотук. Ако намерят с кой да ги разменят, ок, ако - не, здраве да е. С повече мерак си чакат книгите за Деня на будителите, особено каката. Ето, отчетох се. Че и другата седмица ме чака много работа и кой знае дали ще мога да се включа. Grinning

# 335
Hug Благодаря!

# 336
Привет,

Ако някой много е приритал за Стикита има ги в Алиекспрес http://www.aliexpress.com/item/100pcs-LIDL-NEU-Die-Stikeez-aus-d … d/2054398870.html явно от там са ги взели.

Ние не ги събираме, тъй като в Лидъл не пазарувам. Влизала съм 3 пъти, нещо не ме грабна.

Между другото поръчах едно яке от Алиекспрес. Надявам се първо да му стане. Grinning

Да Ви се оплача, в нашият клас се краде.  Confused Миналата седмица ни откраднаха стикерите от кроасаните. Както са си били на чина в една чантичка, изведнъж чантичката се е оказала празна. Вече не ги носим. За пари не ми се мисли.

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 22:19 от Tania8

# 337
  • София
Честит първи сняг!

Моят син още спи, от лятото не е спал толкова много.  #Crazy

# 338
  • Sofia
Честит първи сняг!
Ама сериозно си трупа и вали...  Не както обичайно за първи сняг, да покрие едва едва и да изчезне преди да си го видял дори.  Wink  И цели два месеца има от есента...

Моето пък днес стана преди мен.  Laughing  Пастата и' е на свършване и не може сама да си изстиска на четката иначе би се измила и закусила сама.
Добре че миналогодишните нови (нали нямаше сняг, та да ги е носила  Wink) апрески и' стават за сега, докато вземем по-големи. Аз едва вчера поръчах високи кецки, а то...  Wink
Абе и на доонзиденшната топлина не и' беше време, но и на днешното не му е време и изобщо... сезоните не са това, което бяха...

# 339

Жасмин, много благодаря за предложението!Вчера пратих мъжа ми да напазарува там и ни се падна Снейки. Та, сега остана само Франкито  Grinning
Мира, и на теб благодаря още веднъж, че сподели за там.

Мисля и аз да поръчам още едни ботуши. Миналогодишните са на North Face, но ми се струва, че в училище цял ден ще се потят краката в тях. Има и още едни, но може да са малки.
Морена, ти доволна ли си от вашите апрески? Вода пропускат ли? И последно може ли линк  Praynig

Няма да го честитя първия сняг Crossing Arms  Не съм й фен на зимата cold

# 340
  • В светлината на слънцето
Честит първи сняг. Grinning Сашо от рано ме е задърпал да излизаме да прави снежен човек. Crazy Не че има достатъмно сняг, за идеята.
Дъждец, имаме повтарящо се Франки, така че мога да ти дам.  Peace

# 341
  • Sofia
Морена, ти доволна ли си от вашите апрески? Вода пропускат ли? И последно може ли линк  Praynig
Дъждец, ами за въпросните изобщо нищо не мога да кажа, нали не са ползвани. Иначе са лидълски. Сякаш най-удачни (да не пропускат) с такива без гумена част, а целите от плат - шушляк ли, гортекс ли...  такива ползваше Гушкан до преди това и не пропускаха...

Скрит текст:

Такива са предишните.

Иначе и аз не съм и фен на зимата.

# 342
Мира, и на теб благодаря още веднъж, че сподели за там.
Само да споделя, че от днес вече и в този Лидл / на Скобелев/ са свършили стикитата, да не са разхождате в този сняг. Мъжът ми пазарува преди малко и каза, че са приключили.
Честит първи сняг! Толкова е красиво, дано не се стопи бързо и разкашка.
Морена, Гушкан има прекрасна усмивка, чаровница.
Дъждец, за апрески последните две зими купувахме едни от Дайхман, розови, доволна съм, не пускат, но са наистина топли. Понеже в училище е доста топло смятам да я водя до там в силен сняг или дъжд с гумените ботушки и после я преобуваме на входа с маратонки, че иначе цял ден ще й се изпотяват много краката.

# 343
  • Sofia
О, благодаря, МиреHug

Синът ми е в центъра при свекитата и казва, че там има съвсем малко сняг - около 2см, а вижте в наше 'село'.  Wink  И продължава да вали...

Скрит текст:

# 344
  • София
Честит първи сняг.

Както всяка година, има сняг, а няма детски ботушки по магазините. Е, не че хич няма, ама... Взехме едни изкуственки, пък дано да изкарат докато пуснат нещо нормално.
В Дайхман, ми се стори че има не лоши ботушки, като за девойки, ама като не ти трябва все ти се струва, че другото е по- хубаво.

Иначе днес видях опаковки, на които пише стики в Хиполенд. Предполагам, че е нещо подобно, но не съвсем същото. Иначе аз нашите ги досъбрах от темата за размяната. И честно с ужас очаквам, следващата акция от втори сезон.

Исках да ви помоля да споделяте и новогодишните подаръци, т.к. в темата няма много идеи за нашата възраст. А моичкият каза, че всичко си имал и искал дядо Коледа да го изненада.

Общи условия

Активация на акаунт