ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

Жасмин, много благодаря за предложението!Вчера пратих мъжа ми да напазарува там и ни се падна Снейки. Та, сега остана само Франкито  Grinning
В понеделник ще го имате. Само моля те, кажи на щерката да отиде да си го поиска от Оги, че какъвто е завеян, ще забрави да й го даде. Аз съм му го сложила в раницата, обясних на кое момиченце да го даде, но той е - от едното ухо влязло, от другото излязло...

# 346
  • В светлината на слънцето
Морена, истинска снежна приказка. И аз искам в такава, но ако може да съм в дъъъълга и зимно-топло-каминено-винено напоителна ваканция. Ааа, и децата, и те да са във ваканция, и да си играйкат кротко на снега. Макар че в нашия случай кротко, снега и навън си е оксиморон от всички посоки. Mr. Green

# 347
Цитат
Исках да ви помоля да споделяте и новогодишните подаръци.
   Един от подаръците е решен ,по идея на Моренка- хубав пъзел!  Hug

Ние още си "сглобяваме" зимната екипировка,остана ни гащеризон ,за  снежни игри...Освен  в магазини SLS Rossignol  и Sport Depot,къде още мога да потърся?

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Исках да ви помоля да споделяте и новогодишните подаръци.
  Един от подаръците е решен ,по идея на Моренка- хубав пъзел!  Hug

Ние още си "сглобяваме" зимната екипировка,остана ни гащеризон ,за  снежни игри...Освен  в магазини SLS Rossignol  и Sport Depot,къде още мога да потърся?

декатлона Simple Smile и ибей Simple Smile
аз купих чудно якенце на змея за около 30 лЪва Simple Smile на разпродажба

http://www.decathlon.bg/10910-drehi?orderby=name&orderway=desc

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 08:42 от st. Dobri

# 349
Ние още си "сглобяваме" зимната екипировка,остана ни гащеризон ,за  снежни игри...Освен  в магазини SLS Rossignol  и Sport Depot,къде още мога да потърся? [/left]  

В SLS имаше много намалени неща от миналата година. А от новата колекция - ако купиш 3 неща, ти дават 20% намаление. Та и ние с малкия вчера отидохме за якето, но като ни казаха за тази промоция, се сдоби с каска за ски и ръкавици. Каската не ни беше много належаща, но ще ни трябва за ски-курса зимата - моят още миналата година караше на Лалето, на открития лифт, беше най-малък от цялата група (но нали нямаше сняг, само на Лалето изкуствен, та и него го засилиха там, барабар Петко с мъжете, на червена писта). Само го мислех да не падне от лифта, 10 дни на нокти.  Crazy

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 12:37 от Анонимен

# 350
  • Sofia
Така е, Лулу! Красиво ама... без време.  Wink Нали се счупи клона на едно младо дръвче пред нас, та много ми/ни е криво.
Иначе това как го каза - "зимно-топло-каминено-винено напоителна ваканция"... ехее.... Crazy
Особенно ако са познали и ни стегне сняг и студ тази зима... ще го имаш.  Mr. Green

Радвам се, Ру! Hug

За подаръци (коледни или каквито и да е), аз все си казвам. Simple Smile
То моето нали не е промито с реклама, а и други фактори разбира се, та все книги и пъзели (напоследък особенно) иска. И настолни игри.  Simple Smile

Снощи се присети да пише изречения с ръкописните букви, много беше ентусиазирана... и писа.
Подкачих я и тя обясни, че и било неприятно с елементите, но сега с буквите и думите и' било много интересно.

# 351
Аз съм готова с коледните подаръци - тоест готови са исканията и съответно одобренията от наша страна, реализацията - предстои. Казвала съм вече май: зимни кънки за каката и таблет за него. Книжките са задължителни при нас, така че тях дори не ги отчитам. И Дядо Коледа ще им напълни чорапите с лакомства - не само лъскавини, а и традиционните орехи, плодове, сушени плодове. Това е в общи линии. При нас повече са вълненията около тазгодишната ни коледна тема. Ние нали всяка Коледа имаме тема - за украсата на дома и елхата, ястията и т.н. Плановете обикновено се правят още от предната година. Та тази ще е старовремско-българска и повече се вълнуват около това какво ще правят, отколкото от подаръците. Grinning

# 352
Вчера като заваля снега и щерката се присети, че наближава Коледа. Списък искаше да прави, но засега, както и миналата година, има една главна точка в него - сестричка. Обясних, че няма как да стане, като не съм бременна, ама тя едно и също знае, нищо друго не искала освен сестричка и то ако може 3 годишна.  Embarassed
Морена, наистина много снежно при вас. При нас няма сняг по земята, малко по колите и покривите, долу си е кал и киша. А сега като напече и тук ще се стопи.
За грейки, преди две-три години бях взела на "Снекко", българска фирма са и бях много доволна, защото отвътре е памук, но имат само малки размери за нас размери, т.е. до 134 см. Ако някой го устройва имат няколко магазина в София, а и цените им бяха прилични. http://www.snekko.com/?seo=Детско-облекло&mod=products&show=2 Макар че сега като гледам не виждам грейките и якетата, само елеците. Може да не са сложили зимната колекция.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 11:24 от Mira_p

# 353
Да се разпиша и аз. Simple Smile
Домашните още в петък и вчера си ги написа, за днес бяха останила няколко неща за довършване само.

За Коледа подаръци още не сме мислили, нито тя е споделяла желания.
Вече ми втръсна с тези подаръци, в къщи е пълно с какво ли не....мерака за игра е не повече от седмица.

# 354
  • Sofia
О, да, и нас снегът ни подсети за Коледа, всъщност първата ни асоциация беше това, когато видяхме картинката навън вчера сутринта.  Simple Smile
Мире, нека поръчва детето сестричката, аз също ще ви я поръчвам до откат... докато стане.  Hug

Мирама, изброените от мен варианти са точно такива - не остават неползвани. Пъзелите например (не помня дали казвах тук - ние не ги лепим. Нареденият остава няколко дни да го погледаме и после прибираме. След време пак си го редим и така... Настолните игри също се въртят.  За книжките да не говорим. Такива игарчки, които са актуални ден до пладне, за крато задържат интерес - нямаме вече, а и като по-малка нямаше много такива.
Виж, с по-малки деца е по друго - има го този момент с пренасищането, но все пак контролът е във ваши ръце.  Simple Smile

# 355
И ние не лепим пъзели, точно заради удоволствието да нареждаме отново. Но от доста време пъзелите не се радват на интерес у дома Всъщност от няколко години. Преди месец отново се присетиха и извадиха един. Но по принцип не са им толкова интересни, колкото игрите например. Пъзелите бяха хит до 4-годишна възраст, после потънаха в прах и забрава. А не е като да нямаме - най-различни видове и сложности. По-лесните ги подарихме наскоро на приятелски деца, че няма смисъл да си стоят у дома. 

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Confused днес се консултирах с личната и ще си остане у дома за лечение и другата седмица.
позвъних на класната да я предупредя и...

Tired "Имайте предвид, че ако има много извинени отсъствия ще повтаря класа!"  Tired

е добре де, болен ли да го водя на училище?! много ми стана криво.  Confused

# 357
  • София
Питам за подаръците, защото моичкият каза, че всичко си имал и нищо не му трябвало.
Почти нямам неудачни подаръци през годините и с почти всичко е играно по много.
И все пак тази година нямам идея, а явно и той също.

# 358
  • Sofia
Мдаа, тъпо е, Добри (ама не се изненадвам разбира се). И Гушкан си е вкъщи цяла седмица и за утре не я виждам готова, та ще видим ще ми кажат ли и на мен нещо такова.  Не че като видм нещо...
Иначе, ако детето изкара изходните нива (демек си знае материала), не виждам как може (и къде е основанието) да го оставят да повтаря.  Crossing Arms
Че моята като си е в къщи съвсем не мързелува, я. Получавам всекидневно инфо какво са взели и си го взимаме и ние.

mmm, има време и да се присети нещо детето. Simple Smile Ако не, взимай нещо, което обича. Както е у нас - нов пъзел, нова игра, книга (нищо че такива купувам/подарявам под път и над път винаги са актуални, поне у нас  Grinning). Ще видим дали няма и' хрумне и друго де.  Laughing

# 359
st. Dobri, сериозно????
И колко са тези "много" извинени отсъствия?
И какъв толкова съществен материал ще вземат за 2-3седмици?
При положение, че от един месец тъпчат на 6гласни букви и толкова...а дъщеря ми вече почти няма ръкописна буква, която да не пише....и започна да пише в къщи ръкописно.
Отделно, че половината деца поне могат и да четат, със смятането повечето също са съвсем ок.
Преувеличаване е за мен лично....

Общи условия

Активация на акаунт