ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Перник
Според Калоян в училището е топло. Не знае дали има парно, май да. Нашето училище е с локално парно, така че според мен вече има. Обух му днес един по-мекичък панталон (но не е по-дебел) и 3/4 чорапи, зимно яке, шапка, шал и зимни обувки. С уговорката, ако му стане топло да си обуе платненките за физическо, които са в училище. Баща му го кара с колата, така че за 2 мин. ходене пеш няма да измръзне. По принцип гледам да не го навличам, може би защото и на мен все ми е топло.

Жасмин, страхотни тиквени къщи  Heart Eyes

# 391
Здраве и късмет на патерици на всички, които сме пропуснали.   bouquet

Много болнички - бързо оздравяване на всички.

Аз само чета напоследък , че учим в къщи, а и малчо не е на ясла и сме пълен комплект.

И за Коледа сте се замислили - браво.

Хубава вечер на всички.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 10:57 от фея зловеща графиня

# 392
  • В офиса
Ала-бала, да ви е здраво момчето и само радост и гордост да ви носи. А на него пожелавам волни игри и много приятели.

В нашето училище е топло. Голямата ходи по тениска с къс ръкав.

Жасмин, шапките са много ефектни. До нас има едно много готино магазинче, където продават хендмейд неща и оттам миналата година купих на малката подобна, но бухалче. А пък по пътя за каратето на малкия преди няколко дни намерих магазинче, където една леля седи и плете (т.е. една баба плете, а лелята го раздава меринджейка Simple Smile) каквото й поръчаш, при това на много сносни цени. Та си мисля да обзаведа цялото домочадие и ще открадна някоя идея.

Тълпите зверски ме изнервят. Обикалянето по магазините също  Mr. Green За това пазарувам или по интернет, или от точно такива малки магазинчета с атмосфера. Ох, много ги обичам.

Двегодишното днес ми повърна, но само еднократно. Май не е вирусът. Синът ми си стои вкъщи и лекуваме инфектираната рана, с която се сдобихме. Според мен вече заздравява, и аз още днес щях да го пратя на училище, с уговорката да не играе физическо,  но баща му нещо не е съгласен.

# 393
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние продължаваме лечението, кръвните резултати са добри, значи върви на оправяне Simple Smile
днес поръчах двата сборника по математика Simple Smile ще са тук до края на седмицата
оказа се, че от този на Динева има два варианта - син и зелен  Rolling Eyes и не са първа и втора част поръчах само единия и онзи за напредналите математици от първи клас Simple Smile Simple Smile : )

# 394
  • София
Ала Бала - честит рожденник и от мен, да е много здрав и ученолюбив.
Няма да украсяваме къщата с хелоуински неща, иначе посетих Джъбмо през седмицата и бях на ръба и аз да се подхлъзна, но удрържах Mr. Green /Украсяваме за Коледа и  Великден/ .......Не ми е български тоя празник и това си е...но децата залитнаха.. Разпечатвам от Крокотака разни шаблони - изрязват и лепят...Имат и костюми...с тях ще ходят на едно парти от английския и това ще е...От Лидъла купихме бонбони очи и зъби и почти са изядени...Макароните нещо ги пропуснах, но са добра идея, та ще скокна да купя. Тиква няма да дълбая...имам готова, някаква керамична......Понеже каката е ваканция в петък най-много да  да направим някакви сладки примерно...
ПОдаръци за Коледа - още не знам, преди това имаме именни дни и ще видя какво ще е подарено и тогава ще поръчвам на родата...От нас също не сме измислили, защото си менят желанията почти непрекъснато...Основното е някакъв любимец...обаче не съм готова още за любимец...та ще видим...засега дядо Коледа не носи живи играчки и минавам с това... Mr. Green

# 395
Здравейте!
Ала-Бала честит ти рожденик и от мен - здраво и послушно да е детето.  Peace
Жасмин и фенера е хубав и шапките са страхотни.  Hug
lulumba ще изпробвам рецептите - благодаря.   bouquet
st. Dobri дано се оправите по-бързо.  Praynig
Тинкърбел дано не е от вируса.  Praynig
При нас нищо ново за сега.  Rolling Eyes

# 396
Погледнах тази сутрин ел. дневник, за месец и половина моят син има вече 8 оценки.  Shocked
Скрит текст:
Английски език 6
Математика 6
Български език и литература 6
Български език и литература 6
Математика 5,85    
Български език и литература 6-
Математика 6-
Български език и литература 6-

Дадох му пари днес да се запише за СМТ, но дали няма да забрави, не знам.  Rolling Eyes
Вчера ми се оплака, че дворът бил заледен и без грейки не ги пускали, та днес направо със ски-екипа го засилих на училище.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 09:22 от Анонимен

# 397
Пуснах я по клин без грейка. Утре ще й сложа. Странно, че е заледен. Времето се постопли.

Всяка седмица правят самостоятелна работа по БЕЛ, мат. и англ., от които имат оценки.

# 398
Ами там си е усойно, хем планина, хем северен скат.
Големите пък са се направили целите в сняг, коси, дрехи, каката направо си отнесе караница снощи, тя хем ходи с тънки якета, хем кецове и после цял ден стои мокра.
Малкият също се беше намокрил и е стоял с резервните дрехи. Чорапите също, бях го пратила с кецове. Затова днес го пратих с ботуши и ски-екип, направо го опаковах за световно.  Crazy
Пратих ви стикито, дано само не забрави да го даде на щерка ти!

# 399
Направо страх ме хваща какви ще ги натвори днес. Дано да не се измокри, че не ми се мисли пак ако трябва да отсъства.
Много благодаря за стикито  bouquet

Вижте на какво попаднах: http://sofia.dir.bg/news.php?id=17679854
Безплатни ортопедични прегледи за деца от утре до петък.

# 400
  • София-Младост
Без записване ще бъде голям наплива вероятно Sad
Да бяха записало от колко до колко поне...

# 401
  • Sofia
Мдаа... както стана дума покрай Дайхмана... без мен на такива безплатни, откривания и подобни.

# 402
  • София
В събота бяхме в мол и нямаше хора. Аз също, не си падам по блъсканицата, а спешно трябваше да вземем нещо, като зимни обувки. Явно съм улучила мястото без хора.

За екскурзията до Рилският манастир:
Много е доволен младежа. Нищо не е загубил. Било е топло и не е имало сняг.
Купил си магнитче за 10 лв и му върнали 7. Laughing
Това беше кратката версия, а дългата почна с 15 минути чакане в автобуса да тръгнат... и така половин час приказки, за всяко действие. А за самия манастир, ами раказаха ни нещо за манастира. Laughing

# 403
  • В светлината на слънцето
Вчера ударихме дъното. ooooh! За спортния празник девойките от класа на каката се бяха уговорили да бъдат с черни клинчета, бели тениски и кецки. И моето си излязло така за училище: с дебело яке, но надолу - лятно клинче до под коляното, 3/4 чорапи, които по пътя се смъкнали до глезените и кецки. И майка ми обяснява снощи: "Вървим си ние, а хората ни гледат с еййй такива очи". ooooh! И като я питам, не й ли е било студено, гледа и мига, и съответно отрича. Да бе, да. Crossing Arms Продължението тази сутрин - първокласникът се нагласил в летен аутфит и се тръшка, давайки за пример кака си. Финалът: "Вие мен не ме обичате, само нея, защото на нея позволявате да ходи така, а аз не мога". Лудница. Crazy

# 404
  • Перник
lulumba  Laughing развесели ме. Не и е било студено на каката, повярвай ми - допреди няколко години и аз така ходех по улиците, и мен ме гледаха странно, но не ми беше студено. Ама ЕГН-то не прощава и вече се обличам доста по-сериозно  Confused
За първокласника - и у нас се разиграват драми, но нали си нямаме как/батко, отива при баща си "тати, мама ме кара еди какво си, а тя прави еди какво си, защо тя може, а аз не мога?".   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт