ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Вчера ударихме дъното. ooooh!

Ааа, не сте!
   Вчера моят се прибрал без яке. Ходи по тениска (тип китайска) с къс ръкав и суитчър без подплата. Отгоре беше с тънко шушляково яке, което е забравил. Не се сетил за него, защото брат му бил по тениска (същата) и нямал дори суитчър. А брат му не бил свикнал да го гледа с яке и също не се сетил.  ooooh! ooooh! Та вчера се прибирали двамата-един по тениска, друг-с метната жилетчица отгоре. Добре, че е близо, но липсата на мисъл ме притеснява!  Thinking

# 406
  • София
Оооо, ако вие сте на дъното, моето домочадие вече е прокопало до центъра на Земята.  Joy

Прибира го днес мъжът ми от училище.  Отишъл малко по-рано, та го взел направо след физическо и нашият човек решил, че няма смисъл да се преоблича. Направо с едно тънко долнище и гуменки от плат, само якето си нахлупил отгоре. Е да, ама така ходили до магазина, пазарували и храна за кучето, както и си поиграл в двора с него, преди да забележа през прозореца с какви обувки е. Вкарвам го мокър до кости, краката му ледени, но и на него не му е студено. Най-забавната част - питам мъжът ми защо го е оставил така да си играе - не бил забелязал  с какво е облечен  #Crazy Имам още едно по-малко вкъщи, и то е мъж, направо не се виждам след няколко години  hahaha

Изобщо не съм доволна от храната в стола. Всяка седмица - леща или боб, за 3.50лв ми се струва малко прекалено.

# 407
  • София
Изобщо не съм доволна от храната в стола. Всяка седмица - леща или боб, за 3.50лв ми се струва малко прекалено.
Аз от миналата седмица го спрях, така или иначе си наблягаше на сандвичите, съвестно ми е, но гледам винаги да има плод в раницата и за вечеря да е готвено.  Blush

# 408
Да, наблягат доста на леща и боб, но според щерката е вкусно и щом й харесва и яде, за мен е по-добре от сандвичи. Редуват ги, ако има супа леща, има месо за основно и обратното, ако супата е с месо, лещата е постна. Бездруго иначе им дават банички, сухи пасти и всякакви други от сорта за закуска. Аз слагам ябълка в чантата, но ми я връща, друго си е мазната баничка или забранените й сухи пасти. Така, че Фийл идея е в четвъртък или петък да искаш да видиш менюто и да взимаш купони само за определени дни, в които ти допада храната.
Мдаа... както стана дума покрай Дайхмана... без мен на такива безплатни, откривания и подобни.
И от нас, пролетта се опитахме на едно мероприятие в Гринуич и тотално се отказах вече да се пробвам. Щом е без вход, лудницата е на макс.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 20:57 от Mira_p

# 409
Чета ви и се смея - моят пък е седял с грейката цял ден. Питам го защо не се е преобул, казах му да си обуе резервните дънки, а грейката да ползва само за навън, нашият забравил и така си седял от 9 до 16.30. А вътре е топло, има парно, той даже седи до парното, как не е заврял, не знам. Тя грейката му е хубава де, дишаща уж, но все пак, ски гащеризон си е...
Забравил и стикито да даде на момиченцето, хем в джоба на якето му го сложих и 3 пъти му казах да го даде. Загубил си и един много хубав суичър на Хилфигър, няколко дни му казвам да го потърси, но забравя, вече го отписах. А го е облякъл точно 2 пъти.
Тези момчета са страшни заплеси!! Кака му е толкова отговорна и помни, и нищо не губи, тоя малкия е разсеян и за двамата.  Crazy Чудя се вече какво да го правя, на ръката ли да му пиша, барем се сети, като я погледне.  Laughing

# 410
  • В светлината на слънцето
Ох, успокоихте ме, че не сме само ние за лудницата. #Silly То, вярно, че ЕГН-то не прощава и вчера, докато тя се е моткала насам-натам боса, аз треперех от студ с три ката дрехи, ама чак пък толкоз без мисъл да излиза навън. Crazy
Аз от нашия стол не мога да се оплача. Peace И двамата са много доволни от храната - била много вкусна. Ако супата им е без месо, второто задължително е с месо, десертът редуват: бисквитена торта, сезонни плодове (днес имали мандарини), кисело мляко, крем или нещо друго сладко. Тази година им направиха тотален основен ремонт на стола и покрай ремонта май са ремонтирали и готвачката - новата е супер. Миналата година храната в стола беше направо отврат - по думите на каката. Безплатните закуски са като на повечето места: тестени и плодове. Класната успя да се пребори първокласниците да получават плодове като на децата от предучилищните групи, че повечето са без зъби и ако имат ябълки им е трудно да ги ядат. Та сега им дават мандарини, банани и по-рядко ябълки.
Жаси, при нас е точно обратното. Каката е супер разсеяна и в облаците, докато той е свръхорганизиран и помни като слон. При него няма пропуск, докато тя е над нещата. Mr. Green

# 411
При него няма пропуск, докато тя е над нещата. Mr. Green

Да не би тя да е зодия близнаци като моя?  Crazy

И при нас храната е много добре, днес малкият е ял шопска салата, крем супа и ориз с месо, да яде не забравя, за разлика от другите неща.  Laughing

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 23:10 от Анонимен

# 412
  • В светлината на слънцето
Не е близнаци, по-зле - рибка е. И таткото ни е рибка, та положението е хеви метъл. Брат й е лъв.

# 413
  • София
Моят мъж е Близнаци и съм признала тази зодия за много разсеяна и разпиляна в много отношения. Но пък може да върши няколко неща едновременно.  Wink  Синът ми е Лъвче, като цяло е подреден и изпълнителен, но му се случва да не "чува" и да забравя, но не е толкова разсеян като баща си.  Laughing

# 414
  • sf
Моят е Рак  Whistling и той е разсеян, разсеян. Една блуза тотално се запиля, "изчезнала сама"  newsm78 онзи ден несесера си беше забравил, ама го открил под чина.
Сутрин ходи без шапка,защото ще му се развали прическата  ooooh! ама от колата да стаята не е болка за умиране. Лошото е,че и като излизат не я слага, а няма коса , за да го топли  Rolling Eyes
След футбола вечер си тръгва направо с футболния екип, а всички други дрехи носи на топка в ръце.
Охраната редовно ме пита "ама как ще го изкарате така"  Joy
От стола е много доволен- готвят вкусно и разнообразно, редовно има и риба. Само като има крем за десерт не яде. Оплака се един ден,че не е ял десерта, а после разбрал,че е мляко с ориз, което той много обича , ама мислел,че е крем. Цяла седмица се тръшкаше как се е прецакал  hahaha

С ученето бива, ама това бързане ще му изяде главата  ooooh!
За дисциплината не смея и да кажа  Outta Joint

# 415
   Привет! Някой купил ли е вече билети за  "Киномания" 2014- детските филмчета.Разбрах ,че за родители е 5лв.вход,деца -безплатно.Въпросът ми е,дали имат малките запазено място?Още не откривам в нета и програмата...

# 416
  • София
Roo Roo, благодаря, че сподели. Ще се разходя днес или утре до НДК да проверя.

# 417
  • София
Хаха, аз съм Близнаци Simple Smile Представете си, на мен се разчита да съм организирана и прибрана. На къде отива този свят  Joy

Мъжът ми е Телец, синът е Стрелец. И на двамата, каквото и да им кажа, след 2 мин е излетяло през другото ухо. Повтарям по 10 пъти, никакъв ефект. Жаси, хареса ми твоята идея. Ще взема и аз да му записвам на ръката, като пищови  hahaha Бяха ги снимали в училище, цяла седмица му казва класната колко пари да занесе, но докато се прибере, все е забравил. Написала най-накрая в тефтерчето  Joy

Какви несесери ползват децата ви? Моят син ходеше с един мек, под формата на цилиндър, но вчера реши, че иска твърдия, като правоъгълник, и си премести нещата. Но няма място за всички - лепилото и цветните квадратчета остана отвън и ги преместих в малкия джоб на чантата. Клечките за смятане също, въпреки, че не знам дали ги ползват изобщо. Извадим му и моливите, в несесера има други.

# 418
Не е близнаци, по-зле - рибка е.
Моят син е близнаци, но с асцендент риба Laughing  тотално отвеяна работа значи  Laughing
Сутринта като се заплесна с един конструктор, накрая с караница тръгна, в коридора продължаваше да го сглобява. Вчера следобяд им закъсня бусът и си пропусна плуването, много ме е яд, дано в четвъртък успеем да отидем на тренировка!

Утре ще ги пращам маскирани, днес ще дълбаем фенери, къщата е пълна с Хелоуински украси и бонбони.  Каката иска някаква сложна прическа, трябва да я тренираме днес, утре да успея да я направя. Голяма дандания ще е.  Crazy

Какви несесери ползват децата ви? Моят син ходеше с един мек, под формата на цилиндър, но вчера реши, че иска твърдия, като правоъгълник, и си премести нещата. Но няма място за всички
Моят има 2 - един за моливите, другият за лепило, ножичка, триъгълник и подобни джунджурийки.

# 419
  • sf
Ползва мек несесер, с два джоба. То ако трябва да реди всяко нещо на мястото му, ще се гръмне  hahaha А това да прибира всеки предмет в отделна папка му е голяма мъка. Ако можеше всичко да се нахвърля в раницата, щеше да е най-добре  hahaha
Стреса за мен е по-голям, защото кака му е тоталната противоположност, подредена, организирана, дете-мечта  Joy

Общи условия

Активация на акаунт