Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се решава задача 3 от Коледното състезание по математика през 2012 г.?
Кои игри са подходящи за игра по време на междучасие?
Как мога да намеря информация за състезания и подобни събития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се решава задача 3 от Коледното състезание по математика през 2012 г.?
-
Кои игри са подходящи за игра по време на междучасие?
-
Как мога да намеря информация за състезания и подобни събития?
-
Какви са препоръките за учебници и помагала?
-
Какви са препоръчителните химикалки за писане?

Имам още едно по-малко вкъщи, и то е мъж, направо не се виждам след няколко години 
Чудя се вече какво да го правя, на ръката ли да му пиша, барем се сети, като я погледне.
То, вярно, че ЕГН-то не прощава и вчера, докато тя се е моткала насам-натам боса, аз треперех от студ с три ката дрехи, ама чак пък толкоз без мисъл да излиза навън.
И двамата са много доволни от храната - била много вкусна. Ако супата им е без месо, второто задължително е с месо, десертът редуват: бисквитена торта, сезонни плодове (днес имали мандарини), кисело мляко, крем или нещо друго сладко. Тази година им направиха тотален основен ремонт на стола и покрай ремонта май са ремонтирали и готвачката - новата е супер. Миналата година храната в стола беше направо отврат - по думите на каката. Безплатните закуски са като на повечето места: тестени и плодове. Класната успя да се пребори първокласниците да получават плодове като на децата от предучилищните групи, че повечето са без зъби и ако имат ябълки им е трудно да ги ядат. Та сега им дават мандарини, банани и по-рядко ябълки.
Синът ми е Лъвче, като цяло е подреден и изпълнителен, но му се случва да не "чува" и да забравя, но не е толкова разсеян като баща си.
и той е разсеян, разсеян. Една блуза тотално се запиля, "изчезнала сама"
онзи ден несесера си беше забравил, ама го открил под чина.
Представете си, на мен се разчита да съм организирана и прибрана. На къде отива този свят