ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Морена, страхотни са! Откъде ги поръча? Моят син не знам дали ще се хване да реди пъзели, но кака му много обичаше.

Преди малко си получихме поръчаните книги и карти, всичко е страхотно.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:32 от Анонимен

# 661
  • sf
Вчера водя малкия на плуване и по едно време той ми казва " Мамо, все ми се струва,че хората ни гледат странно" и аз отговарям " Ами сигурно, защото сме много готини и красиви" и той мисли, мисли и отсече " Ами така е, вярно си е"  hahaha

# 662
  • София-Младост
Благодаря на всички за споделените коментари за детските стоматолози, този на Медстом на Операта ми е страшно удобно като локация.
Водя синът ми при доц. Маркова в Медстом, но на ул.Ст.Стамболов...там работи с НЗОК, но записванията са от сега за другата година Sad
За подарък-наистина при любителите футболисти всичко свързано със спорта е любимо, било футболни чорапи+ръкавици вратарски, или кори...топка...те и без това ги правят от не знам какво и се късат толкова бързо Sad Последно подарявах един комплект със 100 броя фокуси...надявам се децата да са били доволни.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 13:38 от Ала-Бала

# 663
Привет.

Моля мамите със закупени билети за киномания да споделят на кои филми се спряхте. Благодаря.

# 664
  • Sofia
Фея, ние ще ходим на Славеят, Хартиеният принц  и Петсън и Финдъс.  Емил от Льонеберя няма да гледаме, защото е гледала Гушкан игралния сериал, а и Пинокио е гледала.
Жас, бързам да тръгвам за щерката, после ще ти пиша заглавията на пъзелите да си ги потърсиш. Моите са както обичайно от ибея.  Simple Smile

# 665
  • София
Жас може ли да пуснеш линк към часовника, много ми хареса  Hug.
Моето дете все още кашля, днес пак ще ходи на лекар. Кашлицата е суха, чудя се в такъв случай инхалациите в помощ ли ще са ни? Вчера й сварих триста вида чай - различни бабини рецепти уж за суха кашлица. Ми не и не. Дали успява да направи пет-десет минути пауза без да кашля не зная  ooooh! Whistling Crossing Arms Thinking. А за през нощта да не ви казвам каква мъка е.
Аз днес съм недоспала на работа, но утре си оставам вкъщи да си я гледам.
Хайде измрънках се ....

Донси, Донси ........ сладури сте.

# 666
  • София-Младост
nonich
С черна ряпа и мед пробвала ли си? Става и инхалация да се направи, овлажнява се гърлото все пак.

# 667
  • София
Идеята с футболна топка, която сте дали много ми хареса, ще я използвам!
Като майка на две момчета изпаднах в тиха паника от тази идея.  Mr. Green Сега като се развали времето ще искат да ритат в къщи.

# 668
Жас може ли да пуснеш линк към часовника, много ми хареса  Hug.

http://mousetoys.eu/product/730/goki-detski-darven-chasovnik-nauchi-vremeto.html

(аз го купих с картите от "Сгъни хартийка", но тук е с по-ниска доставка и малко по-евтин, затова ти давам този линк)

В този сайт има и много хубав календар, жалко, че е на немски: http://mousetoys.eu/product/484/goki-darven-chasovnik-i-kalendar.html

# 669
  • София
Идеята с футболна топка, която сте дали много ми хареса, ще я използвам!
Като майка на две момчета изпаднах в тиха паника от тази идея.  Mr. Green Сега като се развали времето ще искат да ритат в къщи.

Аааа, зимния сезон  - колела, тротинетки, топки - в мазето, и никой не се сеща за тях.

# 670
  • София
Жас може ли да пуснеш линк към часовника, много ми хареса  Hug.

http://mousetoys.eu/product/730/goki-detski-darven-chasovnik-nauchi-vremeto.html

(аз го купих с картите от "Сгъни хартийка", но тук е с по-ниска доставка и малко по-евтин, затова ти давам този линк)

В този сайт има и много хубав календар, жалко, че е на немски: http://mousetoys.eu/product/484/goki-darven-chasovnik-i-kalendar.html

Много благодаря, ще й поръчам един!

# 671
  • у дома

Жас, бързам да тръгвам за щерката, после ще ти пиша заглавията на пъзелите да си ги потърсиш. Моите са както обичайно от ибея.  Simple Smile

Може ли направо линковете от ибей-и на мен ми харесаха  Embarassed

# 672
  • Перник
За подаръците - не прекалявайте с футболните топки  Wink Калоян получи 4 на последния си рожден ден. Не че не си ги ползва всички, но на мен ми идват в повече.
Ала-Бала, не ми се отваря линка с фокусите, но Калоян получи и такъв комплект за рождения си ден. Според мен е по-подходящ за по-големи деца. Той искаше да прави фокуси, но хем не може да чете инструкциите от книжката, хем няма търпение аз да му ги чета и бързо се отказа  Sad

Днес щели да правят диктовка нашите. Те почти не са писали думи, интересно как ще стане  Thinking

# 673
Подарък за момче - Лего препоръчвам, а е най-евтино в Гет7: http://get7.eu/categories.php?CategoryID=188

# 674
  • София-Младост
Оправих линка...детето е на 9, но и моят син от мин.година много го иска...но с последните забележки малко ще поизчака...а и той може да чете, дано не се налага и фокуси да правя  Joy
И при нас правят вече диктовки..."мама мие Мила..." такива някакви кратички с взетите букви Simple Smile)  

Общи условия

Активация на акаунт