Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Не само исках, но дори настоявах за упойка, но от регистратурата не се смилиха. А иначе не беше най-приятното изживяване самата снимка, но се изтърпява  Simple Smile уточнявам, че тръбите ми са проходими

# 661
Estlar,  bouquet как ме разсмя. Благодаря ти.

# 662
  • София
Не само исках, но дори настоявах за упойка, но от регистратурата не се смилиха. А иначе не беше най-приятното изживяване самата снимка, но се изтърпява  Simple Smile уточнявам, че тръбите ми са проходими

Регистратурата решава дали да си с упойка или не? Shocked Не съм им дала време да решат вместо мен, казах искам с упойка.

# 663
От регистратура до регистратура има разлика, явно...  Mr. Green

# 664
Аз бих стиснала зъби да съм без упойка -   упойките ,може би, вредят на яйцеклетчиците, особено ако те са малкичко и не особено качествени. Sad
Упойките са си нож с две остриета. Ще го мисля като дойде. Лесно не се става майка.

# 665
  • София
Герда, за аспирина не съм веща, но имам приятелка, която е на синтром. Предстои й ЦС и са и казали предния ден да не взема синтром и да напомни за това.

# 666
Titka, мерси, ти си разкош.

# 667
чета ,чета ,и да се се изкажа ,правих ЦС преди една седмица ,без упойка и мога да кажа само боли ,но не се умирга ,амаа то зависи кой колко му е прага на болка де , Mr. Green
аа и да кажа че след 5 мин след това вече бях в такси и пътувах 400км
аа и да кажа страха е по голям от болката ,аз лично не се страхувах даже се бъзикахме с доки

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 14:22 от pepapet1968

# 668
    Да кажа и аз - мен д-р Шефкетова ме пита преди ЦС дали искам с упойка или без. Аз казах не знам и тя ми каза: "Ами тогава без". Слагах свещички, както всички. Но честно да си кажа мисля, че не бих го повторила. Много ме боля, тя чак ми се скара да не се гърча така. А тръбите си бяха проходими. Но действително болката не продължи повече от 1-2 минути.

# 669
Охххх.....за какво им е тази снимка, като съм с ФСХ 40 и аз не знам...Опитвам се да мисля логически...Шефкетова ми спомена тогава на прегледа, но не ми я включи в изследванията, които трябва да направя преди да отида втори път при нея.. Каза, че съм директно за ин витро и че нямам нито ден губене...Е то нямам, ама и те с тяхните семинари ...вече загубих месеца

# 670
Цветна снимка без упойка се издържа. Да, много боли, но е за минутка, две, нещо като раждане, само дето е в пъти по-кратичко  Laughing После ставаш и си тръгваш все едно не е било нищо.
Мен повече ме притеснява пункцията без упойка, че ми предстои. Направо съм в потрес от страх.  Rolling Eyes

# 671
  • В сърцето на любимия човек
Шакира - снимката предполагам, че я искат, за да се изключи наличието на хидросалпингс, който да компрометира опита.

# 672
Абсолютно не е вярно, че след цветна снимка ставаш и си тръгваш веднага. На мен ми я правиха без упойка, защото така исках - имам висок праг на чувствителност. Оказа се, че едната тръба е запушена и болката, която изпитах ме караше да се чувствам като побъркана, виеше ми се, дори не исках да чувам ММ по телефона, изнесоха  ме с количка, дадоха ми обезболяващо, лежах един час и чак тогава можех да стана. Правих я в друга клиника, не в Надежда.

# 673
момичета 13 дни след трансфер ЧХГ-504 Joy Joy Joy

# 674
момичета 13 дни след трансфер ЧХГ-504 Joy Joy Joy
Честито, миличка! Аз съм със 114 чхг на 11  ден, още не смея да се зарадвам истински и не знам къде съм. Успешна до финала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт