Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Перник
Моята биопсия мина вчера, явно съм от късметлийките, защото не усетих абсолютно нищо. Сега стискам палци вс да е наред и да си прибера вече бебчетата  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Praynig

# 706
Благодаря, момичета! Simple Smile
Марсче, благодаря, значи да се запася с лекарства за по-дълго, че се чува за Естрофема, че май пак ще е кът.

Мога да ти дам Естрофем за 10 дни, хартиса ми Simple Smile Последно си го купих без проблем от аптеката в Мола на Цариградско шосе
Ще ти пиша на лични ако ми се наложи.  Hug

# 707
Браво Нежи,моята биопсия ще е в петък както вече съм писала поне 100 пъти   Mr. Green много ме е шубе.Дано да мине като при теб и аз да не усетя нищо Praynig

# 708
Maraya not Carey защо пункция без упойка ще правиш?

Ще правя ин витро на ЕЦ, за една яйцеклетка, не ми се слага упойка. Но се чудя, ако е толкова страшно дали все пак няма разлика в упойката за стимулирано ин витро, където се бодат повече фоликули и за една-две яйцеклетки. В смисъл дали за по-малко яйчица е по-слабичка. newsm78

# 709
Кариотипа в клиниката е 300лв. на човек и е вид генетично изследване ,така че според мен трябва да се пусне и от двамата,
300 лв. е за двамата, а не на човек Peace
   Точно така.Потвърждавам.Правих го в понеделник този тест.

# 710
Марая не е страшна пункцията на ЕЦ на 1 яйцеклетка.  По скоро ме беше страх да не мръдна, а не от болката. Пробождане усещаш, но така беше при мен  Naughty

# 711
Keylla, микроделеции влиза ли в този пакет за кариотип?
300 лв. и какво влиза в тази сума?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 19:13 от Анонимен

# 712
  • София
Keylla, делеции влиза ли в този пакет за кариотип?
микроделеции на У хромозома се плаща отделно.
по 150 лв е изследване на кариотип на човек.

# 713
Понякога и стимулираните жени правят по 1-2 яйцеклетки, така че разлика в упойките няма, но реално, ако процедурата ще е по-дълга, доколкото знам, просто слагат повече упойка.

# 714
Keylla, делеции влиза ли в този пакет за кариотип?

Цената на изследването за микроделеции на У хромозома е 150 лв.

# 715
  • София
Моята биопсия мина вчера, явно съм от късметлийките, защото не усетих абсолютно нищо. Сега стискам палци вс да е наред и да си прибера вече бебчетата  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Praynig

Нежи, много се радвам, че ти е минала безпроблемно биопсията и от все сърце се моля да е добра за да си прибереш на топличко мъниците. Моята предстои тези дни, днес съм на проследяване ама така  ми е свито сърчицето.

# 716
  • Перник
Моята биопсия мина вчера, явно съм от късметлийките, защото не усетих абсолютно нищо. Сега стискам палци вс да е наред и да си прибера вече бебчетата  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Praynig

Нежи, много се радвам, че ти е минала безпроблемно биопсията и от все сърце се моля да е добра за да си прибереш на топличко мъниците. Моята предстои тези дни, днес съм на проследяване ама така  ми е свито сърчицето.
Сложи най-прекрасната усмивка на лицето, отпусни си душата от всички притеснения и вярвай, че доброто предстои  Hug Hug Hug Успех!

# 717
  • Перник
Момичета на мен Персенска вчера ми отказа разширена биопсия. Каза: "Няма нужда". До сега не съм имала трансфер, чудя се дали да пусна едни имунологични кръвни преди това  newsm78. Някакви съвети от вас? Идеята е преди трансфера да изключа възможни неприятни изненади.

# 718
Момичета, тези биопсии винаги ли се правят преди опит? До момента имам два опита на ЕЦ- при първия не се оплоди яйцеклетката, при втория последва бременност, но завърши с мисед в 8-ма седмица и абразо. Пуснах имунологични и генетични излседвания и в петък съм за коментар при д-р Персенска. Взех си заповедта от фонда и се надявам в началото на следващата година да започнем процедурата. Та се чудя дали и мен ще ме изпратят на биопсия...

# 719
  • Пловдив
Момичета, тези биопсии винаги ли се правят преди опит? До момента имам два опита на ЕЦ- при първия не се оплоди яйцеклетката, при втория последва бременност, но завърши с мисед в 8-ма седмица и абразо. Пуснах имунологични и генетични излседвания и в петък съм за коментар при д-р Персенска. Взех си заповедта от фонда и се надявам в началото на следващата година да започнем процедурата. Та се чудя дали и мен ще ме изпратят на биопсия...

При моя опит на ЕЦ също нищо не ми казаха за биопсия. Може ли да ми дадеш повече инфо за тези имунологични и генетични изследвания? Можеш ли просто да идеш и да си ги заявиш? Само кръв ли се дава?

Общи условия

Активация на акаунт