Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Ако ми бяха предложили и аз щях да я направя, но тогава не беше практика. Мисля, че не е излишно, ама и аз като повечето момичета, писали по-горе сама съм си назначавала куп изследвания  Peace

# 601
  • София
Момичета, аз да питам имам една обикновена биопсия и преди нея пусках някакви хормони, за разширената пак ли се пускат предварително хормони?
 Решила съм и аз ще си настоявам за разширена, че предходната нищо не показа а след нея имах 4-то абразио.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 12:12 от Мaxi-

# 602
maxi-, първата нормална ли ти е била?

# 603
Това със самоназначаването на изследвания та даже и на терапия започва да ме ядосва, мислих, че само при мен е така, но явно е практика.Честно казано не ми е ясно какво точно се установява с биопсиите, защото не получих никакъв резултат черно на бяло, но точно преди малко повече от година се преместих в "Надежда" именно защото си мислих, че ще установят причината, а няма пак да стреляме в тъмното. За съжаление се оказва, че май на никой не му пука особено, защото пациентки бол...Тъжно е, харесваше ми човешкото отношение, но може би ако и този път чудото не се случи, ще събирам багажа за Турция.

# 604
И става дума за 5-6 дни след взимането на материал за биопсия.

Naughty
Резултатите от разширена биопсия излизат след 15-20 дни !!!

# 605
  • София
maxi-, първата нормална ли ти е била?

Да първата ми биопся беше обикновена. Правих я в началото на 2014 год. Тогава не ми предложиха раширена и много ме е ядддд.
Относно самоназначаването на изследвания винаги съм си мислела, че само аз го практикувам, за жалост разбирам, че не е така.

# 606
Момичета и аз съм в същата дилема обикновена или разширена биопсия  да направя.Имам 2 неуспешни опита и ......  май ще заложа на разширена Thinking

# 607
maxi, ми тя и моята е хубава обикновената.  newsm78 #Crazy Rolling Eyes Shocked

# 608
Все пак, ако решат да ме стимулират с големите кисти, в деня на блокиращата инжекция, трябва ли да съм гладна и жадна?

# 609
# 610
SAB-f , няма нужда да си гладна и жадна.
Аз пък, септември правих обикновена - 200 лв. /165 лв. + 35 лв. за хормони/, беше без забележка, а октомври док. поиска да направим другата за имплантационния прозорец-  отново 200 лв. пак с 2-та хормона, защо не ги пусна заедно, не знам  newsm78 .

# 611
Ако има такова голямо закъснение в часовете, не знам аз като пътувам с автобус как ще смогвам

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 18:57 от geri4ka717

# 612

Цитат
Сещам се нещо, което бих искала да ви попитам: Винаги ли ви преглеждат преди пункция във 2-ри кабинет? Защото от 4 пункции, прегледи съм имала само два пъти...

Аз минах 3 пункции, и на трите ме прегледаха, май защото съм без стимулация

# 613

Цитат
Сещам се нещо, което бих искала да ви попитам: Винаги ли ви преглеждат преди пункция във 2-ри кабинет? Защото от 4 пункции, прегледи съм имала само два пъти...

Аз минах 3 пункции, и на трите ме прегледаха, май защото съм без стимулация

Преглеждали са ме преди пункция със стимулация и преди една от пункциите на спонтанен цикъл, преди другите две пак на спонтанен никой не ме прегледа. Дори на въпроса ми към санитарката, която вика момичетата за пункция как ще платя като дори не знам дали има и един фоликул, отговорът беше, че в листа й не е отбелязано, че трябва да мина преглед. Ядосах се и платих, щото знам, че дори да ме бяха прегледали и да имам фоликули при невъобразимото чакане пак може да се спукат до самата пункция. Последната ми пункция беше назначена за 11.30ч., направо не можах да повярвам, че имаше едно яйчице. Господ да е с нас!

# 614
Защо такива неща не се коментират в темите на другите клиники? Има нещо мноооого сбъркано тук.

Защото пациентите им са в ПЪТИ по-малко. Само за това.

Общи условия

Активация на акаунт